2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım Allah şifa versin dualarımız sizinle

Bugün h&m de born 2018 alt üst takim gördüm. Beğenir misin bilmem ama sanki öyle birseyler bakıyorum demiştin.
merak ettim göremedim sitesinde
ayrıca harika şeyler gelmiş yeni sezon bayıldım ama 4-6 aydan baslıyor sweetler hazıranda kalın mı olur bilemedim

Haklısın canım, burda dogan bebeklerin kg ve boyunu ve onceki tahminleri okuyunca ortalama bi rakam oldugunu idrak etmeye başladım.

günaydın kızlar artık el bileğimde şişiyor ve agrısından duramıyoerum taktıgım bıleklik atel hiç bir fayda etmiyor
işe geldim iş değişikliğim olmuş yıllardır yazdıgım evraklardan sorumlu tutulurken sımdı yenıler gelınce onu da bunu da yazacaksın senın evrakları da onlar yazacak oldu resmen yazacağım evraklar değişti cok moralim bozuldu şefe baya bi trip attım gideceğim ya işimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırın dedim az daha ağlayacaktım
sanırım ben erken cıkacağım bu gidişle izne
sinirlerim bozuldu yeni bastan sımdı yıllardır yazmayıp unuttugum yazıları hatırlamaya calısıp tekrar ögrenıp yazacagım bildiğim ,işi yaparken düzenim sarsıldı

Sakın moralini bozma ve aşırı tepki verme. Sonra "vay hamilesin de ondan hassassin" gibi sanki normalde soyleyemezmissin gibiye getirirler. Çalışirken öyle çok karşılaşirdim ki yildirma - caydirma adina ne dersen de. Sık dişini ve kendini strese sokmadan az kaldi iye düsünerek moral bul. Bakalim sen yokken nasil toparliycaklar.

Dün kontrolümüz vardı kızlar 1750 gr olmuş oğlum. Bana biraz az geldi ama doktor diyete devam çok iyi gidiyorsunuz diyor. Şeker, hamur, tatlı her şey yasak. Şeker diyetle kontrol altına alınınca ipin ucunu yine kaçırmıştım uyarımı aldım tabi. Baş aşağı dönmüş makat duruştaydı daha önce. Demir ilacına başlattı. Kanım iyiymiş ama fazla kanla girelim doğuma sorun değil dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Bu yıl son kez görmüş oldum bebeğimi. Ocakta ilk kontrolle doğum modunu açarız:)

senle ben aynıyız bebeklerde aynı. bende çarşamba günü gittim doktora 1750 gr civarında dedi. dedim tahmini kaç olur 3 olur gibi ama belli olmaz dedi ozamana nasıl beslenicek falan. tam haftasında dedi. iri bir bebek değil dedi. ben diyet falan yapmıyorumda sanırım iki hafta yediğim abur cubur gibi saçma sapan şeylerin etkisi oldu bebeğe yaramadı

Canım kan depolamamız lazım. Sonrasında çok kan kaybedeceğiz ya o yüzden yazıyorlar

Kesinlikle katılıyorum sana
3 kilo iyi inşallah normal doğum için de ideal bebek için de..

Ben gene 3-5 nöbetindeyim yorganlarınızı örtmeyi unutmayın bakiim
Nöbetten sonra uyumuşum gene. O ara öyle rüyalar gördümki. Suyum paçalarımdan aktı. Nasılsa 33 haftayı dolduruyoruz sıkıntı yok diyorum. Rahatlığım rüyama bile işlemiş.sonrasında olaylar silsilesi. Bizim başkan bakanı getirmiş belediyeye. Bakan diye doktora emirleriniz sayın bakanım diyorum.adam ne diyo bu ben bakan makan değilim diyor. Atara atar yapıyorum kızıyorum. Bi türlü işten çıkıp doğuma gidemiyorum. Susuz kızım yaşayamaz diyorum. Bizim daire hastaneye taşınmış oluyor falsn filan koşturdum hep. Uyanmak istemedim doğumu yapmalıyım diye.çok etkisinde kalmışım.
Size örtünün dediydim meğer ben açık yatmışım

Bu arada kızlar ptz günü doğum iznine çıktım ama sabah 9 da üniversiteden aradılar. Atamanız yapıldı evrakları elden mi alırsınız yoksa kargoya verelimmi diye. Bana güvenlik soruşturması 2.3 ay sürüyor değişiyor ama en az 1 ay sürer dedilerdi. Bende dayanamam riske atamam deyip ayrıldım izne. Şimdi ne olacak. Tekrar çalışabilir raporu alınırmı. Naklimin yapılması için işbaşı yapmalıyım.

aynen sen hassassın bugün bi şeye sinirli gelmişsin moralin senin başka bsye bozukmuş şimdi tribe girdin diyo şef dediğin gibi aynı muameleyi gördüm
ne var bunda sen hassassın ondan aşırı tepki veriyorsun diyo
valla günüme gayet güzel başlamıştım bu ana kadar dedim

yılladır degısmeyen sey degısınce tepki veriyorum ne var bunda sen hassassın diye karşılık görüyorum ne alakaysa hassas olmasam hamile olmasam da tepki verirdim yılladır olan bsy değişiyor sonuçta
hemen bahaneler, hamilesin hassassın ocak 21 e kadar dururm dıyordum ama sanırım ocaktan sonra çıkarım bu gidişle

tekrar calısabılır raporu alınıyor mu bılmıyorum canım

stletto mu ayaklarımız zaten unuttu stlettoyu aylardır duramayız bile üstünde bence

canım yaa çok kötü olmuş ama yapabildiğin kadarını yap zorlama kendini o halde senden farklı iş istiyorlarsa buna katlanacaklar madem

Yılmayın kızlar, çalışmaya devam bebecikler için, onlarla daha fazla zaman geçirmek için , yorulan vücut zorlanan vücut bu tarz şeylere mahruz kalınca , dayanılacak gibi olmuyor maalesef; onların anlamalarını da beklemek bu tarz insanlar iÇin fazla bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…