- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.581
iyiyim cnm. dün öğlen sağlam kriz geçirdim. doğalgazı açmaya geleceklerdi gelmişler ben evdeydim aslında uzanıyordum. biran için içimmi geçti yoksa doğalgazcı yalanmı söylüyor bilemedim bekledim 1 saat gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım az önce gelmiş arkadaşlar evde yokmuşsunuz dediler. ben evdeyim nasıl evde bulamazlar falan filan sinirdendim birden. 2 gün sonra gene geleceklermiş. donarım ben 2 gece daha soğukta naparım dedim. neyse tamamen koptum. elime geçen herşeyi herşeyi kırmak dökmek istedim. salak kırsan döksen ne olacak ananmı toplayacak kalkıp kendin toplayacaksın dedim.K Kaan-merve . Canim ne yaptin ne durumdasin. Taşınma işin bitti mi. Kendini çok yormuyorsundur insallah arada ses ver merak ediyorum seni
Cok sacmaymis o. Bir agri sanci durumun yoksa sekretere ver. Ama varsa nst de belki sanci filan cikar doktorla.gorusmen gerekebilir.Öyle lanet bişeyki kadına şuan 1 şubata kadar randevu alamıyorum kayıt açtırmam gerekiyor. Kayıt açtırıncada o gün içinde sabah 9 dan 4 e kadar ne zaman muaynrye alıcağı belli olmuyor kapı önünde bekleyip duruyorsun nts çekildilten sonra muayne için gidemem çünkü kayıt açtırırsam ve ben ntsdeyken sıra bana gelirse orda olmucağım için bidahakinede almazlar. Ofd napıcam bilmiyorum. Ben en iyisi ntsyi çektirdikten sonra sekretere sonucumu vereyim kayıt açtırmadan. O göstersin doktoruma
Cok sacmaymis o. Bir agri sanci durumun yoksa sekretere ver. Ama varsa nst de belki sanci filan cikar doktorla.gorusmen gerekebilir.
Ah kuzuum kiyamam ben sana kafayı sıyıranlar kulübüne hoşgeldin:) bazen içine atmaktansa bağırıp çağırıp icimni boşaltmak gerek tecrübelerime dayanarak söylüyorum cok işe yariyor:)) şaka bir yana gececek bu sıkıntılar inşallah her şey zamanla yola girecek..iyiyim cnm. dün öğlen sağlam kriz geçirdim. doğalgazı açmaya geleceklerdi gelmişler ben evdeydim aslında uzanıyordum. biran için içimmi geçti yoksa doğalgazcı yalanmı söylüyor bilemedim bekledim 1 saat gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım az önce gelmiş arkadaşlar evde yokmuşsunuz dediler. ben evdeyim nasıl evde bulamazlar falan filan sinirdendim birden. 2 gün sonra gene geleceklermiş. donarım ben 2 gece daha soğukta naparım dedim. neyse tamamen koptum. elime geçen herşeyi herşeyi kırmak dökmek istedim. salak kırsan döksen ne olacak ananmı toplayacak kalkıp kendin toplayacaksın dedim.. mail attım sesli mesaj gönderdim dayadım döşedim gene hıncımı alamadım. tacizlerime dayanamadılar mesaj geldi akşam 10a kadar gelinecektir diye. şu ülkede kibarca insanca söyleyince olmuyo işte. illaki efelenip çıkışacaksın. beni bu hale bu durumlar getirdi işte. . akşam uykumu da aldım sayılır. kaç gündür uyuyamıyordum. atlattım bomba gibiyim şükürler olsun. cuma son iş günüm. akşam krizden sonra eşime dedim izin al haftaya ptz salı günü diye. doğumdan sonra alsaydım şimdi çok sıkışık işler adam yok dedi. ozaman beni bakırköyde bulursun artık. gerçi manisa daha yakın oraya da alabilirler dedim. tamam uğraşırım almaya dedi. vermezlerse rapor al yoksa bölge müdürüne mail atacağım haberin olsun dedim sabah müdürüne söylemiş izin istediğini. müdürü balıkersirdeki bilmem kim gelebilirse yerine bakar gidersin demiş. eşimde abi gitmek zorundayım yoksa hanım beni boşayacak bilgin olsun demiş
Ozel hastane mi bu devlet hastanesimi ? Ben olsam her turlu doktorumu degistirirdim. Cok ilgisiz biriymis.Zaten mesai saatleri içinde doğum yaparsam o gircek yoksa gece filan doğursam kim nöbetçiyse o doktor gircek. Geçen akşam çok ağrım oldu saat akşam 8 gibi falandı. Telefonu açmadı. Whatsapptan yazdım girip okundu yapmadı cevap vermedi. Sonraki gün saat 4 te cevap verdi. Bende çok sağolun siz cevap verene kadar doğurabilirdim ama doğurmadım. İkinci çocukta tercihim siz olmayacaksınız yazdım
Ellerine sağlık çok guzel olmuş ben antalyada uygun çikolata bulamadim burasimi pahalı anlamadımmaşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
Çok güzel olmuşlar iyi gunlerde kullan canımHanimlar bunlar da benim hazırlıklarım hepsini kendim yaptım.Kapı susunde Nil imin harflerini yazıcam daha o eksik.Terlikler de ceyizimden bornoz terligiBunlar dışında hacı Şerife çikolata siparisi vericem Mevlüt için de Yasin tespih seti siparisi vericem.Hediyelik olarak da ya pileksi ayna alicam ya da kendim küçük kolonya şişeleri hazirliycam kararsizim o konuda. Bizde hazırlıklar boyle
Maşallah maharetliymiş herkes döktürmuş saglıkla kullan insallahBenim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
Hayirlı uğurlu olsun Eylem hanimı allah anali babalı buyutsun insallahBugün cıkardık nufüsünü eylem oldu cnm :)
İnsallah hayırlisiyla vaktinde kucagina alırsın canimBende bugun acil gittim kizlar islaklik hissettim doktor hafif acilma var dedi yatis verdi.Dogumhaneye gittim ordaki doktor normal dedi nst de hic sanci cikmadi imza atip cikabilirsin dedi istersen gece kal bence sanci olmadigi icin gidebilirsin dedi imza atip ciktim degisik bi heycan hayirlisiyla vaktinde gelir bebekler ins
Maşallah sübhannallah kuzuya boyuda uzun olacak dogümda hakkinda hayirlisi neyse o olsun canimSelam kızlar cıktık kontrolden bebeiş 3375 gram 52,5 cm olmuş. 2 hafta önde dedi dr. Bungidşle sezeryan olur normal olma ihtimali çok zor dedi. Bakalım haftaya cumaya sezeryan randevusu için hastaneye gitcez. Ama 22-25 şubat arası olur dedi doktorum bakalın artık kısmet.. alttan muayene etti açıklık yok ve rahimde normal sınırlarda..
En güzel haberlerle gel insallahSaat 16:15 de randevum var en sona ben kaldim heralde hayırlısıyla sıkıntısız geçer inşallah
ahanda deşifre ettin kız beniBenim çanta hazır değil hala Ayşegül sen yine iyisin,ama şimdi şekersiz de olmaz,abisine yaptık kızımı atlarsam haksızlık olur
Biz daha gelemedik canım zaman geçmiyor sanki.Ayy kızlar maşallah ne güzel 35 36 37. Haftalara kadar geldiniz keşke benimki de durabilseydi
Akşamları direk yatış zatenbenim şansım işimin hareketli olması. Hareketleri de karnımın her yerinde Denüşük bir cocuum var
Canım belki yüzeysel kanamadır, çok yoğun mu oldu yoksa?
Benim iş de çok farklı. Ortaokul/lise çocuklarını geziye götürüyorum müzrlere filan. Arabada hep oturuyorum ama mesafeler kısa 15er dk falan. Devamlı in-bin yapıyorum. Dolayısıyla hep aktifim aslında. İşin güzel tarafı başımda amirdi memurdu yok, gezinin sorumlusu benim. Bazı yerlerde uzun süre kalınca da rahatça oturup çay kahve ara öğün yapıyorum. İşim kaçta biterse o saatte doğru eve gidiyorum 5i beklemece yok
Okullar tatil olunca da baya rahatlıcam büyük ihtimal haftada 2gün çalışırım o yüzden dayanıyorum
Kaç kilo aldın ki canım? Bende az aldım, kendime hiç kilo almamışımdır büyük ihtimal. 64-65 arasındayım, başlangıç da 59,5 zaten. Ama bebeğim hep önde gidiyor kilosu da iyi. İşyerinde bazı arkadaşların eşleri 15-17kilo filan almışlar, bana da alman lazım gilan dediler hep. Niye alacakmışım ki. El kadar bebe doğurucaz zaten, ilk etapta mini mini olacaklar. Bunlar kafaya takılcak şeyler değil. Ben hatta fazla kilolu olmasın doğum kolay olsun derdindeyim
ins canimkucagina
Al benden de öyle...hazırlıkta yapmadım.. ama yalanlarınki süper olmuş bayıldımmm... ilk doğumda normal doğum diye gittim sezeryan alındım mecburen ameliyathaneye giderken tek başınaydım eşim çantamızı almaya eve gitmişti bebeğe yetişemedi bile yazık oğlum yeşiller içinde kıyafet bekledi ve tabi yarım saat kalmadan il merkezine ypioğun bakıma okadar çokkk dokunmuştu ki bu bana... en azından bunda bi tarihim olacak... bu sefer ameliyathane giderken ve çıkarken birileri olur gözlerim boş boş vakmaz etrafaKizlar bu arada hepinizin hazirliklari coook guzel olmus. Gule gule kullanin insallah. Ellerinize emeginize saglik.
Benim burda kimsem yok malesef ne akraba ne arkadas ne oyle cocuk gormeye gelecek olan komsu. Oyle olunca hic boyle hazirliklara da hevesim olmadi.
Annemler bile arayip da 'anne ben doguruyorum galiba' dedigim zaman gelebilecek.
şimdi gökçe biz aynı zamanda döllenmişizAyy kızlar maşallah ne güzel 35 36 37. Haftalara kadar geldiniz keşke benimki de durabilseydi
Maşallah MaşallahSelam kızlar cıktık kontrolden bebeiş 3375 gram 52,5 cm olmuş. 2 hafta önde dedi dr. Bungidşle sezeryan olur normal olma ihtimali çok zor dedi. Bakalım haftaya cumaya sezeryan randevusu için hastaneye gitcez. Ama 22-25 şubat arası olur dedi doktorum bakalın artık kısmet.. alttan muayene etti açıklık yok ve rahimde normal sınırlarda..
Ozel hastane mi bu devlet hastanesimi ? Ben olsam her turlu doktorumu degistirirdim. Cok ilgisiz biriymis.
Aslında 68 cm çok büyük değil yikadiginda da kuculebilir.hiç olmadı mevlutunu 40 tan sonra yapicaksan Mevlütte giydirirsin.Bi de eğer ki başka bi bölümden rapor alırsan aile hekimi veya bel ağrısı gibi analık izninden düşmüyor canım aklında olsunEki Görüntüle 2091892 Eki Görüntüle 2091893 Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda
Gönül işter daha çok olsun izinler ama 6 ay da iyi canım ek gıdalara da başlamış olurlar hem.ben de öyle baslicamKizlar dogum iznimi 1 subat olarak aldim, 36+3 te ayrilmis olucam ama 20 gun daha nasil dayanicam bilmiyorum. Bu hafta artik sandalyede otururken sirtim cok agriyor ozellikle sol ust tarafta surekli batma var. Ozel firma benim 3 ay ucretli 3 ay ucretsiz olarak anlastim toplam 6 ay ama 6 ay yeter mi acaba :/
Benim de akintim artti, bir de ayni diyeti yapmama ragmen sekerim de artik daha yuksek cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?