- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.441
Evet var zaten pinterest programım tamam canım. Çok teşekkür ederim bu çok mantıklı bence diğer çikolatalar hem çok ince hem gereksiz pahalı :))pinterest diye uygulama var orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon onları telefona kaydedin.Picsart uygulaması ilede yazı yazdım üstüne.Renkli çıktı aldım kesip yapıştırdım bu kadar
teşekkür ederim
pembe kaplı şekilde şeker aldım canım şekercilerden antep fıstıklı çok güzel kalın çikolata baya
Teşekkür ederim canım.pinterest diye uygulama var telefonda orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon şeklinde
aynen yaa ben baktım en kaliteli çikolata olanı 50 tanesi 200 tl tutuyor.100 tl tutanlarında çikolatası ince ve cok basit.bende onun yerine 1 kg çikolata aldım 60 tl ye içindede 65 tane çıktı.etiket yapıştırdım hem daha kaliteli hem daha uygun olduEvet var zaten pinterest programım tamam canım. Çok teşekkür ederim bu çok mantıklı bence diğer çikolatalar hem çok ince hem gereksiz pahalı :))
Haklısın cnm ama elden hiçbişi gelmiyor hasta olunca beni arıyor gözleri degiştirmek için elimden geleni yaptım ama olmadı allah yardım eder inşallahMaşallah oturup çocuk salladığını kimselere söyleme nazar değer valla.. ilk önce kendine dikkat etmelisin canım tamam cocuklarımız en önemlisi ama biz iyi olmazsak onlara da bakamayız. Hasta da olsa bence bu sıra başka uyuma seçeneği bulmanız lazım.. sezeryan dikişleri çok tehlikeli işk 15 gün. Allah korusun açılma yaparsa yeniden aynı eziyetleri çekmek zorunda kalırsın. Lütfen dikkat et kendine..
evet canım çikolata hepsi bende çok severek yaptımcanim cok guzel olmus ellerine saglik.cikolata sanirim.
cokomelll paketlerini animsatti.bende cokomellmi yapsamki .bayilirimmmm :)
Bugün cıkardık nufüsünü eylem oldu cnm :)Anasinin kizi
Ay ne guzel isim :))) bende bir ara oglum olursa devrim kizim.olursa eylem koyacaktim :)
Süper olmuşlar anneninde seninde emeğinize sağlık güzel günlerde kullanınBenim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
Madem hazırlıkları paylaşıyoruz, ben normalde taç falan istememiştim ama son dk saçımı derli toplu gösterir diye lohusa tacı almaya karar verdim, fikir olsun paylaşayım sizlerle de.
Acı gram hissetmedim hemen odaya alındım herkesi karsıladım konuştuk tebrikleştik bebegi bekledik normalde hemen gelirdi ama oksijen verildi diye bekledim o geldi 1 saat sonra..Peki acı hissettinmi cnm kaç dk sürüyor hemen odaya alıyorlarmı seni of ne çok soru sordum
Bugün cıkardık nufüsünü eylem oldu cnm :)
Çok beceriklisiniz hanımlar maşallah ellerinize sağlık hepsi çok hoşçok güzel olmuş ellerine sağlık bizim kapı süsümüzde aynı kendim yaptım bende
Merhaba kızlar tatlı bir bekleyiş ve telaş icindesiniz.
2017 subat annesiyim ama oglum 25 ocak 2017 de dunyaya geldi. Geçen yıl bu vakitleri bizlerde böyle bir telaş içindeydik. Çok şükür buyuduler ve 1 yaşlarına az bir zmn kaldı ve doğum günleri telaşi başladı.
2018 Şubat annelerine bir göz atayım dedim. Dr kontrolleri, bebis için hazırlıklar, doğum telaşı.... inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerinize kavusursunuz. Rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel özel duyguyu nasip etsin.
Misafir için ikramlık çikolata için size bir fikir vereyim. Ben kendim yaptım. Nette erkek ve kız bebekler için bir sürü etiket modelleri var. Sade yazısız olan birini indirdim ve istediğim ismi metni yazdım. Bilgisayar da word de bir sayfaya çikolata yi kaplayacak şekilde 25 30 kaç tane sigiyorsa o kadar çok ayni etiketi cogalttim. Kırtasiye den de renkli etiket baskısı alıp kapalı madlen çikolata nin üzerine yapıştırdım. Ülker marka kapalı çikolata almıştım. Biraz emek verdik ama çok çok hesaplı ya geldi. Fikir olmasi açısından paylaşayım dedim.
Sizinki de çok güzel olmuş eline sağlık canimçok güzel olmuş ellerine sağlık bizim kapı süsümüzde aynı kendim yaptım bende
Teşekkür ederim Birtanem.Ay ne guzel canm ya cok şükür herseyi halletmissiniz masallah cok guzel ismmis ablasiyle ayni agrilarin gectimi bari musait oldugunda anlatirmisim sezaryen anını
Bu size ne kadarsa mal olduxpinterest diye uygulama var orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon onları telefona kaydedin.Picsart uygulaması ilede yazı yazdım üstüne.Renkli çıktı aldım kesip yapıştırdım bu kadar
teşekkür ederim
pembe kaplı şekilde şeker aldım canım şekercilerden antep fıstıklı çok güzel kalın çikolata baya
Teşekkür ederim canım.pinterest diye uygulama var telefonda orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon şeklinde
maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
İnsallah agrilarin cabuk gecer kuzum cok saol bilgi verdigin icin bnmde gunum yaklasiyo git gide heycan korku sariyo ama simdi biraz rahatladim sanki o ani gormus gibi oldum o an aglama sesi var ya insallah Allah banada nasip etsin sag salim kavusiyim yavruma bizim icin dua et tatlim yaTeşekkür ederim Birtanem.
Agrılarım devam ediyor oda kızımı salladıgımdan agrı kesici içmeden olmuyor gün tamamlanmıyor yürüyüşüm hala sıkıntılı.
Cnm hastanede yatışım oldu odaya girdik bana önlük ve bone verildi
Giyindim nts ye bağlandım 100 80 arası sık sancı ve kalp ritmi düşüktü
Serum baglandı serum sırf su.
Sonra sedye geldi gidiyoruz dendi herkesle vedalaştık kocamla kızımla ayrı vedalaştık göz yaşlarıyla ugurladım ugurlandım
Sonra girdik ameliyat haneye sedyeden masaya alıntım 9 da girdim cihazlara bagladım kalp tansiyon felan oradaki hemşirelere hem konuştuk hem hazırlık yapıldı oturma pozisyonuna geçmem istendi baya basımı öne egdim belimden bir nokta bulup igneyi soktu ilaç verirken canım acıdı allah büyüksün yardım et diye diye sessizce sabırla bekledim 2 dk sürdü ve uzandım aninda buz oldu ayaklarım belden aşagım.
Hissediyormusun dendi yok dedim kaldır dediler kaldıramadım hemşire hafif çimçik attı yok hissetmiyorum dedim ve baslandı örtü kondu önüme doktor cagırıldı gerilme dürtülme felan onları hissediyorsun ama acı yok en sonunda keseyim gördüm simdi cıkıyor derken 9,33 de kızımın ilk sesi geldi hemen bir küveze kondu onu izliyordum göz yasıyla sonra dikişe baslandı doktorum elifim cnm iyisin dimi bak cok iyi bir kızın oldu ciğerleri de iyi hiç merak etme dedi soruyordum küveze almıyacaksınjz dimi girmiycek dimi diye yok yok herşey mükemmel kordon dolanmış ve acılman varmış 4,5 5 cm dendi
Sonra bitti dediler kızımı kontrol ettiler yanıma verdinler öptüm kokladım sonra ilk o cıktı sonra ben odaya geçtik agrı sızı yok su kahve serbest kahve nescafe oda bas arısı yapmasın diye spinal de bas agrısı yapabilirmiş.
6 saat sonra yemek yedim cnm bu kadar
Teşekkürler aslında çok kolay seyler biraz uğraş istiyor o kadarÇok beceriklisiniz hanımlar maşallah ellerinize sağlık hepsi çok hoş
Teşekkürler kolay gelsinSizinki de çok güzel olmuş eline sağlık canimpinterest hesabım var benim picsarti da yükledim teşekkür ederim hazırlarim etiketlerimi de
1 kg şeker 60 tl renkli cikti 1 tl kutu aldım birde 20 tl ye yapıştırıcı vardı zaten 81 tl toplamdaBu size ne kadarsa mal oldux
Aslında çok kolay ya yeterki isteyinBen cikolataya bayildim...yapabilecegime inansam hic durmiycam.
Sağol canım bugün kontrol vardı doktor hersey yolunda bekleyelim istersen bikaç gün daha dedi bende 18.01.18 i seçtim tarih çok hoşuma gitti şafak 9 oldu yine :)Ayyy o kadar az mı kaldı? Günümüz neredeyse aynı ya, ayrı bir duygulandım. Hadi sağlıkla doğsunlar inşallah.
Sağol canım bugün kontrol vardı doktor hersey yolunda bekleyelim istersen bikaç gün daha dedi bende 18.01.18 i seçtim tarih çok hoşuma gitti şafak 9 oldu yine :)Ayyy o kadar az mı kaldı? Günümüz neredeyse aynı ya, ayrı bir duygulandım. Hadi sağlıkla doğsunlar inşallah.
Teşekkür ederim Birtanem.
Agrılarım devam ediyor oda kızımı salladıgımdan agrı kesici içmeden olmuyor gün tamamlanmıyor yürüyüşüm hala sıkıntılı.
Cnm hastanede yatışım oldu odaya girdik bana önlük ve bone verildi
Giyindim nts ye bağlandım 100 80 arası sık sancı ve kalp ritmi düşüktü
Serum baglandı serum sırf su.
Sonra sedye geldi gidiyoruz dendi herkesle vedalaştık kocamla kızımla ayrı vedalaştık göz yaşlarıyla ugurladım ugurlandım
Sonra girdik ameliyat haneye sedyeden masaya alıntım 9 da girdim cihazlara bagladım kalp tansiyon felan oradaki hemşirelere hem konuştuk hem hazırlık yapıldı oturma pozisyonuna geçmem istendi baya basımı öne egdim belimden bir nokta bulup igneyi soktu ilaç verirken canım acıdı allah büyüksün yardım et diye diye sessizce sabırla bekledim 2 dk sürdü ve uzandım aninda buz oldu ayaklarım belden aşagım.
Hissediyormusun dendi yok dedim kaldır dediler kaldıramadım hemşire hafif çimçik attı yok hissetmiyorum dedim ve baslandı örtü kondu önüme doktor cagırıldı gerilme dürtülme felan onları hissediyorsun ama acı yok en sonunda keseyim gördüm simdi cıkıyor derken 9,33 de kızımın ilk sesi geldi hemen bir küveze kondu onu izliyordum göz yasıyla sonra dikişe baslandı doktorum elifim cnm iyisin dimi bak cok iyi bir kızın oldu ciğerleri de iyi hiç merak etme dedi soruyordum küveze almıyacaksınjz dimi girmiycek dimi diye yok yok herşey mükemmel kordon dolanmış ve acılman varmış 4,5 5 cm dendi
Sonra bitti dediler kızımı kontrol ettiler yanıma verdinler öptüm kokladım sonra ilk o cıktı sonra ben odaya geçtik agrı sızı yok su kahve serbest kahve nescafe oda bas arısı yapmasın diye spinal de bas agrısı yapabilirmiş.
6 saat sonra yemek yedim cnm bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?