2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay cok inatci cikti sizin minik insallah bu sefer ogrenirsin canm
Cok canım ya kıyafetleri bile beyaz sarı beyaz yeşil felah aldım lohusa takımımı cinsiyete göre alıcaktım ama baktım göstermiyor kırmızı aldım herşeyi mecburen.
Hastane cıkışı için bekliyorum tek hersey aldık onu bıraktım.
32+6 hım bugün 33+ olunca gidicem bir gün doktora

Canım senin dediğin arabalara baktım güzelmiş teşekkür ederim ama benim ayırdığım bütçeye göre biraz fazla geldi ben 1500 maksimum 2000 tl bütçe ayırdım araba için
Ozaman şu arabaya bak. Süper bi araba ve cybex bu konuda çok iyi.şuandada ebebekte indirime girdi araba.çok hafif ve aşırı kullanışlı,CYBEX İRİS. birde peg perego si switch, peg perego jet sportivo. Bu arabalar çok kaliteli ve fiyatı bğtçene uygun.

Biraz araştırma sonucu çok da zor olmadığını gördük canım, normal vizeyle geliyorsun zaten 6 ay kalabiliyorsun. 3 aylık ev kiraladık, dün de doktor işlemlerine başladık. Benim eşim de henüz gelemedi, o kadar süre bırakamaz işi gücü. Annemle buradayız, eşimin Doğuma yetişebilmesini diliyorum artık napalım.
Biz Toronto dayız, burası biraz daha iyi hava yönünden ama yine de -10 civarı :)
Ben de alışamadım havasına, acayip kuru ve burnumun içi kuruyor kanıyor, napsam bilemedim.
Bebek arabası araştıracağım, farklı markalar var burada ve çok güzel görünüyorlar ama henüz mağazalara gidip fiyatlarına bakmadım.
Çok teşekkürler :)

Olsun canm cok şükür ki unisex kiyafetler var belki gosterir gostermezsede hastane çıkışınıda cok guzel renkleri çıkmış onlardan alirsin

Cok iyi yapmissin canim insallah hersey iyi gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…