2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
K Kaan-merve . Canim ne yaptin ne durumdasin. Taşınma işin bitti mi. Kendini çok yormuyorsundur insallah arada ses ver merak ediyorum seni
iyiyim cnm. dün öğlen sağlam kriz geçirdim. doğalgazı açmaya geleceklerdi gelmişler ben evdeydim aslında uzanıyordum. biran için içimmi geçti yoksa doğalgazcı yalanmı söylüyor bilemedim bekledim 1 saat gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım az önce gelmiş arkadaşlar evde yokmuşsunuz dediler. ben evdeyim nasıl evde bulamazlar falan filan sinirdendim birden. 2 gün sonra gene geleceklermiş. donarım ben 2 gece daha soğukta naparım dedim. neyse tamamen koptum. elime geçen herşeyi herşeyi kırmak dökmek istedim. salak kırsan döksen ne olacak ananmı toplayacak kalkıp kendin toplayacaksın dedim. . mail attım sesli mesaj gönderdim dayadım döşedim gene hıncımı alamadım. tacizlerime dayanamadılar mesaj geldi akşam 10a kadar gelinecektir diye. şu ülkede kibarca insanca söyleyince olmuyo işte. illaki efelenip çıkışacaksın. beni bu hale bu durumlar getirdi işte.. akşam uykumu da aldım sayılır. kaç gündür uyuyamıyordum. atlattım bomba gibiyim şükürler olsun. cuma son iş günüm. akşam krizden sonra eşime dedim izin al haftaya ptz salı günü diye. doğumdan sonra alsaydım şimdi çok sıkışık işler adam yok dedi. ozaman beni bakırköyde bulursun artık. gerçi manisa daha yakın oraya da alabilirler dedim. tamam uğraşırım almaya dedi. vermezlerse rapor al yoksa bölge müdürüne mail atacağım haberin olsun dedim sabah müdürüne söylemiş izin istediğini. müdürü balıkersirdeki bilmem kim gelebilirse yerine bakar gidersin demiş. eşimde abi gitmek zorundayım yoksa hanım beni boşayacak bilgin olsun demiş

Cok sacmaymis o. Bir agri sanci durumun yoksa sekretere ver. Ama varsa nst de belki sanci filan cikar doktorla.gorusmen gerekebilir.

Cok sacmaymis o. Bir agri sanci durumun yoksa sekretere ver. Ama varsa nst de belki sanci filan cikar doktorla.gorusmen gerekebilir.

Zaten mesai saatleri içinde doğum yaparsam o gircek yoksa gece filan doğursam kim nöbetçiyse o doktor gircek. Geçen akşam çok ağrım oldu saat akşam 8 gibi falandı. Telefonu açmadı. Whatsapptan yazdım girip okundu yapmadı cevap vermedi. Sonraki gün saat 4 te cevap verdi. Bende çok sağolun siz cevap verene kadar doğurabilirdim ama doğurmadım. İkinci çocukta tercihim siz olmayacaksınız yazdım

Kizlar dogum iznimi 1 subat olarak aldim, 36+3 te ayrilmis olucam ama 20 gun daha nasil dayanicam bilmiyorum. Bu hafta artik sandalyede otururken sirtim cok agriyor ozellikle sol ust tarafta surekli batma var. Ozel firma benim 3 ay ucretli 3 ay ucretsiz olarak anlastim toplam 6 ay ama 6 ay yeter mi acaba :/

Benim de akintim artti, bir de ayni diyeti yapmama ragmen sekerim de artik daha yuksek cikiyor.

Ah kuzuum kiyamam ben sana kafayı sıyıranlar kulübüne hoşgeldin:) bazen içine atmaktansa bağırıp çağırıp icimni boşaltmak gerek tecrübelerime dayanarak söylüyorum cok işe yariyor:)) şaka bir yana gececek bu sıkıntılar inşallah her şey zamanla yola girecek..

Ozel hastane mi bu devlet hastanesimi ? Ben olsam her turlu doktorumu degistirirdim. Cok ilgisiz biriymis.

Kızlar biz bu doğumdan sonra ücretli izin süremizdeki paramızı nasıl hesaplarız? Brütten mi alıcaz netten mi ya da yol yemek mi düşecek

maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
Ellerine sağlık çok guzel olmuş ben antalyada uygun çikolata bulamadim burasimi pahalı anlamadım

Çok güzel olmuşlar iyi gunlerde kullan canım

Maşallah maharetliymiş herkes döktürmuş saglıkla kullan insallah

Bugün cıkardık nufüsünü eylem oldu cnm :)
Hayirlı uğurlu olsun Eylem hanimı allah anali babalı buyutsun insallah

İnsallah hayırlisiyla vaktinde kucagina alırsın canim

Maşallah sübhannallah kuzuya boyuda uzun olacak dogümda hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Saat 16:15 de randevum var en sona ben kaldim heralde hayırlısıyla sıkıntısız geçer inşallah
En güzel haberlerle gel insallah

Şafak:16

ins canim

Al benden de öyle...hazırlıkta yapmadım.. ama yalanlarınki süper olmuş bayıldımmm... ilk doğumda normal doğum diye gittim sezeryan alındım mecburen ameliyathaneye giderken tek başınaydım eşim çantamızı almaya eve gitmişti bebeğe yetişemedi bile yazık oğlum yeşiller içinde kıyafet bekledi ve tabi yarım saat kalmadan il merkezine ypioğun bakıma okadar çokkk dokunmuştu ki bu bana... en azından bunda bi tarihim olacak... bu sefer ameliyathane giderken ve çıkarken birileri olur gözlerim boş boş vakmaz etrafa

Ayy kızlar maşallah ne güzel 35 36 37. Haftalara kadar geldiniz keşke benimki de durabilseydi
şimdi gökçe biz aynı zamanda döllenmişiz şimdi senin sıpa dışarda büyüyo benimki içerde. şimdi sana bilmece sorusu; bizim kız senin kıza abla mı diyecek yoksa yaşıtlar mı

Maşallah Maşallah

Ozel hastane mi bu devlet hastanesimi ? Ben olsam her turlu doktorumu degistirirdim. Cok ilgisiz biriymis.

Özel hastane canım. Kafama çok dank ediyor tavsiye üzerine gittim bu doktora. Bide o kadar çok hastası var ki zannedersin marka paşanın d..lü. bu haftadan sonra değiştirsem ne yzar ki inşallah doğumuna denk gelmez

Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda

Aslında 68 cm çok büyük değil yikadiginda da kuculebilir.hiç olmadı mevlutunu 40 tan sonra yapicaksan Mevlütte giydirirsin.Bi de eğer ki başka bi bölümden rapor alırsan aile hekimi veya bel ağrısı gibi analık izninden düşmüyor canım aklında olsun

Gönül işter daha çok olsun izinler ama 6 ay da iyi canım ek gıdalara da başlamış olurlar hem.ben de öyle baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…