- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.541
Öperim tabi teyzesi allahım sizede nasip etsin de öpüp koklayıp emzirin doya doyaCok guzel bsy ya yerim bn onu mis mis kokusunu icine cek cok cok öp benm icin kuzum
Amin insallah canm bnmmÖperim tabi teyzesi allahım sizede nasip etsin de öpüp koklayıp emzirin doya doya
Total mi marjinal mi bir de doktorunuz ne dedi risk konusunda kadın dogumcuya mi gidiyorsunuz yoksa perinatolog ya da jinekolojik onkoloji falan mi çok soru sordum ama öğrendiğimden beri hem kafam çok karışık hem de moralim çok bozuk
Canim cok tesekkur ederim daha iyiyim
Evet canim bende bu hafta sürünerek gidiyorum resmen ama sırf dogumdan sonra kızımla 1 hafta daha fazla geçireyim diye direniyorum gündüz iyiyim ama isten geldikten sonra çok agirlasiyorum.bugunde öyle oldu acaip sancım ve alt tarafa baskı var gece hastaneyi boylamazsak bizde de durum bu
Kizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum
Cok sağol canım aynen artık yormayacağım kendimi son haftam zaten raporu da alırsam yine aktarmış olacağım
Masallah canim sana benim bi de molalı 15 den iki molam bi öğle aram var yarım saati yemeğe gidiyor yürüyüş olmayınca hareket olmayınca bele vuruyor bi de benim popom hafif cikik jenifer popokilo alınca bebek de büyüyünce iyice bele vurdu
Aynen kendimi iyi hissediyorum diye hep gittim ama akşam sürünerek eve geldim isim zor molalı tepemizde laf söz stres otur otur belde artık ayrıldı
Sende ayakta ders anlatırken hep bele vurur
Başka bölümden rapor al cnm o zaman rapor bozulmuyor mus dinlen gerçekten insan evde olunca anlıyor bebegi dinç karşılamakta önemli
Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
Ay cok şükür iyi olmaniza sevindim dunden beri aklimdasin canm ya kanama diyince biraz tedirgin oldum dikkat et kendineCanim cok tesekkur ederim daha iyiyim
Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
Rica ederim ne demek. Destek ve moral olabildiysem ne mutlu bana. Bu dönemlerde olumlu düşüncelere çok ihtiyacı oluyor insanın.Seneye kısmetse biz dr böyle diyeceğiz ve şimdiki heyecanlı günleri hatırlayacağız inşallah :)
Bebeğinize nice güzel yaşlar, mutlu, sağlıklı ve şanslı bir ömür dilerim.
Çikolata fikri de süper, ben de evin orada ozalitçi var oradan istediğim etiketi bastırırım diye planlıyorum ama bakalım Türkiye ye dönünce İnşallah.
Desteğiniz ve moral verdiğiniz için teşekkürler :)
Tabi ki NST yi doktora gostereceksin canim.Kızlar ntsden çıktıktan sonra hemen sonucu doktora dötürmek gerekiyormu ? Doktor 36. Haftada görüşelim dedim fakat nts tarihini 35+5 tarihine verdi ? Napmam gerekli ?
Yaaa okulda hergün kilo almadın el kadar doğacak bu bebe diyenleri duydukça çığlık atma derecesine geldimmmm.. sanırım hepsi hormonlarımın suçu ben takmazdım böle şeyleriCanım kilosu gayet iyi hatta ileri bile niye takıldınki. Sen kilo almadığın için öyle demişlerdir ama insanların değil dr un dediğne bak sağlıklı olsun da düşük kilo da bile olsa önemli değil
Aslında takmamalıyım biliyorum bende kilo sormazdım hiç paronayak yaptı lü tipler beni... 4 kilo aldım sadece bi ara dr bile kilo almamak için yemiyor musun dedi... sinir oluyorum gayette iyi yerim iştahım iyidir ama kilo alan bi yapım yok... oğlumdada 8 kilo ile bitirdim ama bunda çok sinir ettilerBenim 34. Haftada 2250 idi bebegim doktorum bacak boyunun kisa oldugunu ondan boyle ciktigini ama normal aralikta oldugunu soyledi.Ki ben hic sormuyorum kilosunu.Kim dediyse sana hic umursama.Bende hep zayif bir cocuktum anneme yemek vermiyir musun bu çocuga derlerdi ne kadar çirkin insanlar var allahtan annem hic zorlamazdi bizi.
Sizdede öylemi bilmem ama ben fazla kilosunu soran var... eşime gidip ben yemiyommu ya diye bile sordumm adam garip garip suratıma baktı... sen ne takıyon saçmalama diyo... bence haklısın sökemedi dr diyeyim en güzeliHiç boşuna kendini yıpratma. Ben de az kilo aldım, insanlar sırf konuşmak için yorum yapıyorlar. Az da alsan çok da alsan söyleyecek hep bir lafları var. Bebeğinin kgsunu falan da söyleme kimseye, doktorum her şey normal dedi de geç
4 kilo aldım.. 57 ile başlamıştım.. her sabah derse az kilo al diyenlerle başlıyorumm... yada artık yoruldum ben takıyorum söylenenleri... kolay doğumlarımız olsun hepimizin inşallahAkşamları direk yatış zatenbenim şansım işimin hareketli olması. Hareketleri de karnımın her yerinde Denüşük bir cocuum var
Canım belki yüzeysel kanamadır, çok yoğun mu oldu yoksa?
Benim iş de çok farklı. Ortaokul/lise çocuklarını geziye götürüyorum müzrlere filan. Arabada hep oturuyorum ama mesafeler kısa 15er dk falan. Devamlı in-bin yapıyorum. Dolayısıyla hep aktifim aslında. İşin güzel tarafı başımda amirdi memurdu yok, gezinin sorumlusu benim. Bazı yerlerde uzun süre kalınca da rahatça oturup çay kahve ara öğün yapıyorum. İşim kaçta biterse o saatte doğru eve gidiyorum 5i beklemece yok
Okullar tatil olunca da baya rahatlıcam büyük ihtimal haftada 2gün çalışırım o yüzden dayanıyorum
Kaç kilo aldın ki canım? Bende az aldım, kendime hiç kilo almamışımdır büyük ihtimal. 64-65 arasındayım, başlangıç da 59,5 zaten. Ama bebeğim hep önde gidiyor kilosu da iyi. İşyerinde bazı arkadaşların eşleri 15-17kilo filan almışlar, bana da alman lazım gilan dediler hep. Niye alacakmışım ki. El kadar bebe doğurucaz zaten, ilk etapta mini mini olacaklar. Bunlar kafaya takılcak şeyler değil. Ben hatta fazla kilolu olmasın doğum kolay olsun derdindeyim
Valla süper cevapmış tuttum ben bunuHep duyuyoruz, 4 kg dogup küveze giren - 2 kg ile 2 gunde taburcu olan çok bebek var.
Herkes doktor maşallah, sinir bozup akil karıştırmakta üstlerine yok. "Evet öyle doguracam, doktorum da çok övüyo aferin diyo" deyin şunlara. Kapasinlar o uğursuz cenelerini.
Canm bnm bn bu ay 6 kilo verdim sekerden dolayi diyet yapiyorum git gide eriyosun diyorlar bebek minyon dogar diyorlar dogduktan sonra senin sutun gelmez sen hicbsy yemiyosun diyorlar beni bi gorsen yuzum çökmüş cok kilo veriyorum ama Allaha şükür bebegin kilosu haftasiyla uyumlu doktorum senin kilonla bebegin kilosu ayni gitmez ki zaten senin kilo alip almaman onemli degl bebek kilosunu aliyo yeter demusti sen kimseyi dinleme agzi olan konuşuyorSizdede öylemi bilmem ama ben fazla kilosunu soran var... eşime gidip ben yemiyommu ya diye bile sordumm adam garip garip suratıma baktı... sen ne takıyon saçmalama diyo... bence haklısın sökemedi dr diyeyim en güzeli
Kilosu çok normal. Benim ki 33+3 2.125 idi. Yani seninkinden zayıfmış :) Ve 35+2 de 2750 olmuştu.Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?