2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten insanlar da hiç anlayış Yok dün biZim müdür de bir sürü iş verdi bana bugün gittim teslim ettim bana söve söve mi yaptınız hocam filan diyor şakayla ben değilde eşim sövdü dicektim de neyse dedim evet bebek doğunca çok yoğun geçecek hayat yeni Doğum yapan bir arkadaşım var o hiç çalışmadı neredeyse hamileliği boyunca biraz dinlen kendine vakit ayır sonra pişman olursun diyor ama işte mecbur bu hafta da geçsin artık müdüre sordum zaten rapor alsan da analık izninden kesilmez dedi

Valla bebek gelince hem yoğun olacak hemde kıs bebegi belki biraz da olsa evden çıkarmayacağız iyiysen hem dinlenip hem gezip hemde işlerimi halledeyim dedim gezeyim ki psikojim iyi olsun :) sürünmüş şekilde cocugu karşılarsam o psikolojiyle iyi bir karşılama olamaz diye korkuyordum neyse ki bel agrim vesile oldu çıkmama sende bol bol dinlen Her seyden önce psokojimiz önemli
Müdüre gelince her yerde bi anlayışsız çıkıyor

Can'ım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş,sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah.
Süslemelerde kullandığın çiçekleri nerden aldın?
Sağol canım amin insallah çiçekleri yasadigim yerde bi hobi marketten aldım kurdelasi çiçeği bi sürü malzeme vardi

Bizim de bugün kontrolümüz vardı karın çevremiz 1 hafta geride,zayıf mı olacak acaba bilemedimenfeksiyon sonucumuz da yarın çıkacak inşallah
32.haftada özele gittiğim Dr bana da öyle dedi devlettekine sordum Hayır yok öyle bişey dedi..Ben takmiyorum kafaya öyle bile olsa toparliyorlar sonra canim

Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...

Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
Canım kilosu gayet iyi hatta ileri bile niye takıldınki. Sen kilo almadığın için öyle demişlerdir ama insanların değil dr un dediğne bak sağlıklı olsun da düşük kilo da bile olsa önemli değil

Kızlar nasılsınız? Doğum yapan var mı? Ben bayadır giremiyordum grip nezle gibi bir şey oldum şimdi toparladım biraz. İzne 1 hafta erken ayrıldım hastayım diye. Ne zaman doğurcaz acabaaa çok az kaldı

Benim 34. Haftada 2250 idi bebegim doktorum bacak boyunun kisa oldugunu ondan boyle ciktigini ama normal aralikta oldugunu soyledi.Ki ben hic sormuyorum kilosunu.Kim dediyse sana hic umursama.Bende hep zayif bir cocuktum anneme yemek vermiyir musun bu çocuga derlerdi ne kadar çirkin insanlar var allahtan annem hic zorlamazdi bizi.

Hiç boşuna kendini yıpratma. Ben de az kilo aldım, insanlar sırf konuşmak için yorum yapıyorlar. Az da alsan çok da alsan söyleyecek hep bir lafları var. Bebeğinin kgsunu falan da söyleme kimseye, doktorum her şey normal dedi de geç

Kızlar ntsden çıktıktan sonra hemen sonucu doktora dötürmek gerekiyormu ? Doktor 36. Haftada görüşelim dedim fakat nts tarihini 35+5 tarihine verdi ? Napmam gerekli ?
evet canım zaten nst için önce dr muayene ediyor nst ye gönderiyor sonra nst den çıkıp dr a tekrar gidiyorum ben bakıyor sonucuna göre söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…