- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.361
Emzik yokmu cnm ben emzik aldımBenimde hastane cantam hazir sayilir kizlar. Yani acil durum olsa alinip vikilir en azindan :))
Bir takim hastane çıkışı aldim yikayip koydum.1 takim daha alacagim ama aklimda ki gibi bulamadim.2018 baskili istiyorum :))
2 takim.pijama.birisi gecelik birisi pijama şeklinde. 4 tane buyuk beden kilot 1 er tane emzirme sutyeni ve atleti koydum.emzirme sutyenini takma diyor herkes.ama bulunsun diye aldim. Gogus kalkani gogus pedi hasta bezi. Gece orkidi. Bebek icin 1 pk bez. Uni baby saf su pamuk seyi.1 takim hastane çıkışı.1 tane muslin battaniye.1 tane orgu battaniyemsi kundak. Ana kucagi. 1 tane biberon nolur nolmaz diye. Aklima gelenler bunlar suan. Varmi eksik bir sey sunuda koy diyeceğiniz. Cantayi bu hafta ici hazirladim. Belki koydugum ama atladigim birsey vardir yazarken. Siz yine bana soyleyin varsa eksik :))
Benimde hastane cantam hazir sayilir kizlar. Yani acil durum olsa alinip vikilir en azindan :))
Bir takim hastane çıkışı aldim yikayip koydum.1 takim daha alacagim ama aklimda ki gibi bulamadim.2018 baskili istiyorum :))
2 takim.pijama.birisi gecelik birisi pijama şeklinde. 4 tane buyuk beden kilot 1 er tane emzirme sutyeni ve atleti koydum.emzirme sutyenini takma diyor herkes.ama bulunsun diye aldim. Gogus kalkani gogus pedi hasta bezi. Gece orkidi. Bebek icin 1 pk bez. Uni baby saf su pamuk seyi.1 takim hastane çıkışı.1 tane muslin battaniye.1 tane orgu battaniyemsi kundak. Ana kucagi. 1 tane biberon nolur nolmaz diye. Aklima gelenler bunlar suan. Varmi eksik bir sey sunuda koy diyeceğiniz. Cantayi bu hafta ici hazirladim. Belki koydugum ama atladigim birsey vardir yazarken. Siz yine bana soyleyin varsa eksik :))
Cok saol çoğu gitti azi kaldi canm ama bnmde cok agrilarim var gun gectikce cok ağırlaşıyorum nefes alamıyorum gun gectikce cok seviniyorum bugunde gecti bi gun eksildi :)))Geçsede sag salim kavuşsak agrılardan erken yoruldum sanki bende cnm :)
Emzik koydum bir tane. Aventin yenidogan setinde bir tane soft emzik vardi onu koydum.Emzik yokmu cnm ben emzik aldım
Kişisel bakım için diş fırçası macun, bi kaç makyaj malzemesi, tarak, toka. Hastane çıkışına ekleme yapmanı öneririm yedek kıyafet al mutlaka bebek için.
Ağız mendilleri , kullan at bakım örtüsü , bebişe fazladan takım extra penye battaniye ve temizleme pamuğu da koy canım :)Benimde hastane cantam hazir sayilir kizlar. Yani acil durum olsa alinip vikilir en azindan :))
Seninle şikayetlerimşz aynı gidiyor. Bugün ben ishal olmuşum bi de. Onun karın ağrısı eklendi. Çok fenayım. Diyorum böyle devam ederse nasıl bitircem günleri hiç bişey yapamıyorum. Çok iyi gidiyordum 1 haftadır böyleyimPenguen gibi geziyorum bugün neden arttı bu kadar ağrım diyorum evdeden cıkardım çokta gezmedim
Evet Mersinde De şehir hastanesi var doktorları da çok iyiymiş araştırdım baya ama yanına hiç kimseyi almıyorlarmış bense eşimin de doğumda bulunmasını istiyorum o yüzden vazgeçtimEvet canim Benim şu an devletteki doktorum da cok iyi çok güveniyorum belki yine devlette yaparım ama tek problem sanci odasinda yalnız kalmak özel hastanedeki gibi değil yanına almıyorlar orası kötü. Bilmiyorum ben hala karar veremedim.
Kızlar sizce bu kullanişlı olurmu? Giydirip ince battaniyeye koyup sonra buna koysak şubatta mantikli mı? Neye saracagım nasıl cıkacak bu bebek dısarı diye diye doğuracağim
aynisini annem.ordu bana. Bende hastane cantasina bi mudlin battaniye birde bunu koydum. Oyle cikaracagim :) zaten ahstane kapisindan cikip 30 sn sonra isitilmis arabaya binecek sicak arabadan cikip 10 sn sonra sicak apartmanaa girecek. O yuzden cok sorun olmasa gerek.
Eki Görüntüle 2079290
Ben devlette yapcam burada özel hastane olmadığı için ama şehir hastanesi. sancı odaları tek kişilik yanında refakatçin olabiliyormuş ama eşimi alırlar mı bilmiyorum. Annem gelesiye kadar da doğurabilirim:) yalnız başıma sancı çekmekten korkuyorum bakalım nasıl olacakEvet canim Benim şu an devletteki doktorum da cok iyi çok güveniyorum belki yine devlette yaparım ama tek problem sanci odasinda yalnız kalmak özel hastanedeki gibi değil yanına almıyorlar orası kötü. Bilmiyorum ben hala karar veremedim.
Ben aslında emzik kullanmayı düşünüyorum ama hastane çantasına koymadım hemen almaz zaten diye. Kızım 1 aylıkken ancak almıştı. Hemen başlar mı ki emmeyeEmzik yokmu cnm ben emzik aldım
Emziknicin genelde 6 haftalik gibi baslayin diyorlar, kitaplarda da oyle yaziyor ama daha once kullanilabilir mi bilmiyorumBen aslında emzik kullanmayı düşünüyorum ama hastane çantasına koymadım hemen almaz zaten diye. Kızım 1 aylıkken ancak almıştı. Hemen başlar mı ki emmeye
Bir iki tane agiz mendili ve bir iki çift çorap.. Kendine sabahlik ya da hırka gibi bişey. Terlik. Çorap. Havlu. Toka. Diş fırçası ve macunu. Bir rulo peçete. Bunlar da benim aklima gelenler canim:) tabi sen ek olarak stletto ve makyaj malzemeleri de koyarsin benceBenimde hastane cantam hazir sayilir kizlar. Yani acil durum olsa alinip vikilir en azindan :))
80 cmmis. Zaten mayıstan sonra gerek kalmaz ilk aylar idare etsin yeter.Kullanışlı olur büyük ihtimal de bir kaç ay sonra sığmayabilir bebecikablam yeğenime almıştı benzerini küçüldü dedi.
Ayy ne güzel örmüş güle güle kullanın. Benimkinin yeleği bile yokhazır alıcam.
Evet ama 6 haftadan sonrada almıyorlar genelde bebekler. Ben emzik vermemekte kesin kararlıydım ama yinede sootie aldım aventin. Cok zorda kalırsam denerim.Emziknicin genelde 6 haftalik gibi baslayin diyorlar, kitaplarda da oyle yaziyor ama daha once kullanilabilir mi bilmiyorum
Pamuk koydum.muslin battaniye koydum.bir tanede pazen var onu koyayim bari.Ağız mendilleri , kullan at bakım örtüsü , bebişe fazladan takım extra penye battaniye ve temizleme pamuğu da koy canım :)
Benimde örülmüş cok seyi yok ya. Geneli hazir :) tesekkur ederim ayrica :)Kullanışlı olur büyük ihtimal de bir kaç ay sonra sığmayabilir bebecikablam yeğenime almıştı benzerini küçüldü dedi.
Ayy ne güzel örmüş güle güle kullanın. Benimkinin yeleği bile yokhazır alıcam.
Corap aklima gelmedi bak hastane cikisinda vardir gerci ama koyayım ben yinede.kendime terlik corap koydum.dis fircasi ve macunu seyahat tipi olanalrdan alip koyayım mantikli olur.Bir iki tane agiz mendili ve bir iki çift çorap.. Kendine sabahlik ya da hırka gibi bişey. Terlik. Çorap. Havlu. Toka. Diş fırçası ve macunu. Bir rulo peçete. Bunlar da benim aklima gelenler canim:) tabi sen ek olarak stletto ve makyaj malzemeleri de koyarsin bence
Ben 3.4 aylıken vermeyi düşünüyorum aslında. Duruma göre bakayım dihorum.bizde ilkler de varya. İkisine yetemeyecek gibi olursam ilk haftadan küçük hanıma teklif edebilirimBen aslında emzik kullanmayı düşünüyorum ama hastane çantasına koymadım hemen almaz zaten diye. Kızım 1 aylıkken ancak almıştı. Hemen başlar mı ki emmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?