2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım biz hep pamuk yatak
cnm karnın aşağı indiyse gelmeye niyetlenmiştir maymun. Hayırlısı olsun. İkinizde sağlıklı olun inşallah

Cnm biz hep pamuk yatak kullanmışız. Egeliyiz. Eşim iç anadolulu sayılır hep yün kullanmışlar. İnce yatak diyorsun. Sıkıntı yoktur diye düşünüyorum

Canım ben de yan rahat edemiyorum hatta hic bir sekilde rahat edemiyorum. Arkama yastıkları dizip hafif yaslanir pozisyonda uyuyorum rahat oluyor deneyebilirsin

Canım biz hep pamuk yatak

cnm karnın aşağı indiyse gelmeye niyetlenmiştir maymun. Hayırlısı olsun. İkinizde sağlıklı olun inşallah
:) sagol birtanem maymuncuk kanala mi girdi acaba diye düşünmeden edemiyorum dun aksam uyuyamadim sancidan cunku hayirlusi olur ins sagol cnm

Günaydın kizlarrrr POWERHACK canm insallah hayirli haberlerle gel bnde dun aksamdan beri rahim kasilmalarim basladi bakalim agrida baslarda bnde hastaneye gidicem bizide haberdar et aklim sende
Ederim tabi kuzum sende haber et kasilma varsa git ayni zamanda dogurucaz biz sanirim pes pese :)
Herseyimiz ayni gidiyordu :) sabirsiz bebislerimiz

Günaydın kizlarrrr POWERHACK canm insallah hayirli haberlerle gel bnde dun aksamdan beri rahim kasilmalarim basladi bakalim agrida baslarda bnde hastaneye gidicem bizide haberdar et aklim sende
Haberdar edin kızlar. Minnoşlar sabırsızlandı iyice:) 2018 i beklediler hiç olmazsa:)

Ederim tabi kuzum sende haber et kasilma varsa git ayni zamanda dogurucaz biz sanirim pes pese :)
Herseyimiz ayni gidiyordu :) sabirsiz bebislerimiz
Evet canm ya ayni zamanda dogurucaz galiba:)) doktorumu aradim dakika tut dedi 3 dakika arayla kasilma oluyo agri sizi yok dedim tamm gel dedi bakalim birazdan gidicem insallah Hakkimizda hayırlısi olur

Evet canm ya ayni zamanda dogurucaz galiba:)) doktorumu aradim dakika tut dedi 3 dakika arayla kasilma oluyo agri sizi yok dedim tamm gel dedi bakalim birazdan gidicem insallah Hakkimizda hayırlısi olur
3 dakika baya az cnm hadi hayirlisi olsun hakkinda haber et bana senden benden once doguracaksin ogle seziyorum: )

Ya kızlar bu kasilma dediğiniz nasil bisey oluyor. Benim bebegim ozellikle aksamlari ve geceleri bana çok acı veriyor hareketleri rahmimi deliyor sanki kasiklarima o kadar baskı yapiyor ki hareketlerini degistirsin diye dua ediyorum. Hani bu bebeklerin hareketleri zamanla azalacakti benimki uyumuyor resmen karnim devamli yamuluyor yürürken dengemi bozuyor

Kızlar bende hastanedeyim nst ye girdim dün gece su gibi bişey gelmişti çamaşırıma ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama kültür aldılar ve turnosal kağıdı verdiler inşallah bir sıkıntı çıkmaz bende çok korkuyorum

Dun aksam brnde bir ara geliyor sandim benim bebis. O kadar hareketliydi ki. Sanki karnimda toprak kaymasi oluyor gibi bir o yana bir bu yana gitti. Gece saat 11 den 2 ye kadar hic durmadan hareket etti. Sanirim parti yapti iceride

3 dakika baya az cnm hadi hayirlisi olsun hakkinda haber et bana senden benden once doguracaksin ogle seziyorum: )
Liviya POWERHACK hakkınızda hayırlısı olsun kızlar sağlıkla gelsinler de artık zamanı önemli değil :)
Kizlar nstde gene bsy cikmadi acilmam ayni yalanci sancilar başlamış bugun aksama kadar burdayim bakalim ne diycekler 40 dkk aralikla nst cekilicek bnm paşa bizi parmaginda oynatiyo

Ben de hastanedeydim. Sancı çıktı. Ilcede yasadigim icin şehir merkezine ambulansla paketlemeye calistilar. Imza verip kactim. 3 yasinda bir oglum var. 160 km uzaga gidemezdim. Baska bir hastaneye gittim durumu anlattim. Serumla falan sancimi azalttilar. Sen kendini dinle. Zaten bir seyler ters gittiginde iç gudu olarak hissediyorsun

Canm yalanci kasilma gobegin tas gibi oluyo bebek bi yerde toplanmis poposunu dayamis gibi dakika araliklarla geliyo uzandigin zaman kasilma oluyorsa ayaga kalktigin zmn gecmesi lazim eger ayaktaysan otur geceiyo eger dogum kasilmasiysa ne yaparsan yap geçmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…