2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
12 saatte 10 az gibi ama uzmanlar diyosa sakin olmaktan başka çare yok
Canm bnmde ayni haftada cok az kipirdamisti hatta kizlara sormustum hastanede de iyi dediler bundan sonra yeri daraldigi icin az hareket eder birde artik duzenli uyumayi basliyo demisti doktorum mesela bugun gunduz hic hareket etmedi aksam basladi kipirdamaya sen korkma bu haftalarda normalmis

Bana da öyle yaptı canım hemen nst ye aldı gayet iyi dedi. Suan hareketli mesela sabah yeri dardı da şimdi genişledi mi?
Bana da öyle yaptı canım hemen nst ye aldı gayet iyi dedi. Suan hareketli mesela sabah yeri dardı da şimdi genişledi mi?
Ya bende dün doktora gittim normal dedi sonra akşam evde yine oynamaya başlamıştı bende aynısını söyledim dün . Ya bizi korkutmayi seviyorlar ya da stresten etkileniyorlar artık bilemedim .

Kızlar bu hafta karnımın dışından hareketler görünüyor, hatta bazen kolu dirseği ya da ayağı gibi sanki sivri bir şekilde dışarı çıkıyor. Normal mi bu?
Gayet normal, bazen popoyu dayıyor karnının bir kısmı fazlaca yamuluyor. Ben elimle ilk kez o dirsek mi kol mu neyse artık onu hissettiğimde bi ürkmüştüm, değişik gelmişti nedense:) hatta bunu yazarken şimdi elime geldi yine bir şeyler

Kizlar magnetleri sade olarak çantaya koydum ama sonra aklıma geldi tül kese yada posete koysam daha mi iyi olur denedim tabi mavi tül ve kurdele yerine pembe yapcam şimdilik denemek için evdekileri kullandım
Tüllü olan daha güzel olmuş poşettense

Kizlar benim cok kotu mide agrim oldu biraz once sirtima falan vurdu. Sanki tansiyonum da dustu gibi hafif bas donmesi ve halsizlik var. mide agrim biraz gecti gibi, herhangi bir kasilma alt karinda agri falan yok ama karnim sertlesti sanki. Cok korkuyorum. Esim yoktu kac gundur ama birazdan geliyor yolda. Acile gitsek mi abartiyormuyum bilemedim.

Kızlar bu hafta karnımın dışından hareketler görünüyor, hatta bazen kolu dirseği ya da ayağı gibi sanki sivri bir şekilde dışarı çıkıyor. Normal mi bu?
Bende on gündür yaşıyorum ilk başta çok korkmuştum ama alıştım şimdi sanırım normal benim sıkıntım galiba çok aşağıda olması ve içerden titreme gibi elektrik çarpması gibi hissettiren hareketleri kasıkta hissediyorum bitek bebeği ya sen yukarda hissediyomusun göbek deliği çevresi bile yok gibi benim

Uaynik olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Sanki ishal olucakmis gibi de his var.zehirlendim mi acaba
Ben bir hafta kadar önce yaşadım onu iki gün ishaldim sanırım ekmekten diyodum ama çok sütte yapıyomuş, bol su içtim muz yedim patates haşladım yedim ama baştan hissettiysen hemen önlemini al

Ben bir hafta kadar önce yaşadım onu iki gün ishaldim sanırım ekmekten diyodum ama çok sütte yapıyomuş, bol su içtim muz yedim patates haşladım yedim ama baştan hissettiysen hemen önlemini al
Evet sut ictikten 1 saat sonra oldu gercekten. Tansiyon dusuklugu gibi bas donmesi oldu mu sende de?su an kafami kaldiramiyor gibiyim.

Canim ishal oluyorsundur ya da eğer gaz varsa gaz sıkışması da mideyi çok etkiliyor ondan olmuş olabilir. Kasilman filan yoksa korkma . Birazdan geçecektir inşallah.

Kızlar doktora gittik akşam yine ama ultrasona almadı baska doktor bu nts de 50 75 100 sancım cıktı 100 Birtane 75 2 tane 50 hiç dinmiyor zaten doktor önlem amaçlı serum vericem dedi tabi serum yüzünden kızımı kaybediyorduk biz eşim korktu serum baglatmadık eve döndük adet sancım ve karnım taş kesilme var yarın akşam yine gideriz baska hastaneye dedi bekliyecem mecbur

Evet canım normali o zaten.

Evet kızlar normalmiş, hem çok zevkli hem de uyurken ödüm patladı. Kolum karnımın üstündeymiş, sanki biri dürtüyor gibi olunca bir şokla uyandım :)

Şimdi de her olduğunda dokunuyorum sanki oğlumu seviyormuş gibi hissediyorum :)

Uaynik olan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Sanki ishal olucakmis gibi de his var.zehirlendim mi acaba

Bu ara mide sıkıntılı tatlım, alt karın ağrısı, anlık şidddetli kasılma filan yoksa önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama çok sıkıntılıysan git tabi ki doktora.

Ben en çok yanlarda hissediyorum, bizim ki yan geldi yatıyor sanırım :)
Bir de uzun boylu biri olarak kolum bacağım da uzundur benim, herhalde oğlum da öyle bir uzatıyor uykudan uyandırıyor diyorum :)

Kızını kaybediyorduk dediğini anlayamadım canım? Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…