2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 32. Hafta oldu bizde hala isim yok eşim hiç bir ismi beğenmiyor, o böyle yapınca bende soğuyorum . Zilliye bir isim bulamadık nolur yardım edin

Kız ismi çok bol bence :) favori isimlerimden yazıyım biraz belki sevdiğin çıkar

Belinay
Tuana
Destina
Rüya

Gözün aydın canım sağlıklı olsunda döner elbet. 2 hafta çalışabilir şeklinde mi aldın peki raporu yoksa sadece çalışabilir mi
Canim raporda 32 haftalik gebeligi mevcuttur 37. Haftasina kadar calismasinda sakinca yoktur diye yaziyor.Ne zaman birakmak istersem tekrar gidip rapor alcakmisim.

2 hafta oncesine kadar bende psikolojik olarak kotu durumdaydim meğerse b12 dusmus yine beni cok etkiliyor b12 belki sendede bir vitamin eksikligi vardir.ben ignelerimi olunca kendime geldim cunku

Canim raporda 32 haftalik gebeligi mevcuttur 37. Haftasina kadar calismasinda sakinca yoktur diye yaziyor.Ne zaman birakmak istersem tekrar gidip rapor alcakmisim.
Geçmiş olsun. Çok iri değilse döner bence. Benim 35 haftaya kadar hep bir aşağı bir yukarı döndü.

Ben de erken doğum olursa diye takıyorum aslında öyle is delisi biri de değilim normalde canım istemezse deviririm totoyu ama yasak ya şimdi iş bile tatlı geliyorrr
Ya doğrudur. Ben neden yapıyorsun diye değil yaptıklarını küçümser gibi söylemişsin ona söylüyorum. Gebeliğin bu döneminde yapmışsın ben sağlıklıyken yapmam yapamam bu kadar. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Öyle bebek örtüsü işlemesi odası süsleme derken bunalırım mesela.
Çıkıp arkadaşlarımla eğlenmek beni daha mutlu eder. Eşimle kahve keyfi yapmak daha mutlu eder. Malum haftanın 4 günü ayrı kalınca 3 gününü yapışık dolaşıuoruz artık

Normal doğum olsun çok istiyorum o yuzden dünden beri konuşuyorum oğlumla ters gelirde sezeryan olursam benden çekeceğin var diyorum
Cnm hiç onun stresini yaşama. Herşeyde bir hayır vardır. Akışına bırak. %90 döner zaten. Dönmezse de üzülünce dönmeyecek. Tatlı canını yaşamadığın şeyler için sıkmaya değmez, sen şuan çok daha çok çok değerlisin.

Kızlar 32. Hafta oldu bizde hala isim yok eşim hiç bir ismi beğenmiyor, o böyle yapınca bende soğuyorum . Zilliye bir isim bulamadık nolur yardım edin
Selin, ipek , Serra , defne , ( ben Duru koyuyorum kesin) , berrak, Beril, asya , Ada , Ne güzel kız isimleri var..Erkek olsa bulmak zor asıl..:)

Selin, ipek , Serra , defne , ( ben Duru koyuyorum kesin) , berrak, Beril, asya , Ada , Ne güzel kız isimleri var..Erkek olsa bulmak zor asıl..:)
Ya ipek ismini çok beğeniyorum aslında ama eşimin kuzeninin adı İsim koymak ne zormuş insan bir türlü işte bu diyemiyor yakıştıramıyor

Kız ismi çok bol bence :) favori isimlerimden yazıyım biraz belki sevdiğin çıkar

Belinay
Tuana
Destina
Rüya
Ayy siz nasıl işte bu dediniz ya benim bu kararsızlığım yine başımıza bela açıyor en başta Sare koyacağım dedim hem ismini bildiğimiz ilk büyüğümüz Sare büyükannemmiş hemde sevmiştim o ismi sonra ne olduysa çeldiler aklımı karıştırdılar

İkinci yavrumuzu ismi aceleye geldi ilkini ben koydum diye ikinciyi eşim koyacakti hiç sallamıyordu erkenden çıktı geldi meleğim. Bizim doğum oldu yogunbakimdan ismini soruyorlar çocuğun esimin cevap ne olsa beğenirsiniz daha iki ay vardı ben karar verememistim.sonra biz elimiZde telefonlar hastane odasında isim araştırıyoruz bulamadık tabi kizim da Gökçe Gökçe diyip duruyordu Gökçe koyduk

Kızlar liltrax 4 travel sistem araba alan vardı kimdi hatırlamıyorum geldi mi eve açıp baktı mı paketi memnun mı acaba e bebekte baya indirim varda
Ben almıştım canım yerinde incelemiştim daha kullanmadığım için çok net birşey söyleyemiyorum ama baston pusetler kadar hafif değil onlara göre ağır ve büyük bir araba baya dolu duruyor . Tekerleri rahat dömüyordu avm deKumaşı da hoş naylon gibi değil. Eksi yön olarak çift yönlü değil malesef ama travel sistem olduğu için 6/8 ay oto koltuğunu bebek arabasına taktığımda yüzü bana dönük olacak sonrasında da etrafa bakmak ister çok da beni görmesede olabilir diye düşündüm (inşallah yanılmam) kızımın ki çift yöndü çok hafif ve kıllanışlıydı ama 4 yıl binince arabanın haşatı çıktı tabi

Evet canım baya indirimde şu an bben hiç canlı inceleyemedşm çok hantal mı acaba joie lerin hepsinde indirim var choreme modeli de çok güzel görünüyor
Choreme modeli çift yönlü olabiliyor cnm bu arada oturma ümitesini çıkarıp ters çebirince iki yöne de kullanabiliyorsun ama oto koltuğunu takmak istersen başka bir aparat takıp öyle yerleştiriyorsun o biraz zor geldi ama çift yönlü diye alsam mı acaba diye de baya kafam karışmıştı zor işlee valla ben çok kararsızım eşim artık dayanamayıp oldu birtiye getirmese kolay kolay birşey alamam karar verip te

Adıyla yaşasın cnm kızın Gökçe de çok hoş bir isim hem de ablası da mutlu olmuştur benim istediğim isim oldu diye

Ayy serra kızımın adı bolluk bereket refahlik demek çok beğeniyorum
Kız bana çok güzel fikir verdin. Serra güzelmiş. Anlamı güZel. Eşimin de hoşuna gitti. Ben neşeli şanslı anlamlarında isim bakıyordum hep. Neşe çok tavsiye edildi buradan da söyleyen arkadaşlar oldu. Serra da çok farklı değil. Mutluluk bolluk güzel yani. Ben s ve e harflerinin beraber ayrı bir enerjisine inanırım. Şimdilik listenin başına oturttuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…