2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende erken doğdu zannettim. 40 haftada kilosu bana baya düsük geldi acıkcası. Hiç güvenmemek gerek ultrasona.
Valla canım beşer şaşar demişler zayıf ya da kilolu diye güvenmemek lazım daha da önemsemiyorum artık kilo falan bu kadar fark oluyorsa pes diyorum :)

Kızlar sizce bu kullanişlı olurmu? Giydirip ince battaniyeye koyup sonra buna koysak şubatta mantikli mı? Neye saracagım nasıl cıkacak bu bebek dısarı diye diye doğuracağim

aynisini annem.ordu bana. Bende hastane cantasina bi mudlin battaniye birde bunu koydum. Oyle cikaracagim :) zaten ahstane kapisindan cikip 30 sn sonra isitilmis arabaya binecek sicak arabadan cikip 10 sn sonra sicak apartmanaa girecek. O yuzden cok sorun olmasa gerek.

evet kız cumartesi alıcam inşallah boyanmamış halini. görümcem de boyayacak. internette 169 tl yazıyor okadar da veremedim elim gitmedi .
pahalıymıs 169 bı bakayım suluhana bulursam bende alayım
kahveci34 arkadaşın aldığınıda beğendim oda güzelmiş olmadı ondan yaptırırım

Ah icim rahatladı. Ben hazır alacağm mecbur örecek kimsem yok

Ama mantıklı geldi alayım ben bunu. Çok sağol. Sadece hastaneden cikarmak değilde aslında derdim bide sonrasında sehirler arası falan gidecegiz 1 aylıkken. Ee 1 haftada kontrol var falan filan. Verdim siparisi

Kızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gr yani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
Canim.benim doktorum da 2500ancak dogar demisti.Cok üzülmüştüm.Kizim 3200dogdu ben hic guvenmiyorum ultrason degerlerine

Ver gitsin. :))

bende happy atölyeden beğenmiştim ama çok pahalıydı internette başka biyerde yaptırdım aynısını sen nerde yaptırdın?
Ankaradayim ben ulusta suluhan var orda bu nikah sekeri sus mus yapmak icin yerler var. Oraya yaptirdim. Boyalar olunca bana sadece 40 tl ye mal olmus oldu. Tabi birde yol parasi vercem almak icin :)) sen ne kadara yaptirdin canim?

Cnm 40 lira sade ahsabina verdim modeli gosterdim ona gore fiyat verdiler. boyalari kayinvalidemlerde vardi onlar boyayacak.
bende boya işi yapıyorum ilk öyle düşünmüştüm ben boyarım nolacak diye sonra kendinden boyalı olan ahşaplar varmış ondan kestiler daha iyi oldu boya derdide kalmadı hamile iken kimyasala dokunmak istemedim çok fazla 70 tl tuttu benimkilerde

Kesinlikle doğuma sahip çıkmak çok önemli. Ben özele de devlete de gidiyordum sancım gelince devlete gittik ilk daha yakındı doğum başladı dediler ben de doktoruma gidicem dedim o ildeydi ciktik hastaneden. Aradım benim dogUmum başladı geliyorum dedim bana gel sen bilirsin senle çok ilgilenemem ama.yarın 7 tane sezeryanim var dedi.ben şok oldum normal doğum diye beni başından attı ben de devlette yaptım doğumu ama çok üzülmilustum bazı doktorlar çok vicdansiz oluyor.

Ya aylarca ona gitmişsin güvenmişsin en olmayacak durumda yüzüstü bırakmış hakikaten vicdansız oluyor bazıları

Ya aylarca ona gitmişsin güvenmişsin en olmayacak durumda yüzüstü bırakmış hakikaten vicdansız oluyor bazıları
Sorma canım hep Sezeryan olsun gibi konuşuyordu zaten kafası büyük dedi oğlumun kafası gayet küçük doğdu çatı muayenesi bile yapmadı bi de bu çok tutulan bi doktoru herseyde Hayır vardır dedim ben de ona gitseydim kesin sezeryana alırdı beni punduna getirip.Bunda da hayırlısı diye dua ediyorum hep.

Aynen canım hakkında hayırlısı olmuş dediğin gibi bir bahane bulurdu boş yere sezeryan olmuş olurdun. Aslında bazen düşünüyorum bende en iyisi devlette doğum yapmak :)) en azından zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlar

Evet canim Benim şu an devletteki doktorum da cok iyi çok güveniyorum belki yine devlette yaparım ama tek problem sanci odasinda yalnız kalmak özel hastanedeki gibi değil yanına almıyorlar orası kötü. Bilmiyorum ben hala karar veremedim.

Ahh o zaman iste arayacaktin ozel hastanenin sikayet hattini. Ben benim ayrintili ultrasonu yapani sikayet ettim mesela 2 defa ozur dilediler. Ayrica sonraki muayenemi ucretsiz yaptilar ozur dilemek icin. Ozel ahstanede doktorlar taseron calisiyor genelde. Sozlesmeliler yani.hastane normal yada sezeryan fark etmez dogum parasini kaybettigini bilse otturur o doktoru.

Benimde hastane cantam hazir sayilir kizlar. Yani acil durum olsa alinip vikilir en azindan :))
Bir takim hastane çıkışı aldim yikayip koydum.1 takim daha alacagim ama aklimda ki gibi bulamadim.2018 baskili istiyorum :))
2 takim.pijama.birisi gecelik birisi pijama şeklinde. 4 tane buyuk beden kilot 1 er tane emzirme sutyeni ve atleti koydum.emzirme sutyenini takma diyor herkes.ama bulunsun diye aldim. Gogus kalkani gogus pedi hasta bezi. Gece orkidi. Bebek icin 1 pk bez. Uni baby saf su pamuk seyi.1 takim hastane çıkışı.1 tane muslin battaniye.1 tane orgu battaniyemsi kundak. Ana kucagi. 1 tane biberon nolur nolmaz diye. Aklima gelenler bunlar suan. Varmi eksik bir sey sunuda koy diyeceğiniz. Cantayi bu hafta ici hazirladim. Belki koydugum ama atladigim birsey vardir yazarken. Siz yine bana soyleyin varsa eksik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…