2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Vayy ne dedi nasıl tahmin ediyormuşuz :)

Valla kizlar huziniza yetişemiyorum ben takip ddeuim okuyayim istiyorum ama.simdi kizim koyde ona ragmen yetişemiyorum

Kalp atış hızı 140 üzeri ise kız, maksimum 140 ise erkek mişşşşş :)

Kaç çıkmış seninki? Ve kese nasıldı?
Bana demedi kuzum ne kadar attığını kızımdada dememişti video var onda da belli diil.
Kesem resimdeki gibi yuvarlak

Eklentiler

• IMG_1891.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
Sagol canim.insallah..benim dr da kalp atisi gostermedi..ici dolu dedi sadece..marttaki gebeligimdede gorememisti cikip baska dr a gitmistim duyulmustu..yani cihazi sanirim iyi degil tup drumun.. o yuzden fazla kafama takmiyorum..tabi icimde bir tedirginlik var.
Ama sende ferah ol
Maşallah canım sağ salim büyüsünler inşallah :)

Cogunlukla 130 larda atmış ama 3 kere ekrana 133.33 felan cıkmış arada artıp arada azalmış 120 110 a felan

kızlar merhaba,

birinci sayfaya tablo yapmaya başlıyorum. ismini ekletmek isteyenler bana ÖZELDEN mesaj atabilir. Özelden atılmasını rica ediyorum, çünkü buradan yazılanları kaçırabilirim. Aşağıdaki listeyi doldurup gönderebilirsiniz

Üye Adı :
Son Adet Tarihi :
Doğum Tarihi :
Bebek İsmi :

Normal tatlım, 5+3 te biz de sadece kese görmüştük, 6+4 te kalp atışı gördük.

Biz keseyi 4 haftalık iken gördük maşallah inşallah bizlerde duyarız kalp atışını sıkıntılı hamile kaldım o yüzden çok. Korkuyorum yumurta rezervi düşüklüğü vardı amh değerim çok düşüktü yumurta takıbı yaptırdıydım bu ay 4 yumurta var dediydi doktor o 4 yumurta ile hamile kaldım biri gelişip büyüdü sanırım

Allah yar ve yardımcın olsun canım hepimizin öyle rabbim korusun bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…