- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.561
Insallah canimsağolasın kuzum insallah guzel haberler veririm sizlere
canım acil de bel agrım cok de versinler bence endişeleniyorsan ayrıca bence cep numarasını kesinlikle alın dogumun gece olabılır esın arar bsy olur acil sorman gereken al derim ben numaraısını
Endise edecegim bi durum yok cok sukur ama iste bi kafa karisikligi var ki sorma gitsin. Ben ankaradayim. Annemler konyada. Bazen aklima esiyor gidip konyada mi dogursam acaba bile diyorum. Cok kararsizim malesef icime sindiremedim bi turlu bi seyleri
Randevuyu ayarlayabilirsek gidince isticem bakalim numarasini.
Cok gecmis olsun canim. Bebisin icin cok sevindim gozunuz aydin. Kendine dikkat etmeye calis biraz ki cabuk atlatasin.Kızlar selam herkese. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi olan yogunbakimdan çıktık çok şükür artık servis teyiz. Bebeğimin emmesini beklicez biraz uzun bir süreç ama sağlıkla atlatalim inşallah. Kötü olansa bunca kosturmanin telasenin içinde sezeryan yerim iltihap kapmis. Dr dinlenemiyorsun sürekli koşturma icindesin normal dedi. Bı tedavi uygulicak geçmezse antibiyotik verecek. Bizden bu şekilde haberler. Allah herkese sağlık versin inşallah.
Ozel canim evetcanım özel hastane mi gittiğin doktorun yeri
Aynen oyle her sey olacagina varacak sonucta ama iste boyle belirsiz durumlarda eli ayagina dolasan bi insanim. Program belli olmayinca deli oluyorumYok yok hic huzursuz olma artik zaten bu haftadan sonra inanki hersey olacagina variyor. Acil bir durum olsa zaten hepimiz hastaneye kosucaz.
Isticem bakalim bi gideyim deDoktorunun numara vermemesi cok sacmaymis yalniz. Istesene sen.
Aynen oyle. Ha devlete gitmisim doktora ulasamamisim ha ozele gitmisim doktora ulasamamisim.Eşin haklı kesinlikle. Zaten böyle olacaksa devlettede takip olursun özel hastane boşuna seçilmiyor. Sen mutlaka iste numarasını. Belki gitmeyi gerektirmeyen acil bir durum olur bide bu var.
Bayiliyorum oyle doktorlara. Bakalim bizimki de oyle olacak miAman öylede söyleme vallahi benim gittiğim hastanede çalışan arkadaşım var ebe, hasta doğumhaneye inmek için asansöre binerken doğum başlamış asansörde doğurtmuşlar mecburen hayırlısını dilemek lazım. ogünde haberlerde okudum,adana'da doğuma yetişirken takside doğum başlamış,hastanenin önünde taksi içinde doğurtmuş dr.allah kolay doğum versin hepimize ama yerinde inşallah
özel hastane ise çok saçma canım sonuçta sen muayene parası veriyorsun özel ilgi beklersin,ben ilk zamandan buyana hep cepten görüşüyorum,yoğun olur bakamazsa whatsaptan yazıyorum görünce dönüyor sağolsun.
çok şükür gözünüz aydın olsun,sanada büyük geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin
Benimki popisi saga yatiriyor genelde sanirim, yampirik duruyor karnim. Kafasi asagida. Ayaklar her yerdeKızlar göğüs altında hemen, hareketlerini hisseden var mı, benim orası bir boş
O gogus acisi ve sivi gelmesi bende de var ya. Anlam veremedim ne olduguna.Herkes emzirmeye bagli diyor ama bu aralar sabahlari kalktigimda benim gogus uclarim cok aciyor oluyor genelde. Ufak catlaklar var. Hafiften seffaf sıvı geliyor. Eh daha emzirmedigime göre hormonal bir değişimden kaynakli olmasi muhtemel bence.
Benim cantam da hazir degilHala çantam hazır değil, biri bana Doğum yapacağımı söyleşin, bu ne rahatlık... ben mi rahatım
Ustelik ne koyacagim hakkinda da bi arastirma icine girmedim daha.
Usuyunce oluyor canim gaz sancisi bende. Gece oluyor genelde hepBendede bir karın ağrısı başladı gece sinirlerim bozuldu umarım gazdır.hala gazı olan varmı??
Ay insaff.Katiliyorum. Ben tam karar vermistim yorumlari okudum, cikolatasi iyi diyo, kirilmadan muhafazali biseyle yolluyomuslar bozulmasin diye bunlar muhim e zaten ambalajda da bebek ismisi yazicak daha nolsun. Hayirli olsun simdiden.kac tane vericeksin canim, 50 versem bize gelenler 1 taneyle cikmaz ki, ay gelinime de gotüreyim, 5 tane de komşulara derken...benim nişanda oyle yaptilar yazin sicaginda cikolatalari Istanbuldan Ankaraya fazla fazla topladilar arkadaşlarima kalmadi sonra da aylar sonra dediler ki "ay o guzelim cikolatalari almistik ya komsulara getirdigimizde erimişlerdi diye" niye ac gozluluk yaparlar ki
Ben hic cikolata falan olaylarina girmemistim iyi ki de girmemisim, oyle yapanlardan sogurdum heralde
Sadece es dost yakin akraba arkadaslara hatira kalsin diye dugun oncesi lavanta siseli magnet verdik gorustukce. Temiz oldu
Emzirme sutyeni aldim ben. Ama sanirim atleti daha guzel. Dedigin gibi cok kalipli degil sutyen. Atlette gogus hizasinda iki kat var. Daha saglam tutuyor gibi. Benim su an sirt olcum 90 oldu, kuplar hala c yi doldurmuyor. Atleti xl aldim gogus kismini iyi tuttu. Ama senin buyukse baski yapip rahatsiz edebilirKızlar emzirme südyeni aldınız mı? Benim etrafımda kullanan yok. Benim gögüslerde büyük emzirme südyenleri kalıpsız bez gibi oluyo. Nasıl durur bilmiyorum. Eski südyenimle devam ederim diye düşünüyorum bi fikri olan var mı?
Oyle yapma bence canim. Bebek dogunca ilk zamanlar kilo kaybi normalmis zaten. Anne sutu diye diretmen daha iyi olur gibi geldi banaEvet kız çocuğu napalım nazik olsun:) oğlum doğduktan sonra 500gram vermişti,neyse ki doğum kilosu iyiydi,bu sefer anne sütü diye diretmicem dayıcam mamayı :)
Son hafta da donebilir. Bazi bebekler son hafta dönüyor. Iki uc tane ornegini gordum cevremdeEvet :) oyle malesef. 2 haftaya dondu dondu dönmedi sezeryan yolu gozukuyor bana.
Amaan. Sanki 4 kilo olsa el kadar bebe olmayacak o. Yenidogan adi ustunde el kadar olur zaten. Sen hic canini bu bos laflar icin sıkma. Bebeginin kilosu da gayet iyi masallah. Sanki bunu diyenler 8 kilo dogurduGünaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...