- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.501
Öperim canım benim daha yıkanmadı göbek bagı düşene kadar yıkamak yok dedi doktor daha kesedeki suyuyla cocuk :) beyaz bir koruyucu pudra sürüldü okadarSaol kuzum Allah tazi olsun minik prensesimizi öp bnm yerine olurmu
Hastaneye çok fazla gelen giden olmaz diye sadece çikolata yaptım ben doğumdan sonra magnet yaptiricam üzerinde tarih olsun istiyorum insallah 40 ina birşeyler yapmayı planliyorumAy kızlar maşallah size ne güzel hazırlıklar yapmışsınız. Hiç böyle şeyler yapmadım. Keçeden bişeyler yapsam mı dedim o enerjiyi bulanadım kendimds:) gurbette olunca da heralde çok fazla gelen giden olmaz o yüzden de mi heveslenmiyorum bilmem:) Bu kapı süsünün malzemelerşni nereden aldın canım ve ne kadara mal oldu.
Evet çok uyguna geldi böyle rica ederimÇok iyi fiyat gerçekten hem dolgun çikolatalar. Teşekkür ederim canım
Ayyyy yikamakta var dimi :)))) tek yikicaksin dimi canmÖperim canım benim daha yıkanmadı göbek bagı düşene kadar yıkamak yok dedi doktor daha kesedeki suyuyla cocuk :) beyaz bir koruyucu pudra sürüldü okadar
Aa çok pratikmiş ben içinin döşemesini de siz yaptınız sanmıştım. Malzemeleri bulabilsem keşke:)Hastaneye çok fazla gelen giden olmaz diye sadece çikolata yaptım ben doğumdan sonra magnet yaptiricam üzerinde tarih olsun istiyorum insallah 40 ina birşeyler yapmayı planliyorumkapi susu alci cerceve ici pembe dosemeli olarak 17 tl ye aldim içini çevirmeye hasir kurdele cicek ve inciler 5 tl tuttu.pleksi harflerinde teki 1 tl toplamda 26 tl tuttu.sicak silikonla yapıştırdım ben sadece
Evet çok uyguna geldi böyle rica ederim
Kızlar merhaba size yazamadım bugün dün is yerinde kalça agrisindan geberdim sonra 3 kere belime bi sancı girdi gözüm yasardi ağlayacaktım gözlerimden fışkırdı acı şefim git doktora dedi asistanı aradım gelin nts bakalım dedi
Cuma kontrol vardı dün olmuş olduk gittik 20 dk nts girdim oraya gittiğimde belden yuruyemiyordum bile nts koltuğu da böyle rahat yatik sallanan koltuklar gibi ay orda 20 dk dinlenince bende agri falan kalmadı tabikalp atisi sesi zayıf geliyor dedi hemşire açmısin güçsüz dedi kalp atisi açım dedim
Biskremle kakolu sut getirdi ben onları hemen yedim bizimki canlandı sancı kısmı en fazla 30 40 oldu saniyelik
Neyse doktorun yanına geçtik ultrason bozulmuş şansımıza format gerekmiş küçük bi ultrason cihazı varmış ben göreceğim siz göremez seçemezsiniz her işimizi görür ama eski cumaya yöne gelin görürsünüz bebisi dedi
Bizim kız tosun olmuş2600-2800 gr arasi dedi suyunuz iyi süper dedi açıklık Yok dedi bası asagida imiş donmemis cuma bi acı olunca bizim kız ahanda dönüyor demiştim meğer yanlış alarmmış
Kafa önde yine 38. Haftayı gösterdi ben 35 deydim yine öne geçmiş gelişimi 1 hafta ileride 36 çıktı bu oranı kafa yükseltiyor dedi
Erken gelme durumu yok dedi
Sancınız çıkmamış nts gayet iyi artık bebegin ağırlık arttıkça bele vurur dedk ha sürekli ayakta kalmışsın ha sürekli sandalye de oturmussun o yüzden yat dinlen artık gitme dedi
Eşim zaten gitme gitme diyip duruyordu yılbaşından sonra bende gerçekten dün artık gitmiyorum ya kendime niye eziyet ediyorum dedim
Rapor alalım dedik hocamız da kadın dogum harici alın ki raporu uzattık yansımasın bsyler cakilmasin dedi
Zaten haftaya sondu artık gitmiyorum bugün dinlendim hiç belim ağrımadı valla psikojim bile düzeldi kendime boşu boşuna yüklenmişim dinlenmek cok iyi geldi
Bizden haberler böyle kızlar :)
Maşallah canım bebişe ne güzel herşeyKızlar merhaba size yazamadım bugün dün is yerinde kalça agrisindan geberdim sonra 3 kere belime bi sancı girdi gözüm yasardi ağlayacaktım gözlerimden fışkırdı acı şefim git doktora dedi asistanı aradım gelin nts bakalım dedi
Cuma kontrol vardı dün olmuş olduk gittik 20 dk nts girdim oraya gittiğimde belden yuruyemiyordum bile nts koltuğu da böyle rahat yatik sallanan koltuklar gibi ay orda 20 dk dinlenince bende agri falan kalmadı tabikalp atisi sesi zayıf geliyor dedi hemşire açmısin güçsüz dedi kalp atisi açım dedim
Biskremle kakolu sut getirdi ben onları hemen yedim bizimki canlandı sancı kısmı en fazla 30 40 oldu saniyelik
Neyse doktorun yanına geçtik ultrason bozulmuş şansımıza format gerekmiş küçük bi ultrason cihazı varmış ben göreceğim siz göremez seçemezsiniz her işimizi görür ama eski cumaya yöne gelin görürsünüz bebisi dedi
Bizim kız tosun olmuş2600-2800 gr arasi dedi suyunuz iyi süper dedi açıklık Yok dedi bası asagida imiş donmemis cuma bi acı olunca bizim kız ahanda dönüyor demiştim meğer yanlış alarmmış
Kafa önde yine 38. Haftayı gösterdi ben 35 deydim yine öne geçmiş gelişimi 1 hafta ileride 36 çıktı bu oranı kafa yükseltiyor dedi
Erken gelme durumu yok dedi
Sancınız çıkmamış nts gayet iyi artık bebegin ağırlık arttıkça bele vurur dedk ha sürekli ayakta kalmışsın ha sürekli sandalye de oturmussun o yüzden yat dinlen artık gitme dedi
Eşim zaten gitme gitme diyip duruyordu yılbaşından sonra bende gerçekten dün artık gitmiyorum ya kendime niye eziyet ediyorum dedim
Rapor alalım dedik hocamız da kadın dogum harici alın ki raporu uzattık yansımasın bsyler cakilmasin dedi
Zaten haftaya sondu artık gitmiyorum bugün dinlendim hiç belim ağrımadı valla psikojim bile düzeldi kendime boşu boşuna yüklenmişim dinlenmek cok iyi geldi
Bizden haberler böyle kızlar :)
Yok yapılı olarak satılıyor zaten içi kadife olanı var parlak kumaş olani var sadece iki çeşitti kadife çok açıktı rengi bende bunu aldım hoby malzemesi satan yerlerde oluyor geneldeAa çok pratikmiş ben içinin döşemesini de siz yaptınız sanmıştım. Malzemeleri bulabilsem keşke:)
İnternette bulduğumda duru yazıyordu :)Canım çok güzel olmuş eline sağlık. O isim yazılı etiketleri nasıl yaptın peki
Evet canim bende bu hafta sürünerek gidiyorum resmen ama sırf dogumdan sonra kızımla 1 hafta daha fazla geçireyim diye direniyorum gündüz iyiyim ama isten geldikten sonra çok agirlasiyorum.bugunde öyle oldu acaip sancım ve alt tarafa baskı var gece hastaneyi boylamazsak bizde de durum buValla beni gören maşallah diyorAllaha şükür sadece sırtım ağrıyor. Ama artık biraz zorlanma illa ki oluyor. Bana da eşim daha ne kadar gidiceksin filan diyor. Benim işim de okulların kapanmasıyla hafifleyecek, baya izin yapabilirim. O yüzden bu haftayı atlatmayı bekliyorum. Benim rapora göre 6şubata kadar çalışma hakkım var.
Bence artık zorlanıyorsan bırak hakkaten. Biraz kendini dinlersin. Bende erkenden gelirse diye korkuyorum. Biraz durmak istiyorum aslında sadece durmak.
Oh ne iyi olmuş denk gelmiş canımİnternette bulduğumda duru yazıyordu :)
Canim insallah normaldir. Sen kacinci haftadasin?Kizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum
Aynı benEvet canim bende bu hafta sürünerek gidiyorum resmen ama sırf dogumdan sonra kızımla 1 hafta daha fazla geçireyim diye direniyorum gündüz iyiyim ama isten geldikten sonra çok agirlasiyorum.bugunde öyle oldu acaip sancım ve alt tarafa baskı var gece hastaneyi boylamazsak bizde de durum bu
Insallah korkulacak bisey yoktur canim bizi de haberdar et mutlakaKizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum
Yaaa nasıl baktılar ? Kanamami oluyormuski insallah normaldir haberdar et biziKizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum
Cok sağol canım aynen artık yormayacağım kendimi son haftam zaten raporu da alırsam yine aktarmış olacağımHaberler güzel, maşallah
Artik bence de dinlen fazla zorlama kendini canım.
Masallah canim sana benim bi de molalı 15 den iki molam bi öğle aram var yarım saati yemeğe gidiyor yürüyüş olmayınca hareket olmayınca bele vuruyor bi de benim popom hafif cikik jenifer popoValla beni gören maşallah diyorAllaha şükür sadece sırtım ağrıyor. Ama artık biraz zorlanma illa ki oluyor. Bana da eşim daha ne kadar gidiceksin filan diyor. Benim işim de okulların kapanmasıyla hafifleyecek, baya izin yapabilirim. O yüzden bu haftayı atlatmayı bekliyorum. Benim rapora göre 6şubata kadar çalışma hakkım var.
Bence artık zorlanıyorsan bırak hakkaten. Biraz kendini dinlersin. Bende erkenden gelirse diye korkuyorum. Biraz durmak istiyorum aslında sadece durmak.
Aynen kendimi iyi hissediyorum diye hep gittim ama akşam sürünerek eve geldim isim zor molalı tepemizde laf söz stres otur otur belde artık ayrıldıMaşallah canım bebişe ne güzel herşeysağlıkla devam etsin inşallh..Benimde dün belim felaket ağrıdı çok ayakta durmaktan oluyor sanırım bende haftaya rapor alacağım gitmeyeceğim galiba hem öğrenciler çıldırtıyor hem matematik olunca hep ayaktayım bir sürü de evrak işi var bu hafta bakıyorum millet çok rahat kendimize eziyet ediyoruz boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?