2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yahu gelip yardım edeceğine çocuk mu bırakıyor sana. İyi ki görümcem yok diyorum bazen :)

İyi akşamlar kızlar bakalım ilk hanginiz zamanın da doğurcak doğuran var mı diye kontrol ediyorum arada

Dursunlar birazcık daha :) yoksa bir günle bir yaş daha yaşlı olurlar :)

Bu arada 6 kilom kaldı eski kiloma bugün 9.gündü 71 den 64 e düştüm

Ooo süpersin, biz de öyle verebiliriz inşallah.

Suan sanirim en son ben doguracagim. Yada en azindan zamaninda. Cunku cocuk ters dogum riskim yada ihtimalim yok. Kafada zaten kabak gibi gogus kafesimin ortasinda
Herkesi doğurtup öyle girersin belki doğumhaneye güzel güzel bazı şeylerin geç olması daha iyiymiş

Bir de tecrübemi paylaşayım kızlar ben hasta bezimi hiç kullanmadım ilk iki tane hemşireler kendi taktı sonra ped (gece olanından) kullandım hep paket öyle duruyor elimde patladı :)))

Onu bnde dıyorum hep.bugun akşma kdr kendımı dldrup doldrup agladım işyerınde.
Şimdide mıdem karnım ağryor değişik bşi uyuyamyorum....
Kafayı iyice yemeden hayırlısıyla sagliklica doğum yaparız inşallah çok fazla aglamamaya çalış ama bi şekilde kendini telkin etmeye çalış çünkü olan yine sana ve bebise oluyor .

Oyle galiba bnde evdeyim sknldim canm ya gezmeye de gidemicegime gore yarin da skici gecicek gibi
Bir yilbasi gelenegi olarak bizim arkadaslar yine bizde toplaniyor :) ama bu sefer arkadaslar mezeleri filan aralarinda paylasti ben oturup yiycem :) birde yaninda sek su patlatirim off degme keyfime

A evet sen ilkinde sezaryen olmustun dimi canm belden uyusturmalimi olmustun acaba belden uyusturulma mi yoksa genel anestezimi daha iyi?
Spinal belden uyusturmali oldum yine spinal olucam canim ben memnunum iyiki ogle olmusum kizimi ilk ben gorup opup kokladim beraber ciktik ameliyathaneden ogle olsa uyuyor olucaktim

Haklisin cnm sanirim bosuna strese sokuyorum kendimi de bebegimide oyuzden artik takmiyorum allah buyuk diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…