2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten lohusalikta yanında olacak kişiler insanı daha çok şey geriyor. Her şeyi söylüyorlar . Ben hamileliği doğumu geçtim o günlerde ne olacak diye düşünüyorum. Ama bi şekilde Allah sabrını verir. Biz takmayalim kimseyi .

kızlar birde lohusa külodu aldınızmı? her yerde disposal kulot diye bişey diyorlar. ama baby mall de falan olanlar hem çok pahalı geldi hemde kağıt bişey yani. bu hasta külotları var emici özellikli onlardan mı alıcaz yoksa kullan at alıp içine lohusa pedi mi koycaz. çanta hazırlıyorum da çok belli oluyordur:))

Hasta bezi gibi olan o kulotlardan aldim ben. Birde bezi siki tutsun diye ustune giymelik buyukce beden raahat bir ic camasiri aldim.

Neyse canım demek ki çözümü var doktorun dediğine göre takma kafana, Doğumdan sonra 72 saat içinde bakılıp karar verilmeli. Aklında bulunsun.

Huggies görmedim galiba ama bakarım yine. Sağol canım.

Evet ben de öyle kupkuru değildim hiç bir zaman ama yine de acaba mı dedim. Meğer çok kişide varmış. Zaten burada idrar tahliline takıklar. Bir şey olursa çıkar sanırım. Bir de burada Doğum yaklaşınca smir testi gibi bir şey yapıyorlarmış. Eğer gerekirse hemen antibiyotik başlatıyorlarmış ki Doğum sırasında bebeğin geçeceği yer temiz olsun. Bu olayı çok beğendim :)

Dün akşam benim midem de sıkıştırdı. Bence bebeğin pozisyonu etkiliyor. Sırt üstü yatmamaya çalış, hele ki kendini iyi hissetmediğinde. Çünkü senin tansiyonunun düşmesine sebep olabilir.

Ben de dependin külot şeklindd olan hasta bezinden aldım. Orta boy almıştım bana küçük gibi geldi sanki. kızlar siz almış mıydınız olur mu olmaz mı acaba

kızlar hastane çantasına bez paketinin hepsini mi koyayım hiç açmadan karar veremedim 70li paket var
Ben 15 tane falan koymultum sanırım ama seninkiler ikiz bi de sezeryan olur di mi daha mı çok kalırsınız acaba hastanede sen koy bari bi paketi:)
Konuşanları da hiç takma cnm. Sonuçta ikizler ve yüksek kiloda olmaları da beklenemez sağlıklı olsunlar da önemli olan o

işin ironik kısmı benim eşim mobilyacı ama su bu derken tmm olur hallolur haftaya olur dıye dıye 32. haftayı ettik ve hazırda hiçbir şey yok adamlar gelip ölçü alacak diyor her pazartesi ama gelen giden yok

Ay ben çıldırırdım herhalde bu halde bile eşimi nasıl darladım belli değil. Rahat olamıyorum. Hep sorumluluklarımı zamanında yerine getiren biri oldum. Bunu başkasında göremeyince deliriyorum

Iyiliklerinden bile şüphe et böylelerinin. Uzak dursunlar kotü enerjileriyle kimsenin ruhunun karartmasınlar. Ağır bir imtihan vermişsin ama şimdi Rabbim kat kat mükafatını verecek inşallah

Ikinci dogumun olacak en kullanislisi hasta bezinin külot şeklinde olani

Ben şimdilik bebek kiyafetlerini yıkadım hazir ettim sonra çok ağır grip oldum. Iki gün serumla yattim hala da iyilesemedim. Ilk hedefim bebek çantası ve hastane çantamı hazirlamak sonra besik yatak yorgan işleri. Sizlerede bişey soracam benim ikinci çocuğum olacak ilkide 3 yaşında kanguru almak istiyorum yeni doğan aparatli ama kulanislimi olur sağlıklı mı bilmiyorum. Bu konuda fikir ıstiyorum

Kanguru ben aldim öneren de çok hiç önermeyende.Bence önemli olan kaliteli markalardan almak yoksa cocugun rahat etmesi mumkun degil saglikli da degil.Ben ergobaby aldim pahalli gelirse bircok ikinci elde var onlarada bakilabilir

Ben kullan at olanlardan aldim icine ped takilacak zaten hastaneden veriyorlarmis ped birde normalde kullandigimiz pedden koydum ben cantaya

Hepsi cok saglikli degil bacaklarinin 90 derece acida durmasi lazim ve belli sure tutabiliyosun. Bazi bebek hicdurmak istemiyor diyorlar, araba yerine kanguru kullandim diyen var bilemiyorum. Ben yeni dogan destekli ergobaby aldim. Esim cok istedi aslinda onunla gezdiricekmis:)

bi paket koydum bezi nolur nolmaz hersey yanımda fazla olsun hastane uzak çünkü eve.Konuşanlar konuşsun canım zaten onlar benim evladım kilosuyla boyuyla ilgilenmiyorum sadece sağlıkla dogsunlar istiyorum

kızlar çantamda hazır artık ama hem kendi giyeceklerimi hemde bebeklerin kıyafetlerini tek valize koydum bez ıslak mendil kagit havlu vs onları ayrı büyük bi poşete koydum tek valizde karışır mi siz nasıl hazırladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…