- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.781
bu sleepy markada var birde depend marka var hangisi daha mantıklı peki??Ikinci dogumun olacak en kullanislisi hasta bezinin külot şeklinde olani
ben küçük boy valize yapıcam. 2 ayrı hurç koymayı düşünüyorum. birde en küçük hurçlarda da bebeğin zıbın mıbınlarıyla battaniye türü şeylerini ayırmayı düşünüyorum. normalde seyahate giderken hep böyle yaparım. çamaşırları falan poşetlerle ayırırım kolaylık olluyor diye aynı mantıkta yapmayı düşünüyorum:)kızlar çantamda hazır artık ama hem kendi giyeceklerimi hemde bebeklerin kıyafetlerini tek valize koydum bez ıslak mendil kagit havlu vs onları ayrı büyük bi poşete koydum tek valizde karışır mi siz nasıl hazırladınız
DEPEnd aldım cnm hamile kullan at bezli 9 ki 15 tl idi sanırımkızlar birde lohusa külodu aldınızmı? her yerde disposal kulot diye bişey diyorlar. ama baby mall de falan olanlar hem çok pahalı geldi hemde kağıt bişey yani. bu hasta külotları var emici özellikli onlardan mı alıcaz yoksa kullan at alıp içine lohusa pedi mi koycaz. çanta hazırlıyorum da çok belli oluyordur:))
Aynen asistanı da 72 saat içinde dedi cok guzel doguma yakın yapılmasıNeyse canım demek ki çözümü var doktorun dediğine göre takma kafana, Doğumdan sonra 72 saat içinde bakılıp karar verilmeli. Aklında bulunsun.
Huggies görmedim galiba ama bakarım yine. Sağol canım.
Evet ben de öyle kupkuru değildim hiç bir zaman ama yine de acaba mı dedim. Meğer çok kişide varmış. Zaten burada idrar tahliline takıklar. Bir şey olursa çıkar sanırım. Bir de burada Doğum yaklaşınca smir testi gibi bir şey yapıyorlarmış. Eğer gerekirse hemen antibiyotik başlatıyorlarmış ki Doğum sırasında bebeğin geçeceği yer temiz olsun. Bu olayı çok beğendim :)
düz hiç yatmıyorum neredeyse hep sol sağ ama dün ne tarafa dönsem nefes alamadım bi ark demişti son zamanlarda ayakta koltukta oturarak uyuyanlar varmış diye valla dün onu yaşadım oturur pozisyonda uyukladım en rahat sonra yana yıkıldımDün akşam benim midem de sıkıştırdı. Bence bebeğin pozisyonu etkiliyor. Sırt üstü yatmamaya çalış, hele ki kendini iyi hissetmediğinde. Çünkü senin tansiyonunun düşmesine sebep olabilir.
Bende öyleyim o gun is yapılır rahatsız olurum üşenmem hallederim yapamazsam panik olurum ama eşim tam tersiAy ben çıldırırdım herhaldebu halde bile eşimi nasıl darladım belli değil. Rahat olamıyorum. Hep sorumluluklarımı zamanında yerine getiren biri oldum. Bunu başkasında göremeyince deliriyorum
Kuzum alt açma örtüsü pişik kremi meme ucu kremi pamuk bunlar aklıma gelenlerkızlar çantamda hazır artık ama hem kendi giyeceklerimi hemde bebeklerin kıyafetlerini tek valize koydum bez ıslak mendil kagit havlu vs onları ayrı büyük bi poşete koydum tek valizde karışır mi siz nasıl hazırladınız
Onlari da koydum zaten canim sonra bende vazgeçtim şimdi ayrı yaptım kendi esyalarim valizde bebeginkiler ayrı çantada bebek bezi kalın iki battaniye çıkarken kullanacağım kundaklar bide kağıt havlu vs bi posette bide magnet kapı süsü yaptirmistim onları ayrı bi yere koydum böyle karışmaz en azindanDEPEnd aldım cnm hamile kullan at bezli 9 ki 15 tl idi sanırım
yanına da %100 pamuklu 5 tane kulot koyarım yeter diye düşündüm
Aynen asistanı da 72 saat içinde dedi cok guzel doguma yakın yapılması
Bende Türkiye de bazı doktorların Doğumdan hemen sonra yaptığını duydum simir testini dogum yapıldığı icin ne olur ne olmaz diye bakılıyormuş
düz hiç yatmıyorum neredeyse hep sol sağ ama dün ne tarafa dönsem nefes alamadım bi ark demişti son zamanlarda ayakta koltukta oturarak uyuyanlar varmış diye valla dün onu yaşadım oturur pozisyonda uyukladım en rahat sonra yana yıkıldım
Bende öyleyim o gun is yapılır rahatsız olurum üşenmem hallederim yapamazsam panik olurum ama eşim tam tersi
artık 14 yıl sevgililik 1.5 sene evlilik sonrası alıştım bu duruma
cunku ne yapsam ne etsem bunaltsam da kızsam da güzelde söylesem adam anlamıyor bildigini okuyor
en azından artık strese girmemeyi öğrendim
yoksa deliriyorum sinir harbi yasıyordum
bu halini kanıksadım ne hali varsa görsün diyorum
Kuzum alt açma örtüsü pişik kremi meme ucu kremi pamuk bunlar aklıma gelenler
benimde sanki tek valize sığmayacak gibi ya da orda karıştırılir diye bebek ayrı kendimin valizi ayrı mi yapsam diye düşündüm
Bence sen ayrı yap ikisinin eşyaları baya yer kapsayacaktır
Küçük bi el çantası plaj çantası varsa havluyu falan ona koy karıştırılıp unutulabilir
Bende şimdi duzelttim canim herşeyi ayrı koydum iyi oldu karışmaz hembu sleepy markada var birde depend marka var hangisi daha mantıklı peki??
ben küçük boy valize yapıcam. 2 ayrı hurç koymayı düşünüyorum. birde en küçük hurçlarda da bebeğin zıbın mıbınlarıyla battaniye türü şeylerini ayırmayı düşünüyorum. normalde seyahate giderken hep böyle yaparım. çamaşırları falan poşetlerle ayırırım kolaylık olluyor diye aynı mantıkta yapmayı düşünüyorum:)
Bende kitkızlar çantamda hazır artık ama hem kendi giyeceklerimi hemde bebeklerin kıyafetlerini tek valize koydum bez ıslak mendil kagit havlu vs onları ayrı büyük bi poşete koydum tek valizde karışır mi siz nasıl hazırladınız
Ayni dusunmusuz bende koctastan corap hurcu aldim hemde ustu saydam ici gozukuyo onlarin icine ayirdim kullanilacaklari cok pratik oldubu sleepy markada var birde depend marka var hangisi daha mantıklı peki??
ben küçük boy valize yapıcam. 2 ayrı hurç koymayı düşünüyorum. birde en küçük hurçlarda da bebeğin zıbın mıbınlarıyla battaniye türü şeylerini ayırmayı düşünüyorum. normalde seyahate giderken hep böyle yaparım. çamaşırları falan poşetlerle ayırırım kolaylık olluyor diye aynı mantıkta yapmayı düşünüyorum:)
Bende çarpıntı oluyo canım. Özellikle yemekten sonra oturup yattığımda. Çok çarpıntım olırsa hissediyorum yükseldiğini. Başka bi belirti farketmedimkatreinur canm şekerin yukselince hissediyormusun susama yada dudagin kuruyormu hic belirti oluyormu bnm pazartesi konturolum var iki gundur dudaklarim kuruyo catladi yaniyo ya korktum biran diyeti hic bozmuyorum ama yukselmis gibi hissediyorum
herkeste ayri belirtilermi oluyo acaba canm ? bu aralar diyet listemdeki hicbsyi yemk istemiyorum ay insallah yükselmemiştirBende çarpıntı oluyo canım. Özellikle yemekten sonra oturup yattığımda. Çok çarpıntım olırsa hissediyorum yükseldiğini. Başka bi belirti farketmedim
Benim ozellikle yuzumde ates basmasi gibi oluyor yuksek cikacagini ordan anliyorum.katreinur canm şekerin yukselince hissediyormusun susama yada dudagin kuruyormu hic belirti oluyormu bnm pazartesi konturolum var iki gundur dudaklarim kuruyo catladi yaniyo ya korktum biran diyeti hic bozmuyorum ama yukselmis gibi hissediyorum
Sen yemeklerden sonra olcmeyi biraktin mi canim?herkeste ayri belirtilermi oluyo acaba canm ? bu aralar diyet listemdeki hicbsyi yemk istemiyorum ay insallah yükselmemiştir
Bende de aynen öyle oluyor ateş basması oluyor , yüzüm başım kötü oluyor o zaman anlıyorumBenim ozellikle yuzumde ates basmasi gibi oluyor yuksek cikacagini ordan anliyorum.
Benim ozellikle yuzumde ates basmasi gibi oluyor yuksek cikacagini ordan anliyorum.
İkitane cihazim var canm ikiside yanlış olcuyo dahiliye doktorumun yaninda da denedik yanlış ölçüyor ölçme bunda yuksek cikarsa stres yaparsin yukseltrsin oyuzden her hafta konturola gel dedi bu hafta gidemedim Pazartesi gunu gidicem susuyorum birde dudaklarim kuruyo catliyo ondan şüphelendim yukseldimi diyeSen yemeklerden sonra olcmeyi biraktin mi canim?
Kizlar magnetleri sade olarak çantaya koydum ama sonra aklıma geldi tül kese yada posete koysam daha mi iyi olur denedim tabi mavi tül ve kurdele yerine pembe yapcam şimdilik denemek için evdekileri kullandım
DÜşük tehlikem oldugu için hiç kalkmıyorum kicanım senin yorgunluk durumanada bağlı hareketleri.Sen yorgunsan oda kıpırdamıyor.Ama sen rahatsan kıpır kıpır durmuyor.
Bi doğsun sorcam zaten haftanın 3 günü hastanedeyim beyefendi yüzündenbence bizim bebişler heyecan yaratmak için yapıyor
Benim normalde sürekli oynuyodu ama galiba artık yeri daraldığı için okadar hareket etmiyo doktor hersey normal hareketleride dediama zaten normaldede 24 saat oynamıyorki benimkinden şahsen bazen saatlerce belirti olmuyor.
Bana da öyle yaptı canım hemen nst ye aldı gayet iyi dedi. Suan hareketli mesela sabah yeri dardı da şimdi genişledi mi?Benimde azalmıştı birden , iki gün bekledim sonra dayanamadım dün doktora gittim bi sorun yoktu. Doktor niye azaldı hissettin bi sorun yok, yeri daraldığı içindir dedi ama öyle olursa muayeneye gelmesen bile direkt nst ye girebilirsin dedi bana da.
12 saatte 10 az gibi ama uzmanlar diyosa sakin olmaktan başka çare yokUzan dinlen canim kendini yorma insallah kuveze girmeyecek kizceler dikkat et kendine dayanacaklar güclu kizlar onlar :)
Çok kapsamli olmuş ben abarttim diyodum benden abartanıda varmış :))
Pozisyonlarindan kaynaklı surekli donuyolar bazen gobegine tekme atiyo donuyo surtunuyo hissediyosun bazense ayaklar rahme dogru oluyo iceri tekme atıyo donerken az bi kipirti hissediyosun ama bu kadar panik olma cogu uzman 12 saatte 10 hareket yeterli diyo sakinlestor kendini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?