2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bu işleri gebelik öncesi de yapamıyordum ki

Bu is yapasiniz nasil geliyo ya benim canim kalkip su alip icmek bile istemiyor herseyi esim yapiyor o da olmasa acliktan susuzluktan olecegim
Şimdi ben yazacaktım. Oğlumun ihtiyaçları olmasa tırnağımı kıpırdatmam. Garibim o kadar alısti ki bu duruma ne istiyorsa gelip önüme koyuyor öyle oynuyoruz

Bu is yapasiniz nasil geliyo ya benim canim kalkip su alip icmek bile istemiyor herseyi esim yapiyor o da olmasa acliktan susuzluktan olecegim

Ben bu işleri gebelik öncesi de yapamıyordum ki
Ben de erken doğum olursa diye takıyorum aslında öyle is delisi biri de değilim normalde canım istemezse deviririm totoyu ama yasak ya şimdi iş bile tatlı geliyorrr

Ben de erken doğum olursa diye takıyorum aslında öyle is delisi biri de değilim normalde canım istemezse deviririm totoyu ama yasak ya şimdi iş bile tatlı geliyorrr
Galiba bende öyle oldum yapamayınca tatlı geliyor iş yapmak bile sanki. Ne hallere geldik , annem görse ağlar

Şimdi ben yazacaktım. Oğlumun ihtiyaçları olmasa tırnağımı kıpırdatmam. Garibim o kadar alısti ki bu duruma ne istiyorsa gelip önüme koyuyor öyle oynuyoruz

En guzeli bosver

Yok valla dunya yansa is yapmak bana tatli gelmez annem diyor zaten dunyada is oldugunu bilsen cikmayacmissin diye
Valla mi önceden takmazdim şimdi fenayım hiç memnun değilim bu halimden her yerde düzen istiyorum tabi olmuyor yapamayınca sinir yapıyor bende :-(

En iyi duzen duzensizliktir bosver

Kızlar 32. Hafta oldu bizde hala isim yok eşim hiç bir ismi beğenmiyor, o böyle yapınca bende soğuyorum . Zilliye bir isim bulamadık nolur yardım edin

Topuklumu giydin canm helal olsun ya bn suan spor ayakkabiyle bile zorlanıyorum nasil giydin kiz topukluyu

Canım ben her gün hareketli olduğumdan vücut alışkın. Ama evde olsam her gün kesin ağırlaşırdım. Ben sadece yatakta dönerken kalkarken filan zorlanıyorum O yüzden giyebildim yani. Ay insan kendini bakımlı şıkır şıkır görmek istiyor eskiden hep öyleydi şimdi uzak kalınca kendini kötü hissediyorsun

Valla helal olsun canm sana ben gecen kaynimin nisaninda giydim bel agrisindan agladim resmen belim kopuyor gibiydi garçi hergun evdeyim yaptigim bsy yok vucut resmen kireçleniyo demkki

Bence bi 4 hafta sonra görüşelim:)) herkesin bir olmaz tabi ama 2 hafta öncesine kadar iyi gidiyorum şükür fazla ağırlaşmadan bitircem heraldd diyordum:)) ne olduysa bir anda oldu sanki

Kızlar liltrax 4 travel sistem araba alan vardı kimdi hatırlamıyorum geldi mi eve açıp baktı mı paketi memnun mı acaba e bebekte baya indirim varda

Ikeaya şu meşhurrr fil gelmiş. Bugün gidince gördüm aldım. Ilkinde istemiştim mayıs doğumluydu yoktu. Sadece yılbasinda geliyormus. Şuan bile heyecanlandım nasil fotoğraflar çekeceğim diye.

Annelik kodları enterasan. Eşime gösterdim bunu aldım diye ev hayvanat bahçesine döndü dedi büyük oğlumuda zürafayla fotograf cekimi yaptım her ay şuan şu saatte cok fena kavga cıkardım rahatladım. Sen cocuğu sevmiyorsuna gitti iş. Bdv konusu gibi oldu ama sinir etti beni. Hormonlarım oynadı ya. Dahada 7 hafta var doguma.

Ben kadara aldın, markası ne? Şuna e bebek te indirimde aynı ürün mü acep

Kızlar liltrax 4 travel sistem araba alan vardı kimdi hatırlamıyorum geldi mi eve açıp baktı mı paketi memnun mı acaba e bebekte baya indirim varda
Joie den bahsedyprsun değil mi, bu akşam bayağı aşina oldum kendisiyle inceledim de durdum mağazada,zaten mağazada indirimde , yarın indirime gircek dediler ama, yarın tekrar bakıcaz..
Ben de kararsız kaldım, özellikle nuna ve ile

Evet canım baya indirimde şu an bben hiç canlı inceleyemedşm çok hantal mı acaba joie lerin hepsinde indirim var choreme modeli de çok güzel görünüyor

Evet canım baya indirimde şu an bben hiç canlı inceleyemedşm çok hantal mı acaba joie lerin hepsinde indirim var choreme modeli de çok güzel görünüyor
Hiç incelemediysen bişey dyemeceğim, ama diğer şort bebelere göre pratik --- dezavantajı puset arabaya takılıyor-- diğer arabalara göre de çok alternatifi var, suluğuna kadar.. YouTube san videolarını izleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…