- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.881
Buyik oglan tam 2 sene gecede en fazla 4 saat uyuttu. Oyle alismistim ki bir kez kayinvalidemde kaldiginda 4 saatten sonra bel ve boyun agrisiyla firladim yataktan. O kadar alismisti vucut yatmamaya :)Bebekler ne çekiyor bizden ya bu uyandırma konusunda. Doğunca acısını cikartcaklar bunların
Ay evet cok guzel duygu canm ya bnde eşime giricekmisin dedim once korkarim dedi sonra videosunu izletincr ortu oluyormus ya tamm giricem dedi bnm panik atagim var bnmle girse belki sakin kalirimYok cnm korktu ama bunda giricem diyor cesaret gelmis :) o görürüm diye paniklemis aslinda hicbisi görülmüyor sadece perde oluyor onunde okadar.
Evet ben dedim 9 ay tasidim ilk ben gorucem hakkim dedim doktor hanim gulmustu genel olursun dediler yok spinal olucam dedim :)
Iyiki spinal olmusum kasini gozunu yuzunu gordum optum kokladim mis kokuyordu :)
Sicacik teni aglayisi hic aklimdan gitmiyor
Ben 20 kilo aldim :) doktor o kadar dehsete dustu ki hic orali bile olmuyor artik6 kilo aldim diye doktorla papaz oldum sadece gobegim aldi
Tedirgin olma bebek hisseder dahada hareketsiz durur annesi
Biz bsbegin kafasi cok aşağıda oldugu icin bir ay oldu iliskiyi bıraktık ama iliskiye girdigim zamnda boyle bi akinti gelmedi acaba neden oluyo cok degl dmi?Kizlar iliski sonrasi perinem yirtiliyor surekli hafif kan gelio ve duzeliyor sonra sizdede oluyor mu halbuki boyle bisi yoktu son 1 aydir var bende orasi asiri sis zaten de iliski sonraki hafif kan gelio vajina icinden degil disindan
Dersin bitanem sende bana destek ol diye girsin yanina beraber bekleyin evet çok guzel ben bir daha yaşayacağım o duyguyu ve ilkgunki kadar heyecanliyim allah olmayanlara isteyenlere nasip etsinAy evet cok guzel duygu canm ya bnde eşime giricekmisin dedim once korkarim dedi sonra videosunu izletincr ortu oluyormus ya tamm giricem dedi bnm panik atagim var bnmle girse belki sakin kalirim
Benimki 20 desem kalpten gider herhaldeBen 20 kilo aldim :) doktor o kadar dehsete dustu ki hic orali bile olmuyor artik
Yok cnm akinti degil igne batar parmagina nokta nokta kan gelir ya ogleBiz bsbegin kafasi cok aşağıda oldugu icin bir ay oldu iliskiyi bıraktık ama iliskiye girdigim zamnda boyle bi akinti gelmedi acaba neden oluyo cok degl dmi?
Benimki 20 desem kalpten gider herhalde
Yakın gidiyoruz bunda da desene :) ben de 5,5 kilodayım :)[/QUOTE
yaa kuzlar be güzel 4-5 kilolardan bahsediyosunuz ben bugün ştibariyle tam 16yımEvet sanirim ayniyiz :) ben bu araalr doymuyorum ya. Yedikce yiyorum. Allah sonumu hayir etsin :)başlarda her şey planlıydı ne güzel günlerdi ; yoga , takipli beslenme vs ipin ucunu nerde kaçırdım acaba
Dersin bitanem sende bana destek ol diye girsin yanina beraber bekleyin evet çok guzel ben bir daha yaşayacağım o duyguyu ve ilkgunki kadar heyecanliyim allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin
Amin insallah Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsinYok cnm akinti degil igne batar parmagina nokta nokta kan gelir ya ogle
Zaten dista yırtık bellu oluyor bende 3 4 gunde bir bazen haftada bir oluyordu bende birakicam akinti seklinde olsa nisan gelir zaten canim
Arkadaşlar merhaba bir bucuk saat kadar falan sırt üstü yatmışım 32 haftalık hamileyim bir sıkıntı olurmu sırt üstü yatma konusunda çok ciddi uyarılarda bulunuyor doktorlar ama uyku halinde ise bazen böyle olabiliyor sırt üstü dönebiliyorsun sağolun canlar
Sırt üstü yatmayın demelerinin sebebi annenin ana damarına bebeğin yaptığı baskı, tansiyonun filan düşmesin diye yatma diyorlar. Bebeğe bir etkisi yok yani, korkma
Aynen havadan mı haftadan mı bilemedim. Saldırasım geliyo herşeyeEvet sanirim ayniyiz :) ben bu araalr doymuyorum ya. Yedikce yiyorum. Allah sonumu hayir etsin :)
Nasıl endişelendim canım uyanınca hep yatmamaya çalışıyorum ama bu gece uyumuş kalmışım öyle rabbim korusun bebişlerimizi
Aynen havadan mı haftadan mı bilemedim. Saldırasım geliyo herşeye
Sorma benim hep böyle. 2 aydır resmen 3-5 nöbeti tutuyorum. Heralde kızım doğjnca da böyle olacak.Oyyy sen de uyanıksın
Aman allaha şükür sağlık olsunda gerisi insanoğlunA kalmış. En büyük sıkıntım yorgunluk. Hepimizde olduğu gibi. Eşim alaşehirde bekarlıktan şikayetçi ben denizlide oğlumla dulluktan şikayetçiyim. Oğlum çok ilgi istiyo. Çok hareketli. Kıyamıyorum ona da. Eşim tek yaşamaya alıştı bizi kaldıramıyo haftasonları bide onun nazı niyazı. Pil kalmıyo. Çarşamba gününden beri diyet bozuldu. Sağolsun oğlumun arkadaşının annesi iyi kadıncağız ama pek bi cahil. Çarşammba günü bi dünya tatlı hamur yapmış doldurdu tabağı. Telefonda söylemiştim şekerim var bişi yapmayın lütfen yormayın kendinizi dedim. Ben onu demedim sanki. Sadece tatlılardan 1-2 dilim eksik koydu. Anlatamıyorsun da hamurda da şeker var meyve dede falan. Bi ısrar bir ısrar. Alıp hepsini ağzına tıkıcaktım. Pes ettim yedim. İşime de geldi. Önümde görünce tabi. Yanıma yolluk ta koydu. Hala bitiremedim. Sabah sağlıklı kahvaltı yerine hamur. Aralarda mide ekşiyo hamur. Artık yarın kuşlara atacağım. 8 ayda yemediğim hamuru yedim redmen.artık neler varsa kafanda bunlara gelene kadar çok zorlar bak seni , onları atla bunlara gel diğerleri daha sıkıntılı olabilir , seni yorar bak benden demesi.
Kizlar tek tek okuyorum ama 2 - 3 gündur mide bulantisi nerden ciktiysa ilk aylarda bile bu kadar bulanmamisti. Anlasilacagi üzre bi saatte uykum kacti. 2 saattir dondum durdum yatakta.
Cuma kontrolum vardi. 2.500 kg olmuş paşamız cok sukur. Doktor artik haftada 1 goruselim dedi, haftaya ilk kez nst yapilacak. Her sey normal giderse Subatin 1' ine kadar bebegim gelissin istiyorum. Tabi bu arada gelmek isterse ayrı. (Bunu yazdigim kadar kolay imgeleyemiyorum her anne gibi kritik haftalari atlatalim istiyorum kalabildigi kadar kalsin, suyum iyimis ama Allah bilir ) Bir - iki hafta daha dursa psikolojik olarak rahatliycam. Spinal planliyoruz ama ilk başta eşler giriyomus hastane artık eş almiyomuş ortamin steril olmasi bakımından, oysa ki çok istiyoduk... Ben gene de hasta paketi aldigimiz bölume bi daha sorucam. Bir de bayılan eşler oluyomuş sanırım ama benim normal dogum degil ki bayilsin.
Bu arada 4 kg almak nedir arkadaş, benim şu ana kadar 11 kg ama ilk 4 ay önceden düşük oldugundan dinlenerek geçirmistim, sicaklarla da hiç aram olmadıgindan hareketsiz kalmistim orda ilk kilo aldim sonradan daha iyi ilerledim simdi bulantidan fazla almiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?