2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya saçma bir düşünce mi bilmiyorum ama okul beni çok yoruyor yani ders saatim fazla acaba diyorum bebek o yüzden mi fazla kilo almıyor bir de son 1 aydır kv gil bizdeydi ben hiç hiç dinlenemedim bebekte az kilo aldı. Sırf bu yüzden 32 de ayrılsam mı diyorum izne ama bu sefer de sonrası zor olacak dönem kapanmayacak okula gitmek zorunda kalacağım

Cok saol çoğu gitti azi kaldi canm ama bnmde cok agrilarim var gun gectikce cok ağırlaşıyorum nefes alamıyorum gun gectikce cok seviniyorum bugunde gecti bi gun eksildi :)))
Aynı şeyleri yasıyoruz demekki cnm gerçekte bende şükür bugünde geçti diyorum :)

Bende dün ishaldum bugün ondan yana sıkıntım yokta Catı arısı beni bitiyor artık dişarı cıkamam ben diyorum rezil olurum yolda. Eve kapandım zaten baya oldu çıkamıyorum dişarı dahada cıkamam kontrole gider gelirim arabayla okadar

Bugün h&m de born 2018 alt üst takim gördüm. Beğenir misin bilmem ama sanki öyle birseyler bakıyorum demiştin.

@Avrenim ve A aysnrmzn kizlar ne durumdasiniz. Varmi guzel haberleriniz?
Selam kizlar. Solunum düzene girdi şükürler olsun. Beslenme hala düzelmiş değil. Bağırsaklar beslenmeyi daha kabul etmiyormus. Bı de beyninde kist görüldü.takip edilecek dedi dr öyle işte iyi mi kötü bilmiyorum haberler

Zor ve uzun bir süreç canım Allah dayanma gücü versin herşey geçecek düzelicek kavuşucaksınız ama işte zaman gerekiyor bu günleri unutucaksınız bile ilerde inşallah Rabbim sabır versin

Solunumu düzeldiği gibi herşey zamanla düzene girecek.tüm dualarımız sizinle.

Maşallah size.iyi olmanıza çok sevindim.

Dogum tarihlermizde hmn hmn ayni canm bnde tek bnde oluyo bu agrilar diyodum demki bu aylarda normalmiş ya bn bi sey sorucam simdi biz 8 ayin icndeyiz dimi?
Evet 8 aylık gebeyiz cnm 30 haftadayken doktor 7.5 demişti
Normal sanırım ama kızımda bu kadar siddettli degildir benim ondan tedirgin oldum

Evet 8 aylık gebeyiz cnm 30 haftadayken doktor 7.5 demişti
Normal sanırım ama kızımda bu kadar siddettli degildir benim ondan tedirgin oldum
Ama ay a göre hesaplarken son adet tarihine göre hesaplanıyor.. sona der 8 mayısssa 8 haziran 1 aylık kabul ediliyor.. o hesaba göre mi 8 aylık oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…