2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Penguen gibi geziyorum bugün neden arttı bu kadar ağrım diyorum evdeden cıkardım çokta gezmedim

Kizlar ben geldim doktordan hersey yolunda gorunuyor. Alttarafta cok agri ve baski oldugunu soyledim normal zaten bekledigimiz bisey erken dogumu tetiklemez dedi.
Ben 29+3 teyim bugun ve 1700 gr. Biraz onde gidiyor dedi. Bunlar sonucta makine tam olcum tabiki alamayiz ama basindan beri gordugumuz gelisime gore bu sekilde devam ederse 38. Haftada 4000 olur, suni sanci normal dogumla ya da sezeryanla alabiliriz dedi. 4000 gr i gecmeni cok onermiyorum dedi, gecerse normal dogumu hic onermiyorum dedi.
Cok garip hissediyorum, korku basladi biraz.

Emzik yokmu cnm ben emzik aldım

Kişisel bakım için diş fırçası macun, bi kaç makyaj malzemesi, tarak, toka. Hastane çıkışına ekleme yapmanı öneririm yedek kıyafet al mutlaka bebek için.

Emzik yokmu cnm ben emzik aldım
Emzik koydum bir tane. Aventin yenidogan setinde bir tane soft emzik vardi onu koydum.

Kişisel bakım için diş fırçası macun, bi kaç makyaj malzemesi, tarak, toka. Hastane çıkışına ekleme yapmanı öneririm yedek kıyafet al mutlaka bebek için.

Bak.onlar aklima gelmedi hic. Powerbank vsde koyacagim. Zaman yaklastikca.

Ağız mendilleri , kullan at bakım örtüsü , bebişe fazladan takım extra penye battaniye ve temizleme pamuğu da koy canım :)

Penguen gibi geziyorum bugün neden arttı bu kadar ağrım diyorum evdeden cıkardım çokta gezmedim
Seninle şikayetlerimşz aynı gidiyor. Bugün ben ishal olmuşum bi de. Onun karın ağrısı eklendi. Çok fenayım. Diyorum böyle devam ederse nasıl bitircem günleri hiç bişey yapamıyorum. Çok iyi gidiyordum 1 haftadır böyleyim

Evet Mersinde De şehir hastanesi var doktorları da çok iyiymiş araştırdım baya ama yanına hiç kimseyi almıyorlarmış bense eşimin de doğumda bulunmasını istiyorum o yüzden vazgeçtim

Kızlar sizce bu kullanişlı olurmu? Giydirip ince battaniyeye koyup sonra buna koysak şubatta mantikli mı? Neye saracagım nasıl cıkacak bu bebek dısarı diye diye doğuracağim

Kullanışlı olur büyük ihtimal de bir kaç ay sonra sığmayabilir bebecik ablam yeğenime almıştı benzerini küçüldü dedi.

Ayy ne güzel örmüş güle güle kullanın. Benimkinin yeleği bile yok hazır alıcam.

Ben devlette yapcam burada özel hastane olmadığı için ama şehir hastanesi. sancı odaları tek kişilik yanında refakatçin olabiliyormuş ama eşimi alırlar mı bilmiyorum. Annem gelesiye kadar da doğurabilirim:) yalnız başıma sancı çekmekten korkuyorum bakalım nasıl olacak

Bir iki tane agiz mendili ve bir iki çift çorap.. Kendine sabahlik ya da hırka gibi bişey. Terlik. Çorap. Havlu. Toka. Diş fırçası ve macunu. Bir rulo peçete. Bunlar da benim aklima gelenler canim:) tabi sen ek olarak stletto ve makyaj malzemeleri de koyarsin bence

80 cmmis. Zaten mayıstan sonra gerek kalmaz ilk aylar idare etsin yeter.

Emziknicin genelde 6 haftalik gibi baslayin diyorlar, kitaplarda da oyle yaziyor ama daha once kullanilabilir mi bilmiyorum
Evet ama 6 haftadan sonrada almıyorlar genelde bebekler. Ben emzik vermemekte kesin kararlıydım ama yinede sootie aldım aventin. Cok zorda kalırsam denerim.

Ağız mendilleri , kullan at bakım örtüsü , bebişe fazladan takım extra penye battaniye ve temizleme pamuğu da koy canım :)
Pamuk koydum.muslin battaniye koydum.bir tanede pazen var onu koyayim bari.
Benimde örülmüş cok seyi yok ya. Geneli hazir :) tesekkur ederim ayrica :)

Corap aklima gelmedi bak hastane cikisinda vardir gerci ama koyayım ben yinede.kendime terlik corap koydum.dis fircasi ve macunu seyahat tipi olanalrdan alip koyayım mantikli olur.
Stiletto zor kiz ayaklarim sisti sığmıyor yoksa keisn koyardim bavula. Makyaj malzemesi koycam zaten. Sonra foto filan icin az tipimi toplarim

Ben aslında emzik kullanmayı düşünüyorum ama hastane çantasına koymadım hemen almaz zaten diye. Kızım 1 aylıkken ancak almıştı. Hemen başlar mı ki emmeye
Ben 3.4 aylıken vermeyi düşünüyorum aslında. Duruma göre bakayım dihorum.bizde ilkler de varya. İkisine yetemeyecek gibi olursam ilk haftadan küçük hanıma teklif edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…