- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.481
Sagol cnm benim inş sizde sag salim dogum yapar bende sizin hikayelerini zi okurumGözün aydın ne güzel bir hikayen var. Eylem hanımın ömrü bahtı güzel olsun.
Biz de şimdi çıktık. Her şey yolunda şükür. Suyumuz normal, ölçülerimiz 2556 gr 48 cm. Nst'de de kalp atışı 130-140 arası, sancı da 18-27 arası değişti. O da iyi yani. Haberler böyle :)
Ameliyat handeyken etmiştim yine ederim cnm benimAy ne guzel ya insallah kuzum insallah bizde sag salim kavusalimda dua et bizim icin olurmu
Benim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
Bugün cıkardık nufüsünü eylem oldu cnm :)
Sağol canım bugün kontrol vardı doktor hersey yolunda bekleyelim istersen bikaç gün daha dedi bende 18.01.18 i seçtim tarih çok hoşuma gitti şafak 9 oldu yine :)
Bizim de bugün kontrolümüz vardı karın çevremiz 1 hafta geride,zayıf mı olacak acaba bilemedimenfeksiyon sonucumuz da yarın çıkacak inşallah
Kuzum hepimizin iyi kötü günleri oluyor ama sen her zaman dimdik duran birisin kötü seyler aklına getirme allah sabır güç sağlık versin üstesinden geliriz canini sıkma kötü seyleri aklına getirme dimdik olmak zorunda da değiliz bazen sürünerek çıkarız ama çıkarız sende ki güç çoğu insanda yok bunu şakın unutmaKıZlar etiketleyemedim ama imrenilecek bir durumum yok. Güçlü falan da değilim. Aksine ölmek istiyorum o derece bitkinim. Hani bazı arkadaşlar demiş işler oluyor ama yapabiliyor diye düşünülüyor zarzor yapıldığı düşünülmüyor diye. Benimkisi o hesap. Küçük emrah moduna girip dahada mutsuz olmaktansa şükredeyim Asılayım halledeyim diye motive ediyorum hep. Belki de başka çarem yok oturup ağlamaya fırsatım olmuyor. Bugün uzuuun zaman sonunda isyan ettim. Neden tüm zorluklar beni buluyo. Hep Zordan kazanmak zorunda değilim. Neyse hallolur dedikçe kaderim vur abalıya diyor resmen. Anlat znlat bitmez içinizi sıkmayayım. Ama hiç imrenmeyin. Ben sizlere imreniyorum çünkü.
Evet nişandan sonra illa su gelmiyor arkadaşımın ne kan geldi ne su 2 hafta sonra dogurdu nisan geldikten sonra hatta suyunu hoca patlattıYok canım nişandan sonra illa su gelmezmiş, ben de Yen'i öğrendim. Hatta bazen hiç su gelmezmiş, doktor patlatırmış keseyi.
Bende bugun acil gittim kizlar islaklik hissettim doktor hafif acilma var dedi yatis verdi.Dogumhaneye gittim ordaki doktor normal dedi nst de hic sanci cikmadi imza atip cikabilirsin dedi istersen gece kal bence sanci olmadigi icin gidebilirsin dedi imza atip ciktim degisik bi heycan hayirlisiyla vaktinde gelir bebekler ins
Evet kız çocuğu napalım nazik olsun:) oğlum doğduktan sonra 500gram vermişti,neyse ki doğum kilosu iyiydi,bu sefer anne sütü diye diretmicem dayıcam mamayı :)Vücut yapısı başka başka olabilir canım, hiç takma kafana. Zayıf olsa da bişi olmaz sonuç da doğunca kilo alacak
Kızlar merhaba size yazamadım bugün dün is yerinde kalça agrisindan geberdim sonra 3 kere belime bi sancı girdi gözüm yasardi ağlayacaktım gözlerimden fışkırdı acı şefim git doktora dedi asistanı aradım gelin nts bakalım dedi
Cuma kontrol vardı dün olmuş olduk gittik 20 dk nts girdim oraya gittiğimde belden yuruyemiyordum bile nts koltuğu da böyle rahat yatik sallanan koltuklar gibi ay orda 20 dk dinlenince bende agri falan kalmadı tabikalp atisi sesi zayıf geliyor dedi hemşire açmısin güçsüz dedi kalp atisi açım dedim
Biskremle kakolu sut getirdi ben onları hemen yedim bizimki canlandı sancı kısmı en fazla 30 40 oldu saniyelik
Neyse doktorun yanına geçtik ultrason bozulmuş şansımıza format gerekmiş küçük bi ultrason cihazı varmış ben göreceğim siz göremez seçemezsiniz her işimizi görür ama eski cumaya yöne gelin görürsünüz bebisi dedi
Bizim kız tosun olmuş2600-2800 gr arasi dedi suyunuz iyi süper dedi açıklık Yok dedi bası asagida imiş donmemis cuma bi acı olunca bizim kız ahanda dönüyor demiştim meğer yanlış alarmmış
Kafa önde yine 38. Haftayı gösterdi ben 35 deydim yine öne geçmiş gelişimi 1 hafta ileride 36 çıktı bu oranı kafa yükseltiyor dedi
Erken gelme durumu yok dedi
Sancınız çıkmamış nts gayet iyi artık bebegin ağırlık arttıkça bele vurur dedk ha sürekli ayakta kalmışsın ha sürekli sandalye de oturmussun o yüzden yat dinlen artık gitme dedi
Eşim zaten gitme gitme diyip duruyordu yılbaşından sonra bende gerçekten dün artık gitmiyorum ya kendime niye eziyet ediyorum dedim
Rapor alalım dedik hocamız da kadın dogum harici alın ki raporu uzattık yansımasın bsyler cakilmasin dedi
Zaten haftaya sondu artık gitmiyorum bugün dinlendim hiç belim ağrımadı valla psikojim bile düzeldi kendime boşu boşuna yüklenmişim dinlenmek cok iyi geldi
Bizden haberler böyle kızlar :)
İyi etmişssin cnm dinlen bence de artık zor bu haftadan sonra çalışmakKızlar merhaba size yazamadım bugün dün is yerinde kalça agrisindan geberdim sonra 3 kere belime bi sancı girdi gözüm yasardi ağlayacaktım gözlerimden fışkırdı acı şefim git doktora dedi asistanı aradım gelin nts bakalım dedi
Cuma kontrol vardı dün olmuş olduk gittik 20 dk nts girdim oraya gittiğimde belden yuruyemiyordum bile nts koltuğu da böyle rahat yatik sallanan koltuklar gibi ay orda 20 dk dinlenince bende agri falan kalmadı tabikalp atisi sesi zayıf geliyor dedi hemşire açmısin güçsüz dedi kalp atisi açım dedim
Biskremle kakolu sut getirdi ben onları hemen yedim bizimki canlandı sancı kısmı en fazla 30 40 oldu saniyelik
Neyse doktorun yanına geçtik ultrason bozulmuş şansımıza format gerekmiş küçük bi ultrason cihazı varmış ben göreceğim siz göremez seçemezsiniz her işimizi görür ama eski cumaya yöne gelin görürsünüz bebisi dedi
Bizim kız tosun olmuş2600-2800 gr arasi dedi suyunuz iyi süper dedi açıklık Yok dedi bası asagida imiş donmemis cuma bi acı olunca bizim kız ahanda dönüyor demiştim meğer yanlış alarmmış
Kafa önde yine 38. Haftayı gösterdi ben 35 deydim yine öne geçmiş gelişimi 1 hafta ileride 36 çıktı bu oranı kafa yükseltiyor dedi
Erken gelme durumu yok dedi
Sancınız çıkmamış nts gayet iyi artık bebegin ağırlık arttıkça bele vurur dedk ha sürekli ayakta kalmışsın ha sürekli sandalye de oturmussun o yüzden yat dinlen artık gitme dedi
Eşim zaten gitme gitme diyip duruyordu yılbaşından sonra bende gerçekten dün artık gitmiyorum ya kendime niye eziyet ediyorum dedim
Rapor alalım dedik hocamız da kadın dogum harici alın ki raporu uzattık yansımasın bsyler cakilmasin dedi
Zaten haftaya sondu artık gitmiyorum bugün dinlendim hiç belim ağrımadı valla psikojim bile düzeldi kendime boşu boşuna yüklenmişim dinlenmek cok iyi geldi
Bizden haberler böyle kızlar :)
Saol kuzum Allah tazi olsun minik prensesimizi öp bnm yerine olurmuAmeliyat handeyken etmiştim yine ederim cnm benim
Evet :) oyle malesef. 2 haftaya dondu dondu dönmedi sezeryan yolu gozukuyor bana.Canım seninki hayata farklı bakış açısıyla gelmeyi kafaya koydu :)
Sagol cnm darısı basınıza :)Hayırlı olsun, adıyla yaşasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?