- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.281
Biz keseyi 4 haftalık iken gördük maşallah inşallah bizlerde duyarız kalp atışını sıkıntılı hamile kaldım o yüzden çok. Korkuyorum yumurta rezervi düşüklüğü vardı amh değerim çok düşüktü yumurta takıbı yaptırdıydım bu ay 4 yumurta var dediydi doktor o 4 yumurta ile hamile kaldım biri gelişip büyüdü sanırım
Amin tatlım birde reglden hemen sonra 5 gün içinde kalınırsa erkek deniyor ya ben regl 6.cı günü kaldım gebe :) 12 mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım cünkü 30 mayısta kanda 67.57 gördüm :)
1.5 sene bekledim kızımdada 1 sene :)seninki çok aceleci yaa :) sabırsız bir baby geliyoooo
bi dahaki kontrole inşallah hem bebişleri görürsün hem kalp atışı duyarsın canımInsallah canim.2 kese var. Icleride dolu dedi ama gostermedi.
Insallah 10 gun sonra gel dedi..haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorumbi dahaki kontrole inşallah hem bebişleri görürsün hem kalp atışı duyarsın canım
Gözün Aydın canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz bende 6+5 çok az fark var aramızda :)Bende sonunda ilk randevuma gittimbugun 6+1 alttan bakti ama kalp atisini gostermedim.10 gun sonra gel dedi.. icleri doluymus.. 2 bebegim varmis insallah kalp atislarinida duyarim
Sen duydunmu kap atisini..Gözün Aydın canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz bende 6+5 çok az fark var aramızda :)
anlayabiliyorum seni, çünkü ben de hiç bir sorun görünmemesine rağmen, tüp bebekle hamile kaldım. öncesinde zorluklar yaşayınca şimdi insan daha da evham yapıyor. aramızda 9 gün var, dolayısıyla haftaya hafta sonu kalp atışını görürsün diye düşünüyorum
Canım sonunda hz rakam kalp atışı mı oluyor kesincanım sol üst tarafa doğru 100 lü bir sayı yok mu, 120 hz gibi...
Yok duymadım drum dinletmiyor zararlıymış sadece gördük Atıllarını 15 gün sonra gidicem belki o zaman duyarımSen duydunmu kap atisini..
Canım sonunda hz rakam kalp atışı mı oluyor kesin
Tüh ya Ne kadar düşüncesiz bu doktorlar tmm ters giden bişey varsa önlemi neyse onu söyle niye Moral bozuyor bayramı zehir edecek sana şöyle düşün onu veren Allah koruyan da Allah sende kendine dikkat et inşallah bişey olmazKızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Bana sadece ici dolu keselerin dedi..kalp icin 10 gun sonra gel dedi ama ctesi gidicem. Hafta ici calisiyorum gidememYok duymadım drum dinletmiyor zararlıymış sadece gördük Atıllarını 15 gün sonra gidicem belki o zaman duyarım
Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Canim korkma bazi drlar felaket tellali..hamileligi boyunca lekelenme yasayanlar var .ki erken donemde lekelenme cok goruluyor..dualarimiz seninle.Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Solda wmf 190 hz yazıyor :))Öyle biliyordum, sonra sabah netten baktım öyleymiş canım.
Solda wmf 190 hz yazıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?