2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben zaten o acıyı hissederken bir de erken gelirse diye , sancı gibi bişeyse diye ağlıyorum bazen, iyice duygusala bağladım.. çünkü erken gelirse normal gelme ihtimali var, ve ben çok korkuyorum
Sen yine de doktoruna hep sor ama kime sorduysam son aylar vajina ve kasiklarda agri ve baski hissetmeyen yok. Herkes ayni durumda hic korkma

Ben ultrason gibi dusunmustum, teşekkurler bilgilendirme icin . Ama bebegimizi goremicez demektir sanirim

32+0 çalışabilir raporumu aldım kızlar.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin.
ilk nst mizi de gerçekleştirdik bağlanır bağlanmaz hıçkırıklaara boğuldu bebişim
raporu verırken adet tarihıne gore mi ultrasonda gozuken haftana goremı verdıler cnm
bi de nasıl verdiler 32. haftaya girdin mi bneim doğum 12 şubat ama rapora 20sınden sonra gelın dedıler
sizin 14 subat daha gec değil mi

Bu arada ay hesaplaması söyle yapılıyor diye biliyorum kizlar diyelim ben bugun 30+0 im bu,haftada 7 günden 210 gün eder..ay olarak 30 a bölersek tam olarak 7 aylık hamileyim yani 7 bitti 8 e simdi girdim.ben böyle biliyorum

Kızlar astronot tulum aldınız mı hastaneye asiya falan goturmek için. Ben fotodaki fermuarli battaniye aldım üstüne kalın ceket de var oglumdan kalma gerek var mı bilemedim..alsam hiç giyemicek hemen bahar gelcek cunku

Eklentiler

• 20171214_182659.webp
    9 KB · Görüntüleme: 88
Kiz ben haftaya alicam doktor sali gunu gel dedi bana. Hemsirelerde sata gore yapiyorlar dedi. Dedim benim sat karisik ozaman ortalama vs biseyler aliyorlar dedi hemsire.

Canim hic takilma aletler her seferinde farkli olcuyor belki doktor ortalama soylemistir. Haftasoyla uyumlu dediyse kiloyu bosver.zaten kilonun az olmasi gelisim problemi oldugunu anlamina gelmiyormus.

Kizlar Betelladaki tarifle kurabiye yapan arkadas vardi 1 kasik pekmez koyunca tat veriyor mu yoksa tatsiz bisey mi oldu. Kuru kayisi incir koyamiyorum, pekmezle keciboynuzu ozu var evde ondan 1 kasik kullansam tat verir mi?

Kizlar Betelladaki tarifle kurabiye yapan arkadas vardi 1 kasik pekmez koyunca tat veriyor mu yoksa tatsiz bisey mi oldu. Kuru kayisi incir koyamiyorum, pekmezle keciboynuzu ozu var evde ondan 1 kasik kullansam tat verir mi?
Ben yapmıştım cnm yulaflı kurabiyeyi diyorsun di mi. ama incir de koymuştum 2 kaşık da keçiboynuzu özü bana biraz tatlı geldi. İncir koymayacaksan pekmezini biraz fazla koyabilirsin.

Canım ben çarşamba kontrole gittiğimde doktor rapor için 2 hafta sonra gel dedi bende allah allaah neden öyle dedi 32+5 oluyorum diye düşündüm ama sanırım benim bebek 5 gün geri çıkmış ultrasona göre söylemiş

Benim bebiş ne alemde çok merak ediyorum
Birde vücut temizliği yaptım bugün kızlar önümü göremedim sinirden ağladım yarım yamalak anca alabildim

Ha ha aynen :) havuc portakal mandalina elma ceviz sürekli bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…