2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saol kuzum Allah tazi olsun minik prensesimizi öp bnm yerine olurmu
Öperim canım benim daha yıkanmadı göbek bagı düşene kadar yıkamak yok dedi doktor daha kesedeki suyuyla cocuk :) beyaz bir koruyucu pudra sürüldü okadar

Hastaneye çok fazla gelen giden olmaz diye sadece çikolata yaptım ben doğumdan sonra magnet yaptiricam üzerinde tarih olsun istiyorum insallah 40 ina birşeyler yapmayı planliyorum kapi susu alci cerceve ici pembe dosemeli olarak 17 tl ye aldim içini çevirmeye hasir kurdele cicek ve inciler 5 tl tuttu.pleksi harflerinde teki 1 tl toplamda 26 tl tuttu.sicak silikonla yapıştırdım ben sadece

Çok iyi fiyat gerçekten hem dolgun çikolatalar. Teşekkür ederim canım
Evet çok uyguna geldi böyle rica ederim

Aa çok pratikmiş ben içinin döşemesini de siz yaptınız sanmıştım. Malzemeleri bulabilsem keşke:)

Valla beni gören maşallah diyor Allaha şükür sadece sırtım ağrıyor. Ama artık biraz zorlanma illa ki oluyor. Bana da eşim daha ne kadar gidiceksin filan diyor. Benim işim de okulların kapanmasıyla hafifleyecek, baya izin yapabilirim. O yüzden bu haftayı atlatmayı bekliyorum. Benim rapora göre 6şubata kadar çalışma hakkım var.

Bence artık zorlanıyorsan bırak hakkaten. Biraz kendini dinlersin. Bende erkenden gelirse diye korkuyorum. Biraz durmak istiyorum aslında sadece durmak.

Maşallah canım bebişe ne güzel herşey sağlıkla devam etsin inşallh..Benimde dün belim felaket ağrıdı çok ayakta durmaktan oluyor sanırım bende haftaya rapor alacağım gitmeyeceğim galiba hem öğrenciler çıldırtıyor hem matematik olunca hep ayaktayım bir sürü de evrak işi var bu hafta bakıyorum millet çok rahat kendimize eziyet ediyoruz boş yere

Aa çok pratikmiş ben içinin döşemesini de siz yaptınız sanmıştım. Malzemeleri bulabilsem keşke:)
Yok yapılı olarak satılıyor zaten içi kadife olanı var parlak kumaş olani var sadece iki çeşitti kadife çok açıktı rengi bende bunu aldım hoby malzemesi satan yerlerde oluyor genelde

Evet canim bende bu hafta sürünerek gidiyorum resmen ama sırf dogumdan sonra kızımla 1 hafta daha fazla geçireyim diye direniyorum gündüz iyiyim ama isten geldikten sonra çok agirlasiyorum.bugunde öyle oldu acaip sancım ve alt tarafa baskı var gece hastaneyi boylamazsak bizde de durum bu

Kizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum

Aynı ben

Haberler güzel, maşallah
Artik bence de dinlen fazla zorlama kendini canım.
Cok sağol canım aynen artık yormayacağım kendimi son haftam zaten raporu da alırsam yine aktarmış olacağım

Masallah canim sana benim bi de molalı 15 den iki molam bi öğle aram var yarım saati yemeğe gidiyor yürüyüş olmayınca hareket olmayınca bele vuruyor bi de benim popom hafif cikik jenifer popo kilo alınca bebek de büyüyünce iyice bele vurdu

Aynen kendimi iyi hissediyorum diye hep gittim ama akşam sürünerek eve geldim isim zor molalı tepemizde laf söz stres otur otur belde artık ayrıldı
Sende ayakta ders anlatırken hep bele vurur
Başka bölümden rapor al cnm o zaman rapor bozulmuyor mus dinlen gerçekten insan evde olunca anlıyor bebegi dinç karşılamakta önemli

Kızlar joker de sabah 10’a kadar avent ürünlerinde %25 net indirim varmış ilgilenenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…