2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Insallah canim biraz korkmuyoda degilim

O korkular hep varki. Bana da en ufak bir lekelenmem olursa hemen en yakın hastaneye git, kalp atışını dinle ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır dedi. Benim negatif, eşimin pozitif kan grubu.

Bu arada kalp atışlarından cinsiyet tahmini yaptı, ben şok

Hadi yaa..duymustum hizli olursa kiz yavassa erkek diye.ama drun yapmasi ilginc olmus :)
Kan uyusmazligi bizdede var..benimde negatif.kurtaj sonrasi olmustum igne. Su an bir sey demedi

Bende sonunda ilk randevuma gittimbugun 6+1 alttan bakti ama kalp atisini gostermedim.10 gun sonra gel dedi.. icleri doluymus.. 2 bebegim varmis insallah kalp atislarinida duyarim
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsın iki kese mi tek kese mi senin

Hadi yaa..duymustum hizli olursa kiz yavassa erkek diye.ama drun yapmasi ilginc olmus :)
Kan uyusmazligi bizdede var..benimde negatif.kurtaj sonrasi olmustum igne. Su an bir sey demedi

Benziyor dedi sadece :) cinsiyet hiç önemli değil o yüzden tutarsa sadece 7.haftada tahmin etti derim :)

Benim de kürtajdan sonra iğne vuruldu canım. Dün söyledim bunu doktora ama bu Yen'i bir hamilelik, biz önlemimizi alalım dedi. Sen de gittiğinde sorar mısın doktoruna bakalım ne diyecek?

kese seklinden cinsiyet tahmininden sonra kalp atisindan cinsiyet tahminine gecis yapmisiz kizlar :):):):):)

Aynen canım hem kese ince uzun, hem de kalp atışı 140 ın altında. Bu tahmin olarak erkek diyor.

Çin takvimi kız diyor :)

Allah kısmet ederse o günleri gördüğümüz de hangi tezi çürüteceğim bakalım :)

Sorarim tabi..ama benim duydugum daha ileriki haftalarda vurunmak gerekiyor

Kılar benim kan sonuçlarımda MPV ve PDW değerlerim sınırın biraz üzerinde çıkmış. Var mı böyle olan ve doktoruna soran?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…