2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok
Çok geçmiş olsun bence üzmeyin kendinizi alınsa da çok şükür haftası iyi. En kötü ihtimalle alınır biraz gözetim altında olur. Stres yapmamaya çalışın.

Günaydın kizlarrrr POWERHACK canm insallah hayirli haberlerle gel bnde dun aksamdan beri rahim kasilmalarim basladi bakalim agrida baslarda bnde hastaneye gidicem bizide haberdar et aklim sende
Çok geçmiş olsun. Rahim kasilmalari tam olarak nasıl birşey? Ben de bazen kasilma gibi birşey hissediyorum ama ağrı sizi yok. Yani bebek hareketi mi yoksa kasilma mi anlayamıyorum.

Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok
Aaa geçmiş olsun canm bnm ya korkma heycan yapma yavrunda huzursuz olmasin insallah bsy olmaz dogsada artik kuveze girmez Allahi izniyle

Canim cok gecmiş olsun. Yarın ola hayrola, bir nts'ye gir hayırlisiyla, fark edip zamanında müdahale etmek de çok muhim. Haftan da ilerledi hayırlısiyla, icini ferah tut

Çok geçmiş olsun. Rahim kasilmalari tam olarak nasıl birşey? Ben de bazen kasilma gibi birşey hissediyorum ama ağrı sizi yok. Yani bebek hareketi mi yoksa kasilma mi anlayamıyorum.
Saol canm yalanci kasilma agrisiz oluyormus sadece karin sertleşmesi tas gibi bebek bi yere toplanmasi gibi oluyo

Çok geçmiş olsun bence üzmeyin kendinizi alınsa da çok şükür haftası iyi. En kötü ihtimalle alınır biraz gözetim altında olur. Stres yapmamaya çalışın.
Kuveze girer belku girmez dedi 2700 kilosu korkuyorum hareket etmiycem hic bakalim zaten bebekte hareket etmiyor ondan panikleyip gittim birde sancim vae diye gittim ama aklima hic boyle bisi olacagi gelmedi

Kalp atisi 200 ustu ise neden seni eve gonderdi ki Gozetim altinda olman gerekmez mi?
Sen sakin kalmaya calis. Uzuluncede bebegin kalp atisi artiyor. Benimkide gecen hafta 190 lari bulmustu. Doktor sakin olmazsam iyice artacagini söylemişti. Hani demesi kolay yapması zor ama sakin olmaya calis.

Cnm sıkılması iyiki Dr gittin doğum olsa bile gözetim altında olur allahın izniyle bişey olmaz benim yigenimin kordon dolanmasi olmuştu hemde normal doğum yaptı yengem maşallah 20 yaşında şimdi gününden önce oldu doğum kuveze bile girmedi duaların seninle cnm

Kuveze girer belku girmez dedi 2700 kilosu korkuyorum hareket etmiycem hic bakalim zaten bebekte hareket etmiyor ondan panikleyip gittim birde sancim vae diye gittim ama aklima hic boyle bisi olacagi gelmedi
Girse de bu zamandan sonra uzun süre kalacağını sanmıyorum. Allah can sağlığı versin bebis iyi olsun da erken alınsa da üzmeyin kendinizi. Ben de az hareket hissediyorum. Ara ara korku geliyo ama muayenem haftaya onu bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza.

Canim cok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun insallah herşey normale döner kendini kahretme dualarim seninle inşallah yarın güzel haber alirsiniz

Aaa gecmis olsun canim dinlen bakalim duzelir insallah. Bozma moralini en kotu ihtimal bebisine erken kavusacaksin, bu haftadan sonra kotu bisey olmaz bence.

Baska hastaneye geldik cnm bekliyoruz doktor yarin sabah ac karnina gel durumu degerlendiricez dedi bekliyoruz bu doktor ne diycek

nemesis in dedigi gibi keske hastanede kalsaydiniz canm hem icin rahat olurdu sen sakin ol bebek heycan yapmasin korkmasin artik 36 haftada sayilirsin Allahi izniyle bsy olmaz dualarimiz seninle
Eve gonderdi cnm bizi yatisa almadi ki bizde baska doktora geldik onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…