2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Daha dun gece nst dr sancisi cikmis birisi olarak tecrubemi yazayım, ben kasılmadan bebek hareketlerini hissetmedim. Yani aslin da bebek hareket etmiyor diye gittim. Karnin serlesiyor tas gibi, gerilme ve agri arası bir his oluyor. Bu rahatsizlik hissi pozisyon degistirince gecmiyor.

Benimki boyle bir seydi

Canm geçmiş olsun dikkat et kendini yorma zaten biseyler ters giderse hissediyorsun insallah gecer sancilarin

Aynen oyle, bu gun daha iyiyim hemen bebegin kiyafetlerini yikamaya basladim. Nasil korktuysam artık
Bnde herseyi hazir yaptim korkudan arkadasimda gitmis kapi susu hazırlamış bu dogum yapiyo diye herkes ariyo dogurdunmu diyo yok anam bizim paşanin keyfini bekliyoruz bakalim ne zmn gelmek ister

Aaa evet resmen öyle oluyor hatta diyorum minik götünle canimi nasil böyle yakiyorsun diye.. Birden koca bir tepe gibi bir tarafa toplaniyor bir süre oyle kalip kayboluyor ve sonra tekrar tekrar aynı hareket oluyor. Bu olurken de rahimin en dibinde şiddetli agri oluyor. Genelde elimde olmadan çığlık atacak kadar acı cekiyorum. Ortalama yarim saatten cok bu hareketlere devam edip sonra bebegin hareketleri tekrar yumuşuyor hareketleri acitmiyor

Ay inanmiyorum sanirim benimkiler de sancı habercisi.. Bebek bir yere toplanip o kadar sert dayaniyor ki nefesim kesiliyor.. Son günlerde ozellikle akşam ve geceleri agridan inliyorum bazen bagiriyorum. Eşime gosteriyorum eşim karnimin o kadar sert ve yamuk olduğunu görünce korkup hemen elini cekiyor

Kizlar nstde gene bsy cikmadi acilmam ayni yalanci sancilar başlamış bugun aksama kadar burdayim bakalim ne diycekler 40 dkk aralikla nst cekilicek bnm paşa bizi parmaginda oynatiyo
Bende nst deyim bendede sancı yok sanırım yalancı sancı ama belim kopuyor sanki birden sökülücem gibi yanlısı alarm

Canm bnm doktorum bugun detayli anlatti yalanci kasilma arada bi tas gibi olup pozisyon degistirdigin hareket ettigin zmn geciyormus eger garcek dogum sa kisa dakkika arayla kasilma olup sonrada adet sanci gibi bel kasik bacak karin agri siddetleniyormus bnmkide yalanci kasılmamış ama bnm acilmam oldugu icin bugun aksama kadar nst cekip bakicaklar bakalim ne diycek

Evet biz gunlerimiz ardi ardinaydi dimi canm bu cocuklar bizi parmaginda oynatiyo bnmki yalanci sanciymis bekliyoruz bakalim yarin senden ne haberler gelcek:)
Bakalım yarin benim doktor ne diycek bizim pasa neler yapıyo içerde biraz daha dursunlar bi 38 olsaydik daha çok icime sinecek erkenden basladilar sancilara

Mrb canm cok şükür iyiye gidiyorlar yavas yavas insallah daha da güçlenirsiniz sizede bu yıl cok iyi hayirli sağlıklı mutlu bi yıl olsun

Bakalım yarin benim doktor ne diycek bizim pasa neler yapıyo içerde biraz daha dursunlar bi 38 olsaydik daha çok icime sinecek erkenden basladilar sancilara
Bnce 38 i beklerler gibi canm bu haftalarda yalanci sancilar olmasi normalmis tabi aciklik olmazsa bnm acilmam var ama genede 38 i beklicek gibi hissediyorum

Cok siddetli kasilmalarim tas gibi karnima toplanmasi falan hepsi oluyor ama bundan sonra dikkat edeyim bakayim pozisyon degistirince gececek mi.. Ben burda okuyunca dikkatimi cekti hep bebegin hareketleri saniyordum normal herkes böyle olur saniyordum.. Şimdi takip edecegim ben de. Acil bir durum olmadikca randevumu bekleyecegim 11 ocak..

O kasilmalar normalmiş canm yani adet agrisi siddetli agri sanci olmadikca normal dedi dr bol bol su icmek lazimmis kasilmalari durduruyormuş

Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok

Cnm biz hep pamuk yatak kullanmışız. Egeliyiz. Eşim iç anadolulu sayılır hep yün kullanmışlar. İnce yatak diyorsun. Sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim içim rahatladı birazcık. Kafama takılmisti acaba geri mi versem diye ama versem ne alacağımı da bilemedim yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…