2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gr yani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
Evet başka bir arkadaşada aynı şeyi yazmıştım, doktorum hamileliğimin başından beri bana kilo boy bilgisi vermiyor burada sizlerden duydukça üzülüyodum eksik hissediyodum daha sonra sebebi ultrason cihazlarının ortalama rakam vermesiymiş, aslında gerçek rakamlar olmamasıymış şeklinde uzuncaaaa bir açıklama aldım. Yani gerçeğe yakın ve ortalama ama doğru değil diyor. Haklıymış bende çok takip ettim herkese söylenenle doğan arasında çok ama çok fark tespit ettim:) çok fazla 100gram almış 200 gram vermiş geri gidiyo erken gidiyo gibi durumlara kafanızı takmayın bence. Düzenli ve sağlıklı beslenmek ve bebeğe yaraması için dua etmekten başka yapacak birşey yok malesef:)

Valla canım bende kendimi zorluyorum sonrası faha önemli çalışayım diyorum ama bu kadar yorgunluk bebeği etkiler mi diye düşünüyorum hele böyle gelişimi geriye düşünce bu ay acaba çok ayaktayım yoruluyorum çocukta mı etkilendi diyorum

En doğrusunu yapıyormuş canım doktorun sonradan hani kilosu şu kadardı demektense bilmemek en iyisi :)

Kızlar bu arada daha pijama almamış olan varsa instagramda pijamadiyarı var güzel ve uygun şeyler var daha önce görseydim ordan alırdım :)

Kızlar benim şeker bayağı düşmüş. Şoktayım gene. Açlık 28 haftalıkken 89 du. 30 haftalıkken 77 oldu. Bugün 33 haftalık sayılırım artık, baktırdım gene 72 çıktı. Evet çok acı çekiyorum ama değmiş. Sakın ola mana bulmayın. Ben buldum başıma geldi. İnsan yiyemediği şeyi koklarmı yaa allahım aşermek buymuş tokluk 130 çıktı. Darısı diğer şekerli arkadaşlarıma inşallah. Çok zor gerçekten yaşayınca anlıyor insan

Kızlaf ya kafam çok karıştı bugün doktora gittim bebeğin iyi olduğunu söyledi kilosuna bakarken iki kere baktı 1550 civarı dedi ama ultrasonda ilk ölçtüğünde 1673 yazıyordu hatta kağıttada iki değerde yazıyor hangisi doğru yani anlamadım

Eklentiler

• 1E6A4DAB-B6A9-41C9-AA21-2386FDD32F28.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 80
aynen tribimi attım baya şefe yazmıyorum yazsınlar madem bundan soınra bunu yazacaksam bana araya evrak acil diye sıksıtırmayın kım yazıyosa yazsın dıyım kenara gectım

Geçmiş olsun canm ya evet cok benzer şekilde belirtilerimiz bnm ki erkekti senin minik ?
Belli degil ya hala ondan sordum tatlım merak ettm masallah paşamıza saglıkla gelsin
Tüm bekleyen herkese saglıkla kavuşmak öpüp koklamak nasip olur inş

Gözün aydın canm emeklerine değdi en azından

Bu nevresim takımını oğluma hamileyken almıştım english home dan cinsiyeti belli değildi kız olursa diyerek almıştım ama kullanamadım tabi kader işte kızım olcak şimdi kullanmak nasip olcak inşallah

Eklentiler

• 2E0CEA75-5A7D-41E5-938F-2185E3DCC52C.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 117
Tecrubesizlik mi şaşkınlık mi lohusalik derken aklıma gelmedi şikayet etmek keşke etseydim

Bizde haftaya carsamba ilk nts ye girecez. Uzun suruyormu, normal ultrasondan farki ne?
Nst ultrason gibi değil gobusune kablo gibi şeyler bagliyorlar EEG gibi.makine bebisin kalp atimini varsa sancılarını falan çıkarıyor. ..meyve suyu ya da çikolata yiyip gitmek iyi bebeğin hareket etmesi lazım yarım saat falan sürüyor hatırladığım kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…