- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.601
Kırk mevlidinde elbise giydirmek istiyordumAslında 68 cm çok büyük değil yikadiginda da kuculebilir.hiç olmadı mevlutunu 40 tan sonra yapicaksan Mevlütte giydirirsin.Bi de eğer ki başka bi bölümden rapor alırsan aile hekimi veya bel ağrısı gibi analık izninden düşmüyor canım aklında olsun
Aaaa gerçekten mı... doğruysa süper.. benim girdiğim bir sınıf var setlerine girdiğimde erkenden doğurursam bunlar sebep olacak diyorum... bari son hafta onların dersinde rapor alayımAslında 68 cm çok büyük değil yikadiginda da kuculebilir.hiç olmadı mevlutunu 40 tan sonra yapicaksan Mevlütte giydirirsin.Bi de eğer ki başka bi bölümden rapor alırsan aile hekimi veya bel ağrısı gibi analık izninden düşmüyor canım aklında olsun
Ben olsam degistirirdim. Zaten seninle ilgilenecek vakti yoksa ve gece dogum olsa nobetci hekim girecekse ozele gitmenin ne anlami var ki. Devlet hastanesinde de ayni muameleyi gorursun en azindan paran cebine kalirÖzel hastane canım. Kafama çok dank ediyor tavsiye üzerine gittim bu doktora. Bide o kadar çok hastası var ki zannedersin marka paşanın d..lü. bu haftadan sonra değiştirsem ne yzar ki inşallah doğumuna denk gelmez
Zaten instagramdan bilmedigim ne aldiysam husrana ugradim. Bildigim markalarin indirimleri disinda internetten bisey almicam artikEki Görüntüle 2091892 Eki Görüntüle 2091893 Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda
Ay hicbisey kalmamis yaaMrb kizlarrrr bnde konturoldan ciktim bizim paşa 2900 gr olmuş bnm nst de sanci cikti agri kanama su gelirse gel birde bebegin hareketlerini dikkate al bu haftadan sonra hareket etmezse gobegini salla dedi bu haftalar onemliymis neden acaba ne olabilirkiinsallah sezaryen gunumede 14 gun kaldi
Instagramdan birsey alinmaz zaten :) sonunda ya dolandirici ya sapik çıkıyorlar. Guvenilir web siteleri takip etmek lazim.Zaten instagramdan bilmedigim ne aldiysam husrana ugradim. Bildigim markalarin indirimleri disinda inernetten bisey almicam artik
Canim yanlis anlamazsin umarim ama aranizda boyle yazismalar gectiyse bence devam etme o doktora. Sonucta kendini ve bebegini teslim edeceksin. Bir de mesajini okuyup cevap vermemesi falan normal degil.Zaten mesai saatleri içinde doğum yaparsam o gircek yoksa gece filan doğursam kim nöbetçiyse o doktor gircek. Geçen akşam çok ağrım oldu saat akşam 8 gibi falandı. Telefonu açmadı. Whatsapptan yazdım girip okundu yapmadı cevap vermedi. Sonraki gün saat 4 te cevap verdi. Bende çok sağolun siz cevap verene kadar doğurabilirdim ama doğurmadım. İkinci çocukta tercihim siz olmayacaksınız yazdım
Evet mudur yardımcımız söyledi bana da kadın doğum engel yok diye rapor vermiş. Diğerleri normal rahatsızlıklar düşmez dediAaaa gerçekten mı... doğruysa süper.. benim girdiğim bir sınıf var setlerine girdiğimde erkenden doğurursam bunlar sebep olacak diyorum... bari son hafta onların dersinde rapor alayım
Üzülme canım napicaksin ben de küçük şeyler alicam biraz daha çabuk buyur diye hep büyük almisimKırk mevlidinde elbise giydirmek istiyordum
Ay çocuğumun doğru düzgün bi hastane çıkışı YÖK(
Ne çok da üzüldüm demişim
Ben de kilolu başladım 80 ile Suan 93 kiloyum sistim de bana da cok kilo aldın sezeryan olursun bebek kilolu mu sezeryan olursun diyip duruyorlardı bende is yerinde en son bagirdim sustularAslında takmamalıyım biliyorum bende kilo sormazdım hiç paronayak yaptı lü tipler beni... 4 kilo aldım sadece bi ara dr bile kilo almamak için yemiyor musun dedi... sinir oluyorum gayette iyi yerim iştahım iyidir ama kilo alan bi yapım yok... oğlumdada 8 kilo ile bitirdim ama bunda çok sinir ettiler
Kuzum sigortana ne yatıyorsa ordan hesaplanıyor son 3 ay dokumun baz alınıyor sanırım yol yemeğe bakmaz sigorta ama onu şirketin gösteriyorsa onlarla birlikte toplam ücret yatırıyorsa ondan hesaplanacaktır nette hesaplama programı vardı bi bak istersenKızlar biz bu doğumdan sonra ücretli izin süremizdeki paramızı nasıl hesaplarız? Brütten mi alıcaz netten mi ya da yol yemek mi düşecek
Bence değiştir zaten o girmeyecekmiş hiçbir şey icin geç değildir ayrıca nasıl özel bu doktor akşam nasıl gelmez ki devletten farkı yok demek bu alakasız bence sen git akşam da gelecek doktor istiyorum de bence gelenleri vardır sizin doktor yoğun diye mi gelmiyor ki sasırdım özelde bakan doktorun Doğuma gelmemesine ilk defa duydumÖzel hastane canım. Kafama çok dank ediyor tavsiye üzerine gittim bu doktora. Bide o kadar çok hastası var ki zannedersin marka paşanın d..lü. bu haftadan sonra değiştirsem ne yzar ki inşallah doğumuna denk gelmez
canim cok küçük değil Mevlitte giydirisin ama giydirmedigin şeyi de esek gibi değiştirmek zorunda hem instagram Dan satış yapıyorsunuz hemde fiş fatura kesmiyorsunuz sizi vergiye şikayet ederim de az cirkef ol bak nasıl değiştirir bir kere instagramdan satış yapmak icin satış profili açıp vergi numarası girmek gerekiyor digerleri hep yasak eşim mobilyacı bizim instagram sayfamız o şekilde hepsi faturalı belgeli vergi nomuz bildirilmiş şekildeEki Görüntüle 2091892 Eki Görüntüle 2091893 Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda
Evet canm ya cok şükür kos koca 258 gunu geçirmişiz insallah hepimiz saglikla kucamiza aliriz :)Ay hicbisey kalmamis yaa
Kizlar bu arada hepinizin hazirliklari coook guzel olmus. Gule gule kullanin insallah. Ellerinize emeginize saglik.
Benim burda kimsem yok malesef ne akraba ne arkadas ne oyle cocuk gormeye gelecek olan komsu. Oyle olunca hic boyle hazirliklara da hevesim olmadi.
Annemler bile arayip da 'anne ben doguruyorum galiba' dedigim zaman gelebilecek.
aynen benimEvet mudur yardımcımız söyledi bana da kadın doğum engel yok diye rapor vermiş. Diğerleri normal rahatsızlıklar düşmez dedi
Ben olsam degistirirdim. Zaten seninle ilgilenecek vakti yoksa ve gece dogum olsa nobetci hekim girecekse ozele gitmenin ne anlami var ki. Devlet hastanesinde de ayni muameleyi gorursun en azindan paran cebine kalir
Aynen Ankaraya 2 yıl önce geldim kimsem yok burda, akraba arkadaş çevrem Istanbulda. Anne babam doğuma gelecek inşallah. Böyle olunca da yapacaklarimi mevlüde sakliym diyirorum ki onu da arkadaşlarim gelebilsin diye Istanbulda baba evinde planliyorum. Hastaneye cikolata hani esimin tarafindan da pek gelen olmaz ama...bulunsun.
Bu arada canim sen Ankarada hangi hastaneye gidiyosun, ben Lokman Hekim Pakize Eylem hanima gidiyorum. Bize de numara veren olmadi. Acil durum olursa ararlarmış gelirmiş
Canim yanlis anlamazsin umarim ama aranizda boyle yazismalar gectiyse bence devam etme o doktora. Sonucta kendini ve bebegini teslim edeceksin. Bir de mesajini okuyup cevap vermemesi falan normal degil.
Ayni hastanede baska doktor yokmu ona gecis yapsan en azindanÇok kalabalık burda devlet hastaneleri karşı komşumun kızı gidiyodu devlet hastanesine ilk başta sonradan oda özele geçti o kadar kalabalık ve sıra gelmiyo ki hamile halimle harap olmak istemedim oralarda. Hastanenin hizmetlerinden memnunum ama işte doktorum.. hiç böyle hayal etmemiştim 2 hafta içinde dahi beni unutabiliyor. En son tahlil istemişti mesela dün doktor kontrolünden bi gün önce tahlillerimi götürmüştüm ama dün beni tanıyamadı. Artık son zamanlardayım diyede açıkçası umrumda değil. Zaten tam özel hastane değil sanırım 95 lira muayne ücreti veriyorum normal doğum olursada 1 buçuk milyara olcak. Bi medical acıbadem gibi değil yani
Ben de kilolu başladım 80 ile Suan 93 kiloyum sistim de bana da cok kilo aldın sezeryan olursun bebek kilolu mu sezeryan olursun diyip duruyorlardı bende is yerinde en son bagirdim sustularhiç takma gerekene cevabı ver doktor gayet iyi diyor doktordan da iyi bilecek değilsiniz de geç densiz insan cok maalesef
Kuzum sigortana ne yatıyorsa ordan hesaplanıyor son 3 ay dokumun baz alınıyor sanırım yol yemeğe bakmaz sigorta ama onu şirketin gösteriyorsa onlarla birlikte toplam ücret yatırıyorsa ondan hesaplanacaktır nette hesaplama programı vardı bi bak istersen
Bence değiştir zaten o girmeyecekmiş hiçbir şey icin geç değildir ayrıca nasıl özel bu doktor akşam nasıl gelmez ki devletten farkı yok demek bu alakasız bence sen git akşam da gelecek doktor istiyorum de bence gelenleri vardır sizin doktor yoğun diye mi gelmiyor ki sasırdım özelde bakan doktorun Doğuma gelmemesine ilk defa duydum
canim cok küçük değil Mevlitte giydirisin ama giydirmedigin şeyi de esek gibi değiştirmek zorunda hem instagram Dan satış yapıyorsunuz hemde fiş fatura kesmiyorsunuz sizi vergiye şikayet ederim de az cirkef ol bak nasıl değiştirir bir kere instagramdan satış yapmak icin satış profili açıp vergi numarası girmek gerekiyor digerleri hep yasak eşim mobilyacı bizim instagram sayfamız o şekilde hepsi faturalı belgeli vergi nomuz bildirilmiş şekilde
O satıcı bi tespit edilirse havale transferler vs bi ton cezası ve hapis cezası var
Ama maalesef insgram da ki satış sayfaları hep kaçak
Bende Aysun Hanıma gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?