2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mrb kizlarrrr bnde konturoldan ciktim bizim paşa 2900 gr olmuş bnm nst de sanci cikti agri kanama su gelirse gel birde bebegin hareketlerini dikkate al bu haftadan sonra hareket etmezse gobegini salla dedi bu haftalar onemliymis neden acaba ne olabilirki insallah sezaryen gunumede 14 gun kaldi

Kırk mevlidinde elbise giydirmek istiyordum
Ay çocuğumun doğru düzgün bi hastane çıkışı YÖK (
Ne çok da üzüldüm demişim

Aaaa gerçekten mı... doğruysa süper.. benim girdiğim bir sınıf var setlerine girdiğimde erkenden doğurursam bunlar sebep olacak diyorum... bari son hafta onların dersinde rapor alayım

Ben olsam degistirirdim. Zaten seninle ilgilenecek vakti yoksa ve gece dogum olsa nobetci hekim girecekse ozele gitmenin ne anlami var ki. Devlet hastanesinde de ayni muameleyi gorursun en azindan paran cebine kalir

Zaten instagramdan bilmedigim ne aldiysam husrana ugradim. Bildigim markalarin indirimleri disinda internetten bisey almicam artik

Ay hicbisey kalmamis yaa

Canim yanlis anlamazsin umarim ama aranizda boyle yazismalar gectiyse bence devam etme o doktora. Sonucta kendini ve bebegini teslim edeceksin. Bir de mesajini okuyup cevap vermemesi falan normal degil.

Aaaa gerçekten mı... doğruysa süper.. benim girdiğim bir sınıf var setlerine girdiğimde erkenden doğurursam bunlar sebep olacak diyorum... bari son hafta onların dersinde rapor alayım
Evet mudur yardımcımız söyledi bana da kadın doğum engel yok diye rapor vermiş. Diğerleri normal rahatsızlıklar düşmez dedi

Ben de kilolu başladım 80 ile Suan 93 kiloyum sistim de bana da cok kilo aldın sezeryan olursun bebek kilolu mu sezeryan olursun diyip duruyorlardı bende is yerinde en son bagirdim sustular hiç takma gerekene cevabı ver doktor gayet iyi diyor doktordan da iyi bilecek değilsiniz de geç densiz insan cok maalesef

Kızlar biz bu doğumdan sonra ücretli izin süremizdeki paramızı nasıl hesaplarız? Brütten mi alıcaz netten mi ya da yol yemek mi düşecek
Kuzum sigortana ne yatıyorsa ordan hesaplanıyor son 3 ay dokumun baz alınıyor sanırım yol yemeğe bakmaz sigorta ama onu şirketin gösteriyorsa onlarla birlikte toplam ücret yatırıyorsa ondan hesaplanacaktır nette hesaplama programı vardı bi bak istersen

Bence değiştir zaten o girmeyecekmiş hiçbir şey icin geç değildir ayrıca nasıl özel bu doktor akşam nasıl gelmez ki devletten farkı yok demek bu alakasız bence sen git akşam da gelecek doktor istiyorum de bence gelenleri vardır sizin doktor yoğun diye mi gelmiyor ki sasırdım özelde bakan doktorun Doğuma gelmemesine ilk defa duydum
canim cok küçük değil Mevlitte giydirisin ama giydirmedigin şeyi de esek gibi değiştirmek zorunda hem instagram Dan satış yapıyorsunuz hemde fiş fatura kesmiyorsunuz sizi vergiye şikayet ederim de az cirkef ol bak nasıl değiştirir bir kere instagramdan satış yapmak icin satış profili açıp vergi numarası girmek gerekiyor digerleri hep yasak eşim mobilyacı bizim instagram sayfamız o şekilde hepsi faturalı belgeli vergi nomuz bildirilmiş şekilde
O satıcı bi tespit edilirse havale transferler vs bi ton cezası ve hapis cezası var
Ama maalesef insgram da ki satış sayfaları hep kaçak

Aynen Ankaraya 2 yıl önce geldim kimsem yok burda, akraba arkadaş çevrem Istanbulda. Anne babam doğuma gelecek inşallah. Böyle olunca da yapacaklarimi mevlüde sakliym diyirorum ki onu da arkadaşlarim gelebilsin diye Istanbulda baba evinde planliyorum. Hastaneye cikolata hani esimin tarafindan da pek gelen olmaz ama...bulunsun.

Bu arada canim sen Ankarada hangi hastaneye gidiyosun, ben Lokman Hekim Pakize Eylem hanima gidiyorum. Bize de numara veren olmadi. Acil durum olursa ararlarmış gelirmiş

Evet mudur yardımcımız söyledi bana da kadın doğum engel yok diye rapor vermiş. Diğerleri normal rahatsızlıklar düşmez dedi
aynen benim
Doktor da aynısını dedi kadın dogum harici al raporun bozulmasın cakilmasin grip bel dış nerden alırsan al ama kadın Doğumdan alma şakın dedi o zaman bozulmuyormuş doğru

Ben olsam degistirirdim. Zaten seninle ilgilenecek vakti yoksa ve gece dogum olsa nobetci hekim girecekse ozele gitmenin ne anlami var ki. Devlet hastanesinde de ayni muameleyi gorursun en azindan paran cebine kalir

Çok kalabalık burda devlet hastaneleri karşı komşumun kızı gidiyodu devlet hastanesine ilk başta sonradan oda özele geçti o kadar kalabalık ve sıra gelmiyo ki hamile halimle harap olmak istemedim oralarda. Hastanenin hizmetlerinden memnunum ama işte doktorum.. hiç böyle hayal etmemiştim 2 hafta içinde dahi beni unutabiliyor. En son tahlil istemişti mesela dün doktor kontrolünden bi gün önce tahlillerimi götürmüştüm ama dün beni tanıyamadı. Artık son zamanlardayım diyede açıkçası umrumda değil. Zaten tam özel hastane değil sanırım 95 lira muayne ücreti veriyorum normal doğum olursada 1 buçuk milyara olcak. Bi medical acıbadem gibi değil yani

Bende Aysun Hanıma gidiyorum

Canim yanlis anlamazsin umarim ama aranizda boyle yazismalar gectiyse bence devam etme o doktora. Sonucta kendini ve bebegini teslim edeceksin. Bir de mesajini okuyup cevap vermemesi falan normal degil.

Şurda en fazla 1 ay daha gidicem zaten. Son 1 ay için boş yere doktor arayışına girmek istemiyorum. Ne kendimi ne bebeğimi ona teslim etmiyorum zaten canım. Doğumlarda çok başarılıymış öyle diyolar ama kontrollerde ve telefon olaylarında böyleyiz. Değişik bi kadın ve fazla ilgisiz.

Ayni hastanede baska doktor yokmu ona gecis yapsan en azindan

Eğer ekstra doğum ücretine ek 1000 tl verirsem doktora çağırıyolar saat kaç olursa olsun. Ama şahsen ben o kadını 1000 tl ye layık görmüyorum. Diğer kadın doğumcularıda tanıyorum Allahtan. Hepsi doğumlarda başarılı insanlar. O yüzden kendimi onlarada teslim edebilirim

Bende Aysun Hanıma gidiyorum

Ay dünya ne kadar küçük...paket aldik biz. Pakize hn' ı eşimin arkadaşları önermisti. Temkinli bir kadın ama mesela hani burda nst sanci v.s. deniliyo genelde o detaylari vermiyo sadece 'nst iyi, suyumuz iyi, 39' u buluruz gibi standart cvplar' mesela boyunu ordaki ultrason göstermiyomus, devlet hastanesi gosteriyo özelde gostermiyo...değişik geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…