2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın anneler :)hayırlı cumalar olsun
dünden beri sağ kasıkta az bi hassasiyet var
Kızlar Bişeyden çok tedirginim ilişki konusu doktor sorun yok çok sık olmamak kaydıyla olur dedi ama internetten bakmaz olaydım kanaması olan olmuş Ne alaka anlamadım Korktum

Kızlaaaar günaydınnn :)
7+0 dayım. ve 6+4 iken kalp atışını duydum girip yazamadım.. o kadar mutlu oldum ki haberleriniz mükemmel hepinizi tebrik ediyorummm :)
Bir de iki sorum var benim.. Uyku dışında ne mide bulantısı ne kusma hiçbişi yok bende .. Bir yandan ne güzel diyorum ama bir yandan ne biçim hamileyim diyorum .. Doktor haftasıyla uyumlu dedi..
Ve İzmir de oturan var mı aranızda ?

Bende korktum ondan. Sordum hiçbir sıkıntı yok cinsel ilişki yasayabılır tatile cıkabilir denize girebilirsin rutin hayatına devam et kasma kendını dedı ve ıkınma ve zıplama yapmamaya calıs sadece 3 aya kadar dedi.. Bende hala tatmın olmuş değilim ne cok kötü şey yazıyor nette..

CANIM BENIM İLİŞKİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BU HAFTALAR COK RISKLI BENIM DOKTORUM İLİŞKİ YASAK DEDI DEMESEYDİ BİLE İLİŞKİDE BULUNMAZDIM DURDUK YERE BEBEĞİMİN CANINI RİSKE ATAMAM NE OLURSA OLSUN.

CANIM BENDE 5+2 YİM AMA NE MİDE BULANTISI NEDE BAŞKA BİR BELİRTİ YOK KORKUYORUM BAZEN DİYORUM ACABA BELİRTİ OLMAMASI IYI BİŞEY DEĞİLMİ BİRDE AKINTIM DA YOK

Ohh sevindim canım gözünaydın :)

ben varım:))) inşallah şu güzel haberleri biz de alırız:) daha çok ufağız:) ilk gebeliğim ve heyecanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…