2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Annenin ve senin ellerinize sağlık canım, güzel günlerde kullanın.

Ben galiba genel olacağım cnm korkuyorum

Sağol canım bugün kontrol vardı doktor hersey yolunda bekleyelim istersen bikaç gün daha dedi bende 18.01.18 i seçtim tarih çok hoşuma gitti şafak 9 oldu yine :)
Cnm bence durabildiği kadar dursun bebişler 1 gün bile faydalı onlara

Oh sizde yok yok,ben kurabiyeleri kendim yapmıştım oğlumda,şeker hamuruyla,yine öyle yapıcam,kurabiye kolay kolay bayatlamıyor haberin olsun bir de magnetli süs yaptırmak istiyorum hatıra olarak,ama Nasıl olacağına karar veremedim

Korkma cnm emin ol iyiki diyorsun onu görüp sesini duyunca sancım oluyor yüzüne baktığında unutuyorsun hepsini

çok güzel olmuş ellerine sağlık bizim kapı süsümüzde aynı kendim yaptım bende
Ay kızlar maşallah size ne güzel hazırlıklar yapmışsınız. Hiç böyle şeyler yapmadım. Keçeden bişeyler yapsam mı dedim o enerjiyi bulanadım kendimds:) gurbette olunca da heralde çok fazla gelen giden olmaz o yüzden de mi heveslenmiyorum bilmem:) Bu kapı süsünün malzemelerşni nereden aldın canım ve ne kadara mal oldu.

Cnm bence durabildiği kadar dursun bebişler 1 gün bile faydalı onlara
aynen canım bende öyle düşünüyorum kuveze girmesinlerde beklerim ben zaten ilaçla durduruyoruz bikaç gün fazladan kullanırım ama kızlarım büyümüş olur gelişmiş olur en azından

Gözün aydın ne güzel bir hikayen var. Eylem hanımın ömrü bahtı güzel olsun.

Çok iyi fiyat gerçekten hem dolgun çikolatalar. Teşekkür ederim canım

İnsallah canm ya Allah isteyen herkese nasip etsin bakalim şafak 14 kaldi canm ameliyat sonrasi sutun hmn geldimi
Sancım dan dolayı erken geldi cnm ilk gün cok az 1 2 damla ikinci günü tam süt kanallarım acılı inş sizinde hemen acılır az kalmış allah yardımcınız olsun sizde sagsalim kavusun inş

Can'ım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş,sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah.
Süslemelerde kullandığın çiçekleri nerden aldın?

Seneye kısmetse biz dr böyle diyeceğiz ve şimdiki heyecanlı günleri hatırlayacağız inşallah :)

Bebeğinize nice güzel yaşlar, mutlu, sağlıklı ve şanslı bir ömür dilerim.

Çikolata fikri de süper, ben de evin orada ozalitçi var oradan istediğim etiketi bastırırım diye planlıyorum ama bakalım Türkiye ye dönünce İnşallah.

Desteğiniz ve moral verdiğiniz için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…