2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim kismen kapatiyordu 3 cm yukari cikti ama yeterli olmadi maalesef. Perinataloglada gorustuk teshis konuldugunda sezaryen olmam gerekecegini soylemisti. Normal kadin dogum doktoruna gidiyorum . Moralini bozma canim ben 26. Haftalati bile gorebilecegimi sanmiyordum hic bosey olmuyor icini tahat tut

Akşamları direk yatış zaten benim şansım işimin hareketli olması. Hareketleri de karnımın her yerinde Denüşük bir cocuum var

Kizlar bugun iki defa aciklik varmi diye baktilar simdi kanama var cok degil normalmi yine acile gidiyorum korktum

Canım belki yüzeysel kanamadır, çok yoğun mu oldu yoksa?

Benim iş de çok farklı. Ortaokul/lise çocuklarını geziye götürüyorum müzrlere filan. Arabada hep oturuyorum ama mesafeler kısa 15er dk falan. Devamlı in-bin yapıyorum. Dolayısıyla hep aktifim aslında. İşin güzel tarafı başımda amirdi memurdu yok, gezinin sorumlusu benim. Bazı yerlerde uzun süre kalınca da rahatça oturup çay kahve ara öğün yapıyorum. İşim kaçta biterse o saatte doğru eve gidiyorum 5i beklemece yok

Okullar tatil olunca da baya rahatlıcam büyük ihtimal haftada 2gün çalışırım o yüzden dayanıyorum

Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...

Kaç kilo aldın ki canım? Bende az aldım, kendime hiç kilo almamışımdır büyük ihtimal. 64-65 arasındayım, başlangıç da 59,5 zaten. Ama bebeğim hep önde gidiyor kilosu da iyi. İşyerinde bazı arkadaşların eşleri 15-17kilo filan almışlar, bana da alman lazım gilan dediler hep. Niye alacakmışım ki. El kadar bebe doğurucaz zaten, ilk etapta mini mini olacaklar. Bunlar kafaya takılcak şeyler değil. Ben hatta fazla kilolu olmasın doğum kolay olsun derdindeyim

Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...

Hep duyuyoruz, 4 kg dogup küveze giren - 2 kg ile 2 gunde taburcu olan çok bebek var.
Herkes doktor maşallah, sinir bozup akil karıştırmakta üstlerine yok. "Evet öyle doguracam, doktorum da çok övüyo aferin diyo" deyin şunlara. Kapasinlar o uğursuz cenelerini.

Rica ederim ne demek. Destek ve moral olabildiysem ne mutlu bana. Bu dönemlerde olumlu düşüncelere çok ihtiyacı oluyor insanın.
Sizinde güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim nice nice yaşlarını görmeyi nasip etsin herkese.

Yaaa okulda hergün kilo almadın el kadar doğacak bu bebe diyenleri duydukça çığlık atma derecesine geldimmmm.. sanırım hepsi hormonlarımın suçu ben takmazdım böle şeyleri

Aslında takmamalıyım biliyorum bende kilo sormazdım hiç paronayak yaptı lü tipler beni... 4 kilo aldım sadece bi ara dr bile kilo almamak için yemiyor musun dedi... sinir oluyorum gayette iyi yerim iştahım iyidir ama kilo alan bi yapım yok... oğlumdada 8 kilo ile bitirdim ama bunda çok sinir ettiler

Sizdede öylemi bilmem ama ben fazla kilosunu soran var... eşime gidip ben yemiyommu ya diye bile sordumm adam garip garip suratıma baktı... sen ne takıyon saçmalama diyo... bence haklısın sökemedi dr diyeyim en güzeli

4 kilo aldım.. 57 ile başlamıştım.. her sabah derse az kilo al diyenlerle başlıyorumm... yada artık yoruldum ben takıyorum söylenenleri... kolay doğumlarımız olsun hepimizin inşallah

Valla süper cevapmış tuttum ben bunu

Sizdede öylemi bilmem ama ben fazla kilosunu soran var... eşime gidip ben yemiyommu ya diye bile sordumm adam garip garip suratıma baktı... sen ne takıyon saçmalama diyo... bence haklısın sökemedi dr diyeyim en güzeli
Canm bnm bn bu ay 6 kilo verdim sekerden dolayi diyet yapiyorum git gide eriyosun diyorlar bebek minyon dogar diyorlar dogduktan sonra senin sutun gelmez sen hicbsy yemiyosun diyorlar beni bi gorsen yuzum çökmüş cok kilo veriyorum ama Allaha şükür bebegin kilosu haftasiyla uyumlu doktorum senin kilonla bebegin kilosu ayni gitmez ki zaten senin kilo alip almaman onemli degl bebek kilosunu aliyo yeter demusti sen kimseyi dinleme agzi olan konuşuyor

Sanırım bizi bizden daha fala takip ediyorlar... bir arkadaşın dediği gibi herkes dr olmuş zaten sinir bozucu şeylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…