2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kanada' dayım canım, kaç gündür gel yerleş filan uğraşıyorum. Bir de 8 saat fark var tabi :)

İçine kahve koy canım.

Nereye gittiiin? Amerikadami dogumun?

Kapı süsü çok güzelmiş bayıldım.

Önce niyet öyleydi ama araştırınca Kanada daha mantıklı geldi canım.

Bu ikisini aldim ama daha gelmedi gelince kalite durumu nasil onu da yazarim. Bir de emzirme sutyenleri 12 liraya falan geliyordu onlardan 1 tane aldim.

Ben de bu mavi gecelikten almıştım iade ettim canım, askıları çok yumuşak bir tüldü, sarkıyor diye sevemedim. Belki sana güzel olur.

Öyle bir karar verdik işte, bakalım hayırlısı :) eğitimi için iyi olur dedik, Kanada'ya geldik :)
Vaay ne güzel canım yaa. Peki nasıl yapabildiniz bunu. Yani vatandaşlık falan gerekmiyormu. Yada 2.3 sylık oturma izni falanmı ayarladınız. Hiç aklıma gelmezdi haa. Ben gidebilsem eşimde devlet memuru bırakıp gidemeyiz. Benimde geçen sene kanadaya yerleşen bir arkadaşım vardı. Havasına alışamamıştı.hem soğuk hem kapalı diye.montrealdeydi sanırım. Hayırlı olsun yavru için. Bu arada sen yurtdışına gittiğinde bana bebek arabası fiyatlarına bakacaktın. Kendimin gitme şansım yok ama gidenlere aldırtayım diyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun çok iyi yapmışsınız

Doktorda oyle dedi canm ama birde bu aylarda herkes uykusuzluk cekiyo ben uykudan uyanamiyorum hep halsz geziyorum uykuya doymuyorum ya:)))
Uykuya bende doyamıyorum bir gün boyunca sürekli uyuyabilirim sadece yemek ve wc kalkarımbana kalsa ama evde kızım var mecburen uyuyamıyorum birde hastalandı 2 gecedir ateşleniyor nöbet tutuyorum uykusuzluktan bayılıcam gibi hissediyorum.
Cinsiyeti neydi cnm senin cok benzer sekilde hamileligimizi sürüyor merak ettm

Doktorda oyle dedi canm ama birde bu aylarda herkes uykusuzluk cekiyo ben uykudan uyanamiyorum hep halsz geziyorum uykuya doymuyorum ya:)))

Değerini bil canım ben gece deliksiz uykuyu kaybettim bulamıyorum

Kanada' dayım canım, kaç gündür gel yerleş filan uğraşıyorum. Bir de 8 saat fark var tabi :)

Çok iyi yapmışsınız. En azından gerçekten gerekirse sezeryan olacaksın inşallah gönlüne göre olur herşey

Bilmiyorum ki yanma-kaşınma tarzı bişe yok.. ama korkuyorum başı da olduğundan çok aşağıdaymış , baskı olabilir dedi de öyle bir ağrının gün içinde çoğalması
benimde ayni batma var birde vajinada baski var sanki orda bisey varmis gibi. Doktor bebegin baskisi ama erken dogum isareti degil dedi. Kokulu akinti ve kasimti yok, idrar ve mantar testi de temiz cikti. Bebegin kafasi baski yapiyormus. Bana yine artik donmez dedi bu arada

Bilmiyorum ki yanma-kaşınma tarzı bişe yok.. ama korkuyorum başı da olduğundan çok aşağıdaymış , baskı olabilir dedi de öyle bir ağrının gün içinde çoğalması
benimde ayni batma var birde vajinada baski var sanki orda bisey varmis gibi. Doktor bebegin baskisi ama erken dogum isareti degil dedi. Kokulu akinti ve kasimti yok, idrar ve mantar testi de temiz cikti. Bebegin kafasi baski yapiyormus. Bana yine artik donmez dedi bu arada

İnşallah canım amin.. 3 hafta olmuş olcak bnm doktor 2 hafta sonra dedi de ben 1 hafta daha duruyorum şuan :)
Az kalmis konturol gununde canm insallah minigimiz büyümüştür bnde iki haftada iki bucuk kilo verdigim icin biraz endiseliyim bakalim ne haberler aliriz insallah guzl pozitif haber olsunda

Geçmiş olsun canm ya evet cok benzer şekilde belirtilerimiz bnm ki erkekti senin minik ?

Değerini bil canım ben gece deliksiz uykuyu kaybettim bulamıyorum

Çok iyi yapmışsınız. En azından gerçekten gerekirse sezeryan olacaksın inşallah gönlüne göre olur herşey
Valla yataktan kalkamıyorum canm wc ye sik cikiyorum tek ozmn birde şimdide esimi ise gondermek icin uyandim tekrar yatip 12 de kalkicam

Ben zaten o acıyı hissederken bir de erken gelirse diye , sancı gibi bişeyse diye ağlıyorum bazen, iyice duygusala bağladım.. çünkü erken gelirse normal gelme ihtimali var, ve ben çok korkuyorum

Canım merhaba, benim doktorum en başından beri verilen kilo ve boy ölçümlerinin cihazın tahmini üzerine olduğundan bahsediyor. Kiloyu kese ve suyun miktarına göre ortalama bir rakam olarak belirlendiğini cihaz sistemlerinin tamamının bunun üzerine olduğunu söyledi. Bpyda o şekildeymiş. Hatta ben rakamları sizlerden duydukça heyecanlanıyorum bilmeyişimden hayıflanıyorum ama tatlı tatlı hep aynı açıklamaları işitiyorum:) yani bi git sen yine içime sinicek diyorsan ama buda kulağında kalsın

Herkese günaydın

Haftanın son günü

Dün o kadar yoruldum ki akşam için yemek filan hiçbişey yapmadım. Bütün uyku problemlerine rağmen garip bir şekilde eve gidince koltukta rahat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…