2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Insallah canim

Endise edecegim bi durum yok cok sukur ama iste bi kafa karisikligi var ki sorma gitsin. Ben ankaradayim. Annemler konyada. Bazen aklima esiyor gidip konyada mi dogursam acaba bile diyorum. Cok kararsizim malesef icime sindiremedim bi turlu bi seyleri
Randevuyu ayarlayabilirsek gidince isticem bakalim numarasini.
Cok gecmis olsun canim. Bebisin icin cok sevindim gozunuz aydin. Kendine dikkat etmeye calis biraz ki cabuk atlatasin.
canım özel hastane mi gittiğin doktorun yeri
Ozel canim evet
Yok yok hic huzursuz olma artik zaten bu haftadan sonra inanki hersey olacagina variyor. Acil bir durum olsa zaten hepimiz hastaneye kosucaz.
Aynen oyle her sey olacagina varacak sonucta ama iste boyle belirsiz durumlarda eli ayagina dolasan bi insanim. Program belli olmayinca deli oluyorum

Doktorunun numara vermemesi cok sacmaymis yalniz. Istesene sen.
Isticem bakalim bi gideyim de
Eşin haklı kesinlikle. Zaten böyle olacaksa devlettede takip olursun özel hastane boşuna seçilmiyor. Sen mutlaka iste numarasını. Belki gitmeyi gerektirmeyen acil bir durum olur bide bu var.
Aynen oyle. Ha devlete gitmisim doktora ulasamamisim ha ozele gitmisim doktora ulasamamisim.
Bayiliyorum oyle doktorlara. Bakalim bizimki de oyle olacak mi
Kızlar göğüs altında hemen, hareketlerini hisseden var mı, benim orası bir boş
Benimki popisi saga yatiriyor genelde sanirim, yampirik duruyor karnim. Kafasi asagida. Ayaklar her yerde hemen gogus altinda degil ama benim de bos orasi.
O gogus acisi ve sivi gelmesi bende de var ya. Anlam veremedim ne olduguna.
Hala çantam hazır değil, biri bana Doğum yapacağımı söyleşin, bu ne rahatlık... ben mi rahatım
Benim cantam da hazir degil
Ustelik ne koyacagim hakkinda da bi arastirma icine girmedim daha.
Bendede bir karın ağrısı başladı gece sinirlerim bozuldu umarım gazdır.hala gazı olan varmı??
Usuyunce oluyor canim gaz sancisi bende. Gece oluyor genelde hep
Ay insaff.
Ben hic cikolata falan olaylarina girmemistim iyi ki de girmemisim, oyle yapanlardan sogurdum heralde
Sadece es dost yakin akraba arkadaslara hatira kalsin diye dugun oncesi lavanta siseli magnet verdik gorustukce. Temiz oldu
Emzirme sutyeni aldim ben. Ama sanirim atleti daha guzel. Dedigin gibi cok kalipli degil sutyen. Atlette gogus hizasinda iki kat var. Daha saglam tutuyor gibi. Benim su an sirt olcum 90 oldu, kuplar hala c yi doldurmuyor. Atleti xl aldim gogus kismini iyi tuttu. Ama senin buyukse baski yapip rahatsiz edebilir
Evet kız çocuğu napalım nazik olsun:) oğlum doğduktan sonra 500gram vermişti,neyse ki doğum kilosu iyiydi,bu sefer anne sütü diye diretmicem dayıcam mamayı :)
Oyle yapma bence canim. Bebek dogunca ilk zamanlar kilo kaybi normalmis zaten. Anne sutu diye diretmen daha iyi olur gibi geldi bana

Evet :) oyle malesef. 2 haftaya dondu dondu dönmedi sezeryan yolu gozukuyor bana.
Son hafta da donebilir. Bazi bebekler son hafta dönüyor. Iki uc tane ornegini gordum cevremde
Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
Amaan. Sanki 4 kilo olsa el kadar bebe olmayacak o. Yenidogan adi ustunde el kadar olur zaten. Sen hic canini bu bos laflar icin sıkma. Bebeginin kilosu da gayet iyi masallah. Sanki bunu diyenler 8 kilo dogurdu normal bi kilo araligi var sonucta

Hıhı diyip geçmeye karar veriyorum sonra gene başaramıyorum... gülüp geçebilirsem süper olacakkkk

Sanırım bizi bizden daha fala takip ediyorlar... bir arkadaşın dediği gibi herkes dr olmuş zaten sinir bozucu şeylerrr
Ay nasi bildin ne kadar dogacagini dur ben doktoru birakip sana geliyim kontrole bari filan de gitsin.
Hamile kadina sacma sacma konusmamasi gerektigini ogrensinler. Kiloyu ben degil bebegim aliyor de veya. Ne bileyim 'sen 1 metre mi dogurdun ki el kadar dogacak tabi' de. Ben sinir oldum valla te burdan.

Kizlar bu arada hepinizin hazirliklari coook guzel olmus. Gule gule kullanin insallah. Ellerinize emeginize saglik.

Benim burda kimsem yok malesef ne akraba ne arkadas ne oyle cocuk gormeye gelecek olan komsu. Oyle olunca hic boyle hazirliklara da hevesim olmadi.

Annemler bile arayip da 'anne ben doguruyorum galiba' dedigim zaman gelebilecek.

Doktora sordum ben normal dedi. Emzirmeye hazirlaniyormus göğüsler :)

Donme meselesine gelince. Suan 2.800 zaten tosunum. 49 cm olmus. 37 den sonra donmesi cok dusuk ihtimal diyor doktorum.kilosuna gore yeri kalmaz dedi.

Aynen çok iyi yapmışsın canım kafanı dinle biraz stres at. Bakalım Benimde bu hafta son olur inşallah :)

Sizdede öylemi bilmem ama ben fazla kilosunu soran var... eşime gidip ben yemiyommu ya diye bile sordumm adam garip garip suratıma baktı... sen ne takıyon saçmalama diyo... bence haklısın sökemedi dr diyeyim en güzeli

Bende de öyle, kontrole gittiğimi bilen bebek kaç kg olmuş diyor hemen, sonraki soru sen kaç kg aldın oluyor. Bi ara ben de yemediğimden şüphelenmiştim kendi kendime, acaba az mı yiyiyorum dedim ama hamileliğimin başından beri öğün atlamadan yemeye dikkat ettim,bebek de normal, dolayısıyla için de rahat. Kimseyi dinlememek gerekiyor kesinlikle her konuda bir yorum çıkıyor çünkü

Selam kızlar cıktık kontrolden bebeiş 3375 gram 52,5 cm olmuş. 2 hafta önde dedi dr. Bungidşle sezeryan olur normal olma ihtimali çok zor dedi. Bakalım haftaya cumaya sezeryan randevusu için hastaneye gitcez. Ama 22-25 şubat arası olur dedi doktorum bakalın artık kısmet.. alttan muayene etti açıklık yok ve rahimde normal sınırlarda..

Slm kızlar 2 gündür bende çok sırt ağrısı var sizdede oluyormu.
Birde vajinal akıntıda artış..
Doğummu yaklaşıyo acaba

Maşallah cnm benim kontrol haftaya hep mi 2 hafta öndeydi bebiş

Bende sanki bütün bebekler 3kilo 50cm doğacakmış gibi bir algı var maşallah yavruya, 22-25 ocakta doğacak herhalde kız, şubat olsa duramazsın

Slm kızlar 2 gündür bende çok sırt ağrısı var sizdede oluyormu.
Birde vajinal akıntıda artış..
Doğummu yaklaşıyo acaba

Bende 2gün magnezyumu içmedim direk sırt ağrım başladı. Dün içtim, bugün de içicem. Akıntı bende baştan beri var o yüzden arttı mı azaldı mı hiç dikkat etmiyorum artık.

Benimde baştan beri var cnm akıntı ama bu son hafta daha arttı sanki

Doktora sordum ben normal dedi. Emzirmeye hazirlaniyormus göğüsler :)

Donme meselesine gelince. Suan 2.800 zaten tosunum. 49 cm olmus. 37 den sonra donmesi cok dusuk ihtimal diyor doktorum.kilosuna gore yeri kalmaz dedi.
Anladimm. Hayirlisi diyelim o zaman. Insallah vakitlice döner. :) Donmezse de cani sagolsun

nemesis yaa benim zıpkın arkadaşım bi beynimi okşayıver fransız kaldım bişeylere. Dün doktor randevum vardı bizim biberci kadın verdi bi kağıt nts için. dediki bununla 19 Ocakta ntsye gir. Tamam dedim 2 hafta sonra görüşürüz 36. Haftada tekrar görücem seni dedi tamam dedim. Şuan 34 haftalığım. Doktor beni 36. Haftada çağırdı. Ama nts çekilcek gün 35+5 olucam. O gün için randevu almam gerekiyormu doktora yoksa nts çekilip sekreterine nts sonucu götürüp versem bi sonraki haftada 36. Haftamda yani muayneye gitsem olmaz mı ? Bi el atıver şu kardeşine beynim yandı

Benim doktor beni 32 den beri nst ye sokuyor 2 gunden bir sey olmaz. Once nst cektir sonra doktor sonuclarina bakar zaten.bence ikisinide ayni gun hallet nst 20 dk suruyor. Senin hastanede sartlar tam nasildir bilmiyorum. 19 ocakta git git nst ye sonra doktorunla konus.rapor isin filan yoksa tam 36 da gideceksin diye birsey yok zaten.

merhaba hanımlar bende mart anneleri topiğindeyim ama şubatta olacak gibi doğumum yüzde 80 ihtimal.buraya da bir göz atayım dedim maşaAllah doğum yapanlar olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.henüz benim gibi bekleyişte olanlarada hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.ben sezeryanla doğum yapanlara ve yapacaklara birşey sormak istiyorum.ikinci gebeliğim ilki genel anestezi ile sezeryan oldu bunda spinal anestezi mi yaptırsam diye düşünüyorum ama aklıma takılan şu belimde ve omiriliğimde fıtık var acaba sonrasında bunların ağrısını tetikler mi? bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Öyle lanet bişeyki kadına şuan 1 şubata kadar randevu alamıyorum kayıt açtırmam gerekiyor. Kayıt açtırıncada o gün içinde sabah 9 dan 4 e kadar ne zaman muaynrye alıcağı belli olmuyor kapı önünde bekleyip duruyorsun nts çekildilten sonra muayne için gidemem çünkü kayıt açtırırsam ve ben ntsdeyken sıra bana gelirse orda olmucağım için bidahakinede almazlar. Ofd napıcam bilmiyorum. Ben en iyisi ntsyi çektirdikten sonra sekretere sonucumu vereyim kayıt açtırmadan. O göstersin doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…