2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kız yine hıçkırık tuttu.
Kızlar ben biraz idrara skkışınca yada yol yürüyünce bebiş aşağıdan çıkacak gibi oluyo dizdede oluyormu korkmaya başlAadım
Bendede oluyor. Sebebi baş kısmın aşagıya yavastan yerlesmesi. o yuzden surekli idrara cikma hissiyatida veriyor.

Benim bebiş ne alemde çok merak ediyorum
Birde vücut temizliği yaptım bugün kızlar önümü göremedim sinirden ağladım yarım yamalak anca alabildim
Ben agdaya gitmeye devam ediyorum ama her gidiste ya mantar olursam diye tirsmiyor degilim. Neyse sonuna geldik artik.

1500 çıktı canım 30+5 de doktor normal dedi ama bence zayıf zaten kağıda da 30 hafta yazmış 5 gün geride demek ki. Çok iri bir bebek olmaz çok küçükte olmaz 3100 3200 doğar dedi
Sen normal dogum mu bekliyordun canim oyleyse ne guzel iste. Normal dogumda 3500 altinda olmasi hem anne hem bebek icin en sagliklisi

Sen normal dogum mu bekliyordun canim oyleyse ne guzel iste. Normal dogumda 3500 altinda olmasi hem anne hem bebek icin en sagliklisi
Canım ben normal istiyorum inşallah ta şu cleaxane iğne yüzünden sezeryana yönlendirirler diye korkuyorum. Tabi çok iri bebeği normal doğurmak kolay değil ama çok ta zayıf olmasa iyi olur ama yine de önemli olan sağlıklı olması bende 3 kg doğmuşum potansiyelim bu kadar herhalde

Bugun kardeşimin ultradon kagıtlarına baktık kızı 31+2 de 1545 gr mış 39 da 3.970 gr doğdu
Yaa ne güzel maşallah bak çok sevindim şimdi..ne bileyim doktor bana 3100 3200 dedi ama tabi bu doktor 38 de sezeryan yapmak istiyor ona göre hesaplamıştır belki. Raporu aldıktan sonra bir daha gitmeyeceğim zaten o doktora

Benim kız yine hıçkırık tuttu.
Kızlar ben biraz idrara skkışınca yada yol yürüyünce bebiş aşağıdan çıkacak gibi oluyo dizdede oluyormu korkmaya başlAadım

Ben biraz ayakta fazla kaldığımda dediğin gibi oluyor, karnım fazlaca kasılıyor gibi. Tuvalet gelme durumunda en çok gece zorlanıyorum, yataktan sürünerek kalkıyorum ağrıdan. Ve çok sıkışmış halde uyanıyorum.

Kişisel temizlik zor tabi ama en zorunu dün idrar tahlili verirken yaşadım sanırım

Allah yardımcımız olsun cnm neyseki yaza denk gelmedi bu durumumuz öyle daha zor olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…