2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızını kaybediyorduk dediğini anlayamadım canım? Allah korusun.
Kordonu kısaymış canım inmemiş aşagı ya strese girdi doguma sezeryan olsun diye İsra etmeseydik doktor 10 dk geç alsaymışım ölü dogum yapıcakmıssın dedi bana spinal sezeryan da var olan sancıyı kesmeye calıstılar biraz kesilip eve yolladım sonra tekrar siddetlendi kordondan kopuyormuş

Allah korusun, Rabbim tüm evlatları anne babalarına bağışlasın. Kötü günlerini göstermesin.

Sen şimdi nasılsın?

Bilemiyorum cnm

Benim oğlum da doğmaya çalışırken strese girmiş kaakasını yapmıştı. Ben sezeryan olsun demeseydim yiyecekmiş allah korusun. Eşim falan suniyi de deneyin hocam falan dedilerfi doktora. Doğumu ben yapacağım artık yoruldum alın çabuk demiştim

Bu ara mide sıkıntılı tatlım, alt karın ağrısı, anlık şidddetli kasılma filan yoksa önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama çok sıkıntılıysan git tabi ki doktora.
Evet alt karinda degildi, akinti falan da yoktu mide kesin ama hic bu kadar aci cekmemistim. Biraz uyumusum daha iyi ama bu sefer de bebek sag tarafa toplanmis. Karnim yamuk duruyor, biraz oynadim falan hafif ortaya cekildi gibi.

Bende grip gibi bişi oldum. Tüm vücudum ağrıyo. Birde refakatçim inatçı keçim oğlum da hasta. Boğazları şiş tıkanıyo hırıltıları var. Gece ağlıyo acıyo diye. Annem bal ye biraz; hayır. tarhana yaptım içelim; hayır. yorganın altına gir daha da hasta oluruz; hayır. Ballı adaçayı yaptım ateşin düşer ; hayır. Hayır. Hayır. Doktora gidecekmiş doktor ilaç yazarmış. Arkadaşları okulda şurup içiyormuş. Gidemem oğlum onlara anneleri aynı şeyleri yapmıştır iuileşmedikleri için dokyora gitmişlerdir dedim. Sıpa e ben de iyileşemem ozaman deyip ağlıyo. Denemeden göremeyiz oğlum bu dediklerimi yapmadan doktora gidemem bak ben yapıyorum iyileşmezsem gideceğim dedim. Gene boğazım diye ağlıyo. Bal vereyimmi annem dedim HAAYIIIIIIRRRR dedi. Tamam dedim. Arkamı döndüm. Napiim. Dimi. Kötü gaddar annemi oldum şimdi

Son düzenleme:
Bu arada şimdiden çocuk doktoru bakmanızı tavsiye ederim. Ben geçende oğlumun okulunun sahibiyle görüştüm. 4 ay önce doğum yaptı kendisi. İlacs karşıyım dedi az ilaç veren doktor lazımdı bana dedi. Bende zaten 5 yıolda 1 defa antibiyotik verdim onuda 3.gün bıraktım dedim. Kafamız ortak çıktı başka velilerden bir doktor arkadaşı tavsiye etti bakalım araştırayım tekrar eğrimidir düzöüdür

Evet alt karinda degildi, akinti falan da yoktu mide kesin ama hic bu kadar aci cekmemistim. Biraz uyumusum daha iyi ama bu sefer de bebek sag tarafa toplanmis. Karnim yamuk duruyor, biraz oynadim falan hafif ortaya cekildi gibi.
Bebeğin duruşuna takılma hiç. Karnını çok daha fazla yamutacak cnm o normal

Sevindim canım bu dönemde sütü çok dikkatli tüketnek gerekiyomuş tansiyonuds etkileyebiliyo mide zaten kötü aman diyim

Canım nst de sancı kısmı hangisi oluyor. 3 bölüm var benim kağıtta en üstteki sanırım kalp atışı onun altındaki mi sancı acaba. Bana da dr sancıların var dedi ama kaçlarda hiç bilmiyorum.

Sen nasıl oldun şimdi

Gunaydin. Size bir soru canlarım doğum anında bele sıcak uygulamak iyi geliyormuş deneyen oldu mu hiç termofor falan koysam mı diye düşünüyorum. İlk doğumda o an bele yapılan masaj iyi gelmişti onu da bir yerde okumuştum . Ben doğurana kadar eşim annem kardeşim masaj yapmaktan yorulmustular .

Subat anneleri yine zorlu bir gece geçirmiş :)
Simdi nasılsınız kizlar POWERHACK ve kahveci34 ?
Mide agrisi bende de oluyor. Artik alttan alta durtuyor bebek sanirim ondan oluyor diye düşünüyorum. Benim.mide agrima o kor olmayasica aci su ds eslik ettifinden ben endiselenmedim pek :)

Valla ben istemsizce guldum.mesajini okurken. Demek ki gaddarlik degil. Gaddarlik olsa gulmezdim ben :))

Sayfaya bakmadan önce doğuranımız var mı diye merakla bakmaya başladım. Paronayak oldum galiba.

Acele eden bir bebe daha bol bol dinlen bence hareket etme fazla daha da tetikler filan sancıyı geçmiş olsun şimdilik canım

Ay oğlun baya büyümüş kafa tutuyor anasına onun canı şurup çekmiş bence, bi kaşık versen iyi olduğunu sanacak garibim aslında çocuklar doktordan korkar ama seninki cesur yürek anlaşılan

Kaan celil kendisinin adı canım. Fazla fazla cesur. O yüzden kızıma sakin bir arıyorum.

Ya sen ne güzel başta hazırladın isim. Biz isim bulamıyoruz herkes dalga geçiyo biri neşe napıyo diyo biri sultan iyimi diyo biri başka idimle çağırıyo. Kişilik karmaşası yaşayacak Zilli :))
Benimde annem ismi keisnlikle istemiyor en son 5000 lira teklif etti kabul etmedik simdide diyor ki ben ona baska isimle seslencem hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…