2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Eşimi 2 kere rica minnet göstermişlerdi gerçi ben de çok kötüydüm sancı esnasında ama yine de yalniz olmak kötü oluyor.

Ha ha bende onu alıyordum şimdi yeni gelmiş herhalde 0 1 mi almalıyız 1 2 mi acaba
1 2 bence :)

Zamanla o da duzelir insallah. Dualarimiz hep sizinle.

Çok zor eminim. Duadan vazgeçme. Maşallah sıpaya. Beslenmeside düzene girer inşallah. Aklımız sende. Allah yardımcın olsun

Evet 8 aylık gebeyiz cnm 30 haftadayken doktor 7.5 demişti
Normal sanırım ama kızımda bu kadar siddettli degildir benim ondan tedirgin oldum
Anladim canm dogru hesaplamışım ozmn
Evet bndede cok şiddetli bel agrisi oluyo ayakta 5 dkk kalsam şiddetleniyor doktor normal dedi ama artik yürüyüş yapmakta zorluyo beni

Evet bndede cok şiddetli bel agrisi oluyo ayakta 5 dkk kalsam şiddetleniyor doktor normal dedi ama artik yürüyüş yapmakta zorluyo beni
Bende de var bel arısı normal bence bebek büyüyo kilo alıyor suanda vücut dengemizi sarsıyor agırlık nedeniyle olur o

Canım doktor sana sezaryen günü verdi mi verecek mi ? Günlerimiz yakın ya merak ettim :)

Ya kızlar benimde vajina kısmı iğne batması gibi oluyor, idrar dolduğunda öyle olan var mı
Benimde oluyor Dr sorduğumda fazla ayakta kalma dedi ama ben yürüyün oluyor dedim olmaması gerekir dedi pek açıklayıcı bir cevap alamadım arada baya bi iğne batıyor eger sizede Dr bi bilgi alırsanız paylasirmisinz

Bir ay once gittigimde 38 haftada alicaz tahmini 25,26 ocak demisti Çarşamba gunu konturolum var ozmn tarih verecek gun alicaz canm senin de sezaryen di dimi?
Hm anladım canım benim Pazartesi ya da salı kontrolüm var ama gün vermez herhalde daha bilmiyorum bebeğin gelişimine göre bakıcaz demişti , 2. Sezaryenim olcak canım inşallah

Hm anladım canım benim Pazartesi ya da salı kontrolüm var ama gün vermez herhalde daha bilmiyorum bebeğin gelişimine göre bakıcaz demişti , 2. Sezaryenim olcak canım inşallah
İnsallah guzel haberler alirsin canm senin konturolun bnden önceymiş bakalim ne diycek doktorun bnde artik net bi gun alimda annemde biletini kessin istiyorum hakkimizda hayırlısi olsun sag salim kucagmiza alalimda

Var.ben. çişimi tutmamalıyım. Doktor mantar var fitil vereceğim ama üç gün sonra gene aynısı olur dedi canım. Normal sanırım. Sen genede sor doktoruna

Ya bir de bebek hareketlerinde genelde bu iğne batması oluyor, tıpkısının aynısı.. bunu sorduğumda bebeğin normalden aşağıda demişti, baskı yapıyor demişti.. birden geliyor ki ağrıyla hem de , idrar torbası d amı baskı yapıyor acaba

İnsallah guzel haberler alirsin canm senin konturolun bnden önceymiş bakalim ne diycek doktorun bnde artik net bi gun alimda annemde biletini kessin istiyorum hakkimizda hayırlısi olsun sag salim kucagmiza alalimda
İnşallah canım amin.. 3 hafta olmuş olcak bnm doktor 2 hafta sonra dedi de ben 1 hafta daha duruyorum şuan :)

Evet internette de baya araştırdım bir sürü normal doğum yapan var. Orada mı doğum yapacaksın ne guzel. Tamam canım çok iyi olur bilgi alınca yaz mutlaka

Burada hep normal doğummuş, bakalım kısmet. Bugün aile doktorundan sevk aldım, haftaya doktorumla tanışınca soracağım, yazarım canım.

Cnm benim gördüğüm kadarıyla genellikle 38+5 diyor doktorlar.ne varsa o tarihte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…