2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
akıntı bende de yok kızlar:) ama miğdemde yanma var aman sağlıklı olsunda yanmaya razıyım ben de tam tüpe başlayacağım zaman öğrendim çok korkuyorum. inşallah sağlıklı olsun hepimizin

bende 5 haftalığım canım eylulde tüpe başlayacakken hamıle kaldım rabbımın mucızesi geldi benım kese falan göründü bugunde kontrol var bakalım

Slm kizlar kilo muhabbetleri yapilmis :)

Bende 1.75 boyundayim. Ilk gebeligimde 60 ile hamile kaldim en son 85 tim ama uzeri vardi bence cunku son haftalarda moralim iyice bozulmustu cikmiyordum tartiya :)

Yani ort 27 kilo almisimdir.
oglum 1 yasina gelene kadar emzirdim tum kilom gitti .
simdi 61 ile hamile kaldim ama bu sefer bisey yiyemiyorum midem kotu oglene kadar acim resmen
Ama sonrasinda da dikkat etmeyi planliyorum.

Esime diyorum tam eski kiyafetlerim olmaya baslamisti yine hamile kaldim :)

akıntı bende de yok kızlar:) ama miğdemde yanma var aman sağlıklı olsunda yanmaya razıyım ben de tam tüpe başlayacağım zaman öğrendim çok korkuyorum. inşallah sağlıklı olsun hepimizin
Ben de ayniyim canim bayramdan sonra tupbebege baslamayi dusunuyorduk doktorlari aradik randevulastik ama gerke2 kalmadi çok şükür:)))

Herkese Günaydın.Ben kalp atışı duymayı umarken embriyoyu tam göremedi doktor 5+6 normal mi sizce?Kese haftasına göre normal büyümüş içinde de şüpheli birşey(bebekten bahsediyor) var dedi kafam karıştı ya.Görmesi gerekmiyormuydu embriyoyu?ilk kese ultrasonuna göre bu kese daha büyük ve içinde de minnacık bişe var?Pofff stres oldum iyice.

HAYDİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN .. İZMİRLİLER BULUŞMASI YAPARIZ DOĞUMDAN SONRA NASİP OLURSA :)
amin inşallah:) daha hiç doktora gitmedim ama gelinimiz yeni doğum yaptı, hemşire. Urla Devlet Hasnesinde Kemal Beye gitti 9 ay ve orda doğumunu yaptı:) Onun tavsiyesiyle oraya gideceğim :) Hatta haberi yolladım Kemal Beye daha erken gelme bayram geçsin gelsin demiş :) Şimdilik o görünüyor zaman neyi getirir tabi bilmiyorum.. Siz nerye gidiyorsunuz?

uyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar

Canim kalp atisi icin erken daha telaslanma:) 8. Haftaya kadar duyamayan var. Kesenin icinde biseyler gorduyse tamam ışte bebegin gelişiyor demektir endiselenme bu iyiye isaret :)

uyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar
Canim ya ben de diyordum ki bir ben mi anormalim.. Normalde parmagimda dönen yuzuk şimdi cikmiyor parmagimdan cikmayacak diye korkuyorum artik takmamaya basladim simdiden

Ben bugün sağlık ocagına kayıt yaptıracagım orda uyuşmayı ve şişligi sorarım haber veririm büyük ihtimal uyuşma vitamin ekdikliğindrn

Daha iyi olur bayramdan sonra gitmen kalp atısını da duyarsın bebegıde görürsün :)
Kent hastanesi Orçun Sezer e gidiyorum canım ben çok tanımıyorum netteki tavsiyelere uyup gidiyorum..
Sağlık sigortam sadece kenette karşılıyor çünkü..

daha erken

Stres yapma daha cok ufaaacık annesii :)
bende 6+4 te duydum .. 5 haftalıkkende sdece keseyi gördüm.

Daha erken bitanem evet 8 haftaya kadar göremeyen var ve biraz bekle öyle git doktora şöyle bi 7 buçuklara yakın git kafan rahat olsun.Benim lekelenmelerim olmasına rağmen gitmiyorum çünkü hamilelerin en az %40 ında oluyor leke ablamda da olmuştu şuan 16 haftalık hamile lekelenmesi durmuş.Oyüzden büyümesini bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…