2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende simdi doktordan ciktim.Oğlum saglikli ama makat duruştaymis hala insallah doğum pozisyonuna döner.32 hafta calisabilir raporunu da aldim 2 hafta daha dişimi sıkmaya çalişcam bakalim
Hayırlı uğurlu olsun. Daha dönmesi için zamanı var. Ben de izini bölüp işbaşı yaptım kağıt üstünde. Ptz belediyeden ilişiğimi kestirip 15 gün içinde üniversitede işbaşı yapacağım. Az çalışırım belki.

Herkese mrb kizlarrrr nasılsınız bugun cok agrim sancim var ya sanki adet olucakmisim gibi agri sirtimda kalcalarimda agru var cok kotu bulantim da var acaba normalmi

Herkese mrb kizlarrrr nasılsınız bugun cok agrim sancim var ya sanki adet olucakmisim gibi agri sirtimda kalcalarimda agru var cok kotu bulantim da var acaba normalmi
Normal canım heralde ya hepimiz buaralar bir öyleyiz benimde yanlarıma kasıklarıma vuran bir sancım var

Merhaba kızlar
Gece yine subat anaları ayaktaymış bende o kadar yürüyüş yapmama rağmen don don uyuyamadım 4 de salonda sızmışım yattığım yerde duramıyorum nefesim daralıyor uykuya dalamıyorum gözümden uyku aksa bile
Dün sabahtan beri acayip adet agrisi gibi agrim var sanci mi bilemiyorum
Haftaya kontrole gidicem nts girerim artik
Artık dün is yerindekiler bile gelme burada doğuracaksın diyorlar halbuki cok cok iyiydim ne olduysa bu hafta oldu kusmalar agrilar cidden bunaldım ellerim desen iyice sisti hissiyatsizlik hat Safa’da
Artık agrilardan korktum pijamalarımı yıkamıştım ütüledim valize koydum atleti sütyeni bebek bezini falan çocuğun kiyafetleri kaldı bi korkudan hazırladım ama şubata kadar doğurmazsam valizde kokar onlar tekrar yakar ütülerim artık şubata gelmezse
Esime diyorum bu çocuk erken gelecek bence diye

çağırma diyor ama içimde oyle bi his var nedense

Normal sanirim canim benim de mide bulantim cok var.
Adet agrisi gibi agri bulantida hepimizde olduguna gore normalmis demkki Allah yardimcimiz olsun subati gectim de ocaga saglikli şekilde yetiselimde insallah

Bu hafta ben de bitiktim canim .dediğin gibi çok iyiydim aslında ama bu hafta bi haller oldu halsizlik iştahsızlık ağrı sancı. ..daha 4 haftam var çalışmak için inşallah dayanıriz kuzular da biz de..

Kızlar bunlar da Benim hastane için düşündüklerim daha elime geçmedi
Çikolata kutum yuvarlak olacak bu modeli beğendik kararsız olduğum için adamlara geri dönemedim)) partideryası var instagramda ordan alıyorum
Pileksilerde nazar duası veya ayetel kürsi yazacak hoşgeldin aslışah altına duru_mood dan alıyorum güvenilir
Bir de vazoda ıslaklale be zamandır çok hoşuma gidiyordu eve almak istiyordum orda odada durur ne alaka aslında ama hoş görünür

Eklentiler

• E680FED3-5D05-48C9-9CE8-C5F68FC6A8BD.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 107
  • 09A18931-F0CF-4B2F-A4A1-DBD2AB3C4C49.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 109
  • AC862831-B68B-485E-A275-6E2AFC72E95D.webp
    22 KB · Görüntüleme: 103
  • 3E58E47C-19EB-45CA-8134-785C5B5F4BFA.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 102

Bu hafta bana da biseyler oldu canım.
Nefes en cok zorlayan. Nefes almakta güçluk cekiyorum, uyuyamıyorum, bulantı,. halsizlik istahsizlik. Dün doktora sordum "sizce bende 1 ay daha duracak potansiyel var mı" diye... her şey normal gözüküyo...sanci agri yok cok şükür ama zorlanıyorum artık.

Çok hoş gözükuyolar...güle güle kullanın.
Çikolatalarin kaçı kac lira gerci simdi bakarim...partideryasimiydi

Saydıklarını aynilari bnde var canm en cokta nesef sıkışması yasiyorum akşamları haftaya konturolum var bakalim ne diycek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…