- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.441
canım Allah şifa versin dualarımız sizinleSelam kizlar. Solunum düzene girdi şükürler olsun. Beslenme hala düzelmiş değil. Bağırsaklar beslenmeyi daha kabul etmiyormus. Bı de beyninde kist görüldü.takip edilecek dedi dr öyle işte iyi mi kötü bilmiyorum haberler
merak ettim göremedim sitesindeBugün h&m de born 2018 alt üst takim gördüm. Beğenir misin bilmem amasanki öyle birseyler bakıyorum demiştin.
Canım merhaba, benim doktorum en başından beri verilen kilo ve boy ölçümlerinin cihazın tahmini üzerine olduğundan bahsediyor. Kiloyu kese ve suyun miktarına göre ortalama bir rakam olarak belirlendiğini cihaz sistemlerinin tamamının bunun üzerine olduğunu söyledi. Bpyda o şekildeymiş. Hatta ben rakamları sizlerden duydukça heyecanlanıyorum bilmeyişimden hayıflanıyorum ama tatlı tatlı hep aynı açıklamaları işitiyorum:) yani bi git sen yine içime sinicek diyorsan ama buda kulağında kalsın
günaydın kızlar artık el bileğimde şişiyor ve agrısından duramıyoerum taktıgım bıleklik atel hiç bir fayda etmiyor
işe geldim iş değişikliğim olmuş yıllardır yazdıgım evraklardan sorumlu tutulurken sımdı yenıler gelınce onu da bunu da yazacaksın senın evrakları da onlar yazacak oldu resmen yazacağım evraklar değişti cok moralim bozuldu şefe baya bi trip attım gideceğim ya işimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırın dedim az daha ağlayacaktım
sanırım ben erken cıkacağım bu gidişle izne
sinirlerim bozuldu yeni bastan sımdı yıllardır yazmayıp unuttugum yazıları hatırlamaya calısıp tekrar ögrenıp yazacagım bildiğim ,işi yaparken düzenim sarsıldı
senle ben aynıyız bebeklerde aynı. bende çarşamba günü gittim doktora 1750 gr civarında dedi. dedim tahmini kaç olur 3 olur gibi ama belli olmaz dedi ozamana nasıl beslenicek falan. tam haftasında dedi. iri bir bebek değil dedi. ben diyet falan yapmıyorumda sanırım iki hafta yediğim abur cubur gibi saçma sapan şeylerin etkisi olduDün kontrolümüz vardı kızlar 1750 gr olmuş oğlum. Bana biraz az geldi ama doktor diyete devam çok iyi gidiyorsunuz diyor. Şeker, hamur, tatlı her şey yasak. Şeker diyetle kontrol altına alınınca ipin ucunu yine kaçırmıştım uyarımı aldım tabi. Baş aşağı dönmüş makat duruştaydı daha önce. Demir ilacına başlattı. Kanım iyiymiş ama fazla kanla girelim doğuma sorun değil dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Bu yıl son kez görmüş oldum bebeğimi. Ocakta ilk kontrolle doğum modunu açarız:)
Canım kan depolamamız lazım. Sonrasında çok kan kaybedeceğiz ya o yüzden yazıyorlarDün kontrolümüz vardı kızlar 1750 gr olmuş oğlum. Bana biraz az geldi ama doktor diyete devam çok iyi gidiyorsunuz diyor. Şeker, hamur, tatlı her şey yasak. Şeker diyetle kontrol altına alınınca ipin ucunu yine kaçırmıştım uyarımı aldım tabi. Baş aşağı dönmüş makat duruştaydı daha önce. Demir ilacına başlattı. Kanım iyiymiş ama fazla kanla girelim doğuma sorun değil dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Bu yıl son kez görmüş oldum bebeğimi. Ocakta ilk kontrolle doğum modunu açarız:)
Yenidoğan bölümünde ama çoğu sey sitede yok zaten. Gidip bakmak lazimmerak ettim göremedim sitesinde
ayrıca harika şeyler gelmiş yeni sezon bayıldım ama 4-6 aydan baslıyor sweetler hazıranda kalın mı olur bilemedim
Kesinlikle katılıyorum sanasenle ben aynıyız bebeklerde aynı. bende çarşamba günü gittim doktora 1750 gr civarında dedi. dedim tahmini kaç olur 3 olur gibi ama belli olmaz dedi ozamana nasıl beslenicek falan. tam haftasında dedi. iri bir bebek değil dedi. ben diyet falan yapmıyorumda sanırım iki hafta yediğim abur cubur gibi saçma sapan şeylerin etkisi oldubebeğe yaramadı
3 kilo iyi inşallah normal doğum için de ideal bebek için de..senle ben aynıyız bebeklerde aynı. bende çarşamba günü gittim doktora 1750 gr civarında dedi. dedim tahmini kaç olur 3 olur gibi ama belli olmaz dedi ozamana nasıl beslenicek falan. tam haftasında dedi. iri bir bebek değil dedi. ben diyet falan yapmıyorumda sanırım iki hafta yediğim abur cubur gibi saçma sapan şeylerin etkisi oldubebeğe yaramadı
Nöbetten sonra uyumuşum gene. O ara öyle rüyalar gördümki. Suyum paçalarımdan aktı. Nasılsa 33 haftayı dolduruyoruz sıkıntı yok diyorum. Rahatlığım rüyama bile işlemiş.sonrasında olaylar silsilesi. Bizim başkan bakanı getirmiş belediyeye. Bakan diye doktora emirleriniz sayın bakanım diyorum.adam ne diyo bu ben bakan makan değilim diyor. Atara atar yapıyorum kızıyorum. Bi türlü işten çıkıp doğuma gidemiyorum. Susuz kızım yaşayamaz diyorum. Bizim daire hastaneye taşınmış oluyor falsn filan koşturdum hep. Uyanmak istemedim doğumu yapmalıyım diye.çok etkisinde kalmışım.Ben gene 3-5 nöbetindeyimyorganlarınızı örtmeyi unutmayın bakiim
aynen sen hassassın bugün bi şeye sinirli gelmişsin moralin senin başka bsye bozukmuş şimdi tribe girdin diyo şef dediğin gibi aynı muameleyi gördümSakın moralini bozma ve aşırı tepki verme. Sonra "vay hamilesin de ondan hassassin" gibi sanki normalde soyleyemezmissin gibiye getirirler. Çalışirken öyle çok karşılaşirdim ki yildirma - caydirma adina ne dersen de. Sık dişini ve kendini strese sokmadan az kaldi iye düsünerek moral bul. Bakalim sen yokken nasil toparliycaklar.
tekrar calısabılır raporu alınıyor mu bılmıyorum canımBu arada kızlar ptz günü doğum iznine çıktım ama sabah 9 da üniversiteden aradılar. Atamanız yapıldı evrakları elden mi alırsınız yoksa kargoya verelimmi diye. Bana güvenlik soruşturması 2.3 ay sürüyor değişiyor ama en az 1 ay sürer dedilerdi. Bende dayanamam riske atamam deyip ayrıldım izne. Şimdi ne olacak. Tekrar çalışabilir raporu alınırmı. Naklimin yapılması için işbaşı yapmalıyım.
stletto muBir iki tane agiz mendili ve bir iki çift çorap.. Kendine sabahlik ya da hırka gibi bişey. Terlik. Çorap. Havlu. Toka. Diş fırçası ve macunu. Bir rulo peçete. Bunlar da benim aklima gelenler canim:) tabi sen ek olarak stletto ve makyaj malzemeleri de koyarsin bence
canım yaa çok kötü olmuş ama yapabildiğin kadarını yap zorlama kendini o halde senden farklı iş istiyorlarsa buna katlanacaklar mademgünaydın kızlar artık el bileğimde şişiyor ve agrısından duramıyoerum taktıgım bıleklik atel hiç bir fayda etmiyor
işe geldim iş değişikliğim olmuş yıllardır yazdıgım evraklardan sorumlu tutulurken sımdı yenıler gelınce onu da bunu da yazacaksın senın evrakları da onlar yazacak oldu resmen yazacağım evraklar değişti cok moralim bozuldu şefe baya bi trip attım gideceğim ya işimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırın dedim az daha ağlayacaktım
sanırım ben erken cıkacağım bu gidişle izne
sinirlerim bozuldu yeni bastan sımdı yıllardır yazmayıp unuttugum yazıları hatırlamaya calısıp tekrar ögrenıp yazacagım bildiğim ,işi yaparken düzenim sarsıldı
İnşalah almıştır canım bebiş iyi düşünelim iyi olsun :)Az kalmis konturol gununde canm insallah minigimiz büyümüştür bnde iki haftada iki bucuk kilo verdigim icin biraz endiseliyim bakalim ne haberler aliriz insallah guzl pozitif haber olsunda
İnsallah canm bnmİnşalah almıştır canım bebiş iyi düşünelim iyi olsun :)
Ya ne güzel. Tamam canım çok iyi olurBurada hep normal doğummuş, bakalım kısmet. Bugün aile doktorundan sevk aldım, haftaya doktorumla tanışınca soracağım, yazarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?