2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir yilbasi gelenegi olarak bizim arkadaslar yine bizde toplaniyor :) ama bu sefer arkadaslar mezeleri filan aralarinda paylasti ben oturup yiycem :) birde yaninda sek su patlatirim off degme keyfime
Acaba bnde mi eve çağırsam bak bu iyi fikir oldu kizzz teşekkür ederim

Ozmn bnde oyle yapim canm zaten belden uyuşturmali olunca spinal oluyo dimi yoksa bn kendim seciyomiyum?
Bana sordular cnm genel mi spinal mi
Genel nedir spinal nedir dedim son anda
Doğuma giricem spinal belden uyusturmali genelde tam uyutma dendi ozaman 19 yasindaydim dedim belden olsun 16 dogum genel tek spinal ben olmustum bayramda dogurdum kizimi :) ben memnunum tatlim

Ozmn bnde oyle diyim canm insallah korkmam ya :)))

Ozmn bnde oyle diyim canm insallah korkmam ya :)))
Hicbirsey hissetmiyor ve gormuyorsun cnm onune perde geciyorlar anestesi uzmani senle konusuyor cocuk cikarken ilk sesini duyuyorsun cikar cikmaz yanina veriliyor opuyorsun kokluyorsun :)
Perdeden karnini gormuyorsun zaten korkmani gerektiricek bisi yok benim bu sefer yanima esim giricek onla konusucam toplam 10 dk sürüyor :)

Ay cok guzel ya kimse boyle anlatmadi bana arada bi internetten izledim dedigin gibi annesine veriyo annesi opuyo kokluyo bi yandan da guzeldi senin esin girmismiydi cabm

Ay cok guzel ya kimse boyle anlatmadi bana arada bi internetten izledim dedigin gibi annesine veriyo annesi opuyo kokluyo bi yandan da guzeldi senin esin girmismiydi cabm
Yok cnm korktu ama bunda giricem diyor cesaret gelmis :) o görürüm diye paniklemis aslinda hicbisi görülmüyor sadece perde oluyor onunde okadar.
Evet ben dedim 9 ay tasidim ilk ben gorucem hakkim dedim doktor hanim gulmustu genel olursun dediler yok spinal olucam dedim :)
Iyiki spinal olmusum kasini gozunu yuzunu gordum optum kokladim mis kokuyordu :)
Sicacik teni aglayisi hic aklimdan gitmiyor

Kizlar iyi geceler;

Nereye kime sorsam bu saatte bilemedim,

Karnim taş gibi su an, ne one egilebiliyorum ne geriye yaslanabiliyorum. Surekli idrara sıkışık gibi bi his var. Bir de az once cikolata yedim ama bebek hareket etmiyo.

Bu ikinci hamileligim ilkinde hic olmadi boyle bi sey, sizce endiselenmeli miyim? daha ssvd yaptiracak doktor bile bulamamisken, kendi doktorumla hic bi sey konusmamisken bu ne simdi?

Canim dün akşam bana da böyle bisey oldu nefesim filan kesildi resmen bi iki saat sürdü geçmesi çok ağrım vardı ama geçti sonunda. Bebek belki uyuyordur panik yapma biraz daha bekle hareket etmesi için. Kasılma ya da düzenli aralıklı sancı yoksa karnında bi süre geçer gibi.

Kizlar iliski sonrasi perinem yirtiliyor surekli hafif kan gelio ve duzeliyor sonra sizdede oluyor mu halbuki boyle bisi yoktu son 1 aydir var bende orasi asiri sis zaten de iliski sonraki hafif kan gelio vajina icinden degil disindan

Canim artık öyle kasılmalar oluyor panik yapma ilik bi dus alabilirsin rahatlarsin bebek hareketi için de sutu de dene ben süt içince çok hareketleniyor

Biraz daha bekle bebek hareket etmezse doktora gidersin cnm o kasilmalar bendede oluyor ayaktaysan yat yatıyor san kalk hareket et karnini sivazla gecer ins

Tesekkurler cevap için. Belki uyuyordur dedigin gibi. Peki dun yasadigin durumdan sonra bu gun sancı-kasılma yasadın mi?

Canim artık öyle kasılmalar oluyor panik yapma ilik bi dus alabilirsin rahatlarsin bebek hareketi için de sutu de dene ben süt içince çok hareketleniyor

Cikolata ve sütü beraber lüplettim zaten :O uyuyorsa diye uyandirma cabasindayim simdi. El kadar bebecigin keyfini kaciriyorum panikten.... Ilk hamileligimde hic yasamadigim icin garip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…