- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.881
Bende grip gibi bişi oldum. Tüm vücudum ağrıyo. Birde refakatçim inatçı keçim oğlum da hasta. Boğazları şiş tıkanıyo hırıltıları var. Gece ağlıyo acıyo diye. Annem bal ye biraz; hayır. tarhana yaptım içelim; hayır. yorganın altına gir daha da hasta oluruz; hayır. Ballı adaçayı yaptım ateşin düşer ; hayır. Hayır. Hayır. Doktora gidecekmiş doktor ilaç yazarmış. Arkadaşları okulda şurup içiyormuş. Gidemem oğlum onlara anneleri aynı şeyleri yapmıştır iuileşmedikleri için dokyora gitmişlerdir dedim. Sıpa e ben de iyileşemem ozaman deyip ağlıyo. Denemeden göremeyiz oğlum bu dediklerimi yapmadan doktora gidemem bak ben yapıyorum iyileşmezsem gideceğim dedim. Gene boğazım diye ağlıyo. Bal vereyimmi annem dedim HAAYIIIIIIRRRR dedi. Tamam dedim. Arkamı döndüm. Napiim. Dimi. Kötü gaddar annemi oldum şimdi
Teşekkür ederim cnm. Evet biz ayakta geçiriyoruz da çocuklar zaten inatçılar hasta olunca kaprislerini yiyesi geliyo insanınOyyy geçmiş olsun ikinize de, çocuklar hasta olunca daha bir zor sanki.
Çok hoş gözükuyolar...güle güle kullanın.
Çikolatalarin kaçı kac lira gerci simdi bakarim...partideryasimiydi
Keşke cnm biraz daha dursun da içerde bende sıkıcam dişimi yatcam dinlenicem bol bol
Gözün aydın canım sağlıklı olsunda döner elbet. 2 hafta çalışabilir şeklinde mi aldın peki raporu yoksa sadece çalışabilir miBende simdi doktordan ciktim.Oğlum saglikli ama makat duruştaymis hala insallah doğum pozisyonuna döner.32 hafta calisabilir raporunu da aldim 2 hafta daha dişimi sıkmaya çalişcam bakalim
Adet agrisi gibi agri bulantida hepimizde olduguna gore normalmis demkki Allah yardimcimiz olsun subati gectim de ocaga saglikli şekilde yetiselimde insallah
Bu hafta ben de bitiktim canim .dediğin gibi çok iyiydim aslında ama bu hafta bi haller oldu halsizlik iştahsızlık ağrı sancı. ..daha 4 haftam var çalışmak için inşallah dayanıriz kuzular da biz de..
Kızlar bi ben böyleyim sanıyordum bugün hep agladım erken gelecek bu çocuk elim ayağım tutmuyor halsizlik agri hiçbir şey yapamıyorum bıktım hiçbir şey yapamamaktan diye agladım durdumBu hafta bana da biseyler oldu canım.
Nefes en cok zorlayan. Nefes almakta güçluk cekiyorum, uyuyamıyorum, bulantı,. halsizlik istahsizlik. Dün doktora sordum "sizce bende 1 ay daha duracak potansiyel var mı" diye... her şey normal gözüküyo...sanci agri yok cok şükür ama zorlanıyorum artık.
Ayni seyleri yasiyoruz hepimiz canm bugun bnde eşime erken dogurucam cocuk geliyo diye agladimKızlar bi ben böyleyim sanıyordum bugün hep agladım erken gelecek bu çocuk elim ayağım tutmuyor halsizlik agri hiçbir şey yapamıyorum bıktım hiçbir şey yapamamaktan diye agladım durdum
Kendi işimi kendim yapamamak beni en sinir eden şey çünkü ne güzel işimi yapıyordum bu ne halim diyerek agladım
19 ocağa kadar uzatma yaptırdım ama sanırım önce iki haftası rapor alırım
Dayanamayacak gibiyim ve böyle oldukça sanki erken dogurcam kaygısı başladı ama sizlerde de olduğunu duyunca rahatladım demek ki erken doğum belirtisi değilmiş cok şükür
Doktorlarda cok iyi hiçbir sıkıntı yok demişti ama ben bu hafta böyle olunca endişelendim agrilar kasılmamı diye düşünmekteydim demek ki bu haftaların verdiği bsymis sanırım kasılma cok farklı bsy o zaman :)
Yine kafamda deli sorular
Topuklumu giydin canmBugün akıllı ben giyindim topuklu ayakkabıları gezmeye gittimgeri gelişte süründüm resmen Bebeğin eşyalarına dün akşam biraz baktım eksikleri tespit ettim. Patiği yok, minik bir yeleği var bi tane de annem örecek. Bende bi tane kapşonlu hırka aldım bugün. Haftaya da bi eminönü yapıp 2battaniye hediyelik çikolata vs işleri halledicem. Nevresim kumaşları da alırım. Herhalde ocağın 2.haftası tam hazır olucam yani inşallah
Nerden siparis verdin canım yazdın mu göremedim ama.Bir de bozulmazmiymis sordun mu erken sanki biraz da..ben Şubat başı gibi aliyim diyordum hacı serif düşünmüştüm ama seninkiler de güzelmiş.50çikolataya küçük 100e büyük kutu var ama biz 50çikolata büuük kutu istiyoruz 65dedi
Çikolata bitiyor önemli olan kutusu :)))
Kardeşim 100çikolata aldı bebek 4aylık oldu mevlid de yaptı bitmedi
Çikolataların ortasına pembe gri draje çikolatalardan koyacam işte
Kızlar bi ben böyleyim sanıyordum bugün hep agladım erken gelecek bu çocuk elim ayağım tutmuyor halsizlik agri hiçbir şey yapamıyorum bıktım hiçbir şey yapamamaktan diye agladım durdum
Kendi işimi kendim yapamamak beni en sinir eden şey çünkü ne güzel işimi yapıyordum bu ne halim diyerek agladım
19 ocağa kadar uzatma yaptırdım ama sanırım önce iki haftası rapor alırım
Dayanamayacak gibiyim ve böyle oldukça sanki erken dogurcam kaygısı başladı ama sizlerde de olduğunu duyunca rahatladım demek ki erken doğum belirtisi değilmiş cok şükür
Doktorlarda cok iyi hiçbir sıkıntı yok demişti ama ben bu hafta böyle olunca endişelendim agrilar kasılmamı diye düşünmekteydim demek ki bu haftaların verdiği bsymis sanırım kasılma cok farklı bsy o zaman :)
Yine kafamda deli sorular
Kızlar ben de bugun sadece süpürge yapıp toz aldım yerleri sildim ama oldum bittim bu kadarini da yapamicakmiyim başka bişey yapamadim diye ağlamak istedim valla bi iş yapasim var bi yapasim var.yapamıyorum ya ondanAyni seyleri yasiyoruz hepimiz canm bugun bnde eşime erken dogurucam cocuk geliyo diye agladimbnde hic bsy yapamıyorum buraya bakinca icim rahatladi vücudumuz doguma hazırlık yapiyo demekki
Hepsi çok güzel- ben pileksi alırsam Mevlüt'te dağıtıcam, önceden beğenmiyordum ama şimdi şimdi hoşuma gidiyor.Kızlar bunlar da Benim hastane için düşündüklerim daha elime geçmedi
Çikolata kutum yuvarlak olacak bu modeli beğendik kararsız olduğum için adamlara geri dönemedim)) partideryası var instagramda ordan alıyorum
Pileksilerde nazar duası veya ayetel kürsi yazacak hoşgeldin aslışah altına duru_mood dan alıyorum güvenilir
Bir de vazoda ıslaklale be zamandır çok hoşuma gidiyordu eve almak istiyordum orda odada durur ne alaka aslında ama hoş görünür
YaDıklarım senin metninin içine nasıl girdi yaaa :)))Nerden siparis verdin canım yazdın mu göremedim ama.Bir de bozulmazmiymis sordun mu erken sanki biraz da..ben Şubat başı gibi aliyim diyordum hacı serif düşünmüştüm ama seninkiler de güzelmiş.
Yok bozulmuyormuş kardeşim agustos un başında almıştı hala duruyor dolaba da koymayın demişler serin yerde duruyor çikolatalar
Ben oazartesi sipariş verecem aklımda kalmasın son anda ne olur bilinmez
Bebek çikolatacısı var bi de instagramda o da güzel
Kızlar ben de bugun sadece süpürge yapıp toz aldım yerleri sildim ama oldum bittim bu kadarini da yapamicakmiyim başka bişey yapamadim diye ağlamak istedim valla bi iş yapasim var bi yapasim var.yapamıyorum ya ondan
AHAHAHA aynen erken gelecek diye dayanamıyorum diye agladımAyni seyleri yasiyoruz hepimiz canm bugun bnde eşime erken dogurucam cocuk geliyo diye agladimbnde hic bsy yapamıyorum buraya bakinca icim rahatladi vücudumuz doguma hazırlık yapiyo demekki
Hepsi çok güzel- ben pileksi alırsam Mevlüt'te dağıtıcam, önceden beğenmiyordum ama şimdi şimdi hoşuma gidiyor.
Evet, neden lalee:)
Sağol canım :)Aa cok guzeller ya isimlerde cok guzel uyumlu Selin Derin masallah
İlk aylardeki stresler geri geldi canm bugun ilk defa cati agrisi hissettim oturdugum yerden kalkmadim kalkarsam bebegim cikicak diye eşimide korkuttum garcekten kafayi yiyorum yavas yavasAHAHAHA aynen erken gelecek diye dayanamıyorum diye agladımhep birlikte delirdik
Valla bn bugun korkudan hic bsy yapmadim canm garibim kocam yapti herseyi yemegide Ay su araligi cabuk tamamlasakta buran once ogaca gecsekNerden siparis verdin canım yazdın mu göremedim ama.Bir de bozulmazmiymis sordun mu erken sanki biraz da..ben Şubat başı gibi aliyim diyordum hacı serif düşünmüştüm ama seninkiler de güzelmiş.
Kızlar ben de bugun sadece süpürge yapıp toz aldım yerleri sildim ama oldum bittim bu kadarini da yapamicakmiyim başka bişey yapamadim diye ağlamak istedim valla bi iş yapasim var bi yapasim var.yapamıyorum ya ondan
Ben alintiladim çünkü çikolataları sormak icin:)))YaDıklarım senin metninin içine nasıl girdi yaaa :)))
Aynen öyle, bir arkadaş dağıttı en yüksek nerdeyse orada tutuyorum:) hem eviniz de duada oluyor :)) ay ve yılını yazdırırsın artık.Ben de pileksiye ısınamamıştım yeni yeni sevdim bi de dua olunca çöp olmaktan kurtarır biraz diye düşünüyorum
Ya dua ya da evlat kokusu cennet kokusudur hadisi yaSın istiyorum tek sıkıntı Doğum tarihi yaZsın istiyorum ama ya sürpriz olursa
Laleleri üç renk alacam beyaz pembe mor
Hastanede işim bitince yarı yarıya annemle bölüşüp mutfak masasında kullanacam ne bilim görüyorum hosumagidiyor :)))
Şu an bile temizlik yapasım var ya nedense ev çok kirli erken doğum yapicam gelenlere rezil olacağım gibi hissediyorum. Daha hiç bir şey hazır olmayınca kafayı yiyecek gibi oluyorum.ama tabi ağrılar iş yaptirmiyor oy oyBu is yapasiniz nasil geliyo yabenim canim kalkip su alip icmek bile istemiyor herseyi esim yapiyor o da olmasa acliktan susuzluktan olecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?