- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.321
o zaman kız :)
Bende düşünmemeye çalışıyorum ama bebeği bile göremedi. Hakkımızda hayırlısı artık inşallah duyacağı zSagol canim.insallah..benim dr da kalp atisi gostermedi..ici dolu dedi sadece..marttaki gebeligimdede gorememisti cikip baska dr a gitmistim duyulmustu..yani cihazi sanirim iyi degil tup drumun.. o yuzden fazla kafama takmiyorum..tabi icimde bir tedirginlik var.
Ama sende ferah ol
Benide eklermisiniz.yaş 30 sat 4 mayıs bursa ilk gebelik2018 ŞUBAT ANNELERİ LİSTEMİZ
Üye adı Yaş Şehir Son Adet Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi @aplasi_89 28 Bursa 8 Mayıs 13.02.2018 ? ilk - ikiz ? @edosko 32 İstanbul 12 Mayıs 16.02.2018 ? ilk - ikiz ? @cilekliturta_33 36 Mersin 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk ? @-nemesis- 32 Eskişehir 9 Mayıs 14.02.2018 ? ilk ? Homely_angel 31 İstanbul 8 Mayıs 12.02.2018 ? ilk ? cennet35 25 İzmir 30 Nisan 04.02.2018 ? ikinci ? @fbtl 27 Ankara 9 Mayıs 13.02.2018 ? ikinci ? ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ........... ...... ....... ......... .......... ........... ........... ........... ...........
Ben de istiyorum :) yaş 34/ İST/SAT 13 Mayıs/beklenen doğum tarihi 18 Şubat(ilk bebek)işte son durum :)
eklenmek isteyen anneler lütfen özelden bilgilerinizi yazın.
Canım... Bu kadar ümitsiz olma bak burada bir cok kanamasi olan kisi var hatta 9 ay kanama olup cocugunu kucagina alan bircok anne var. Benim ablam tuvalete bile gidemiyordu ilk aylar yemeğini alip yiyemiyordu hemen kan geliyordu elhamdulillah o sekilde üç evladı oldu. Senin tupbebek miydi üzme kendini en zoru bebegimizi kaybetmek degil ben de iki kere kaybettim. En zoru hasta ve hayirsiz evlat.. Allah oyle bir şeyle sinamasin elbet biz de kavusacagiz yavrularimiza. Bana doktor uzun yola cikma dedi ben 3 saatlik yola geldim her yerim ağrıdı ve sari akıntılarm çoğaldı. Korkuyorum ben de inşallah bir şey olmaz.. Bu mübarek gün hürmetine bu sıkıntılardan en hafif ve hayırlısı neyse o şekilde kurtulmamizi nasip eylesin Mevla..Günaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Allah razı olsun rabbim kimsenin elini boş bırakmasın bu mübarek Ramazan bayramının hatrına rabbim sağ Salim kavuşmamızı sağlasın inşallah.Yok cnm normal yollarla gebe kaldım ikizmiş biri gelişmiyor Dedi.İlk gebeliğimde de bebeğimin kalbi durmuştu inş bunda bişey olmazCanım... Bu kadar ümitsiz olma bak burada bir cok kanamasi olan kisi var hatta 9 ay kanama olup cocugunu kucagina alan bircok anne var. Benim ablam tuvalete bile gidemiyordu ilk aylar yemeğini alip yiyemiyordu hemen kan geliyordu elhamdulillah o sekilde üç evladı oldu. Senin tupbebek miydi üzme kendini en zoru bebegimizi kaybetmek degil ben de iki kere kaybettim. En zoru hasta ve hayirsiz evlat.. Allah oyle bir şeyle sinamasin elbet biz de kavusacagiz yavrularimiza. Bana doktor uzun yola cikma dedi ben 3 saatlik yola geldim her yerim ağrıdı ve sari akıntılarm çoğaldı. Korkuyorum ben de inşallah bir şey olmaz.. Bu mübarek gün hürmetine bu sıkıntılardan en hafif ve hayırlısı neyse o şekilde kurtulmamizi nasip eylesin Mevla..
Birinin gelismemesi durumu cok fazla oluyor ve o eriyip kaybolurken de kan leke geliyor diye biliyorum ben. Insallah ikisi de sagliklidir ama en azindan biri gelisiyorsa o da iyiAllah razı olsun rabbim kimsenin elini boş bırakmasın bu mübarek Ramazan bayramının hatrına rabbim sağ Salim kavuşmamızı sağlasın inşallah.Yok cnm normal yollarla gebe kaldım ikizmiş biri gelişmiyor Dedi.İlk gebeliğimde de bebeğimin kalbi durmuştu inş bunda bişey olmaz
Birinin gelismemesi durumu cok fazla oluyor ve o eriyip kaybolurken de kan leke geliyor diye biliyorum ben. Insallah ikisi de sagliklidir ama en azindan biri gelisiyorsa o da iyi
Canım böyle ümitsiz olmak kendini üzmek sadece bebeklerini üzer olumlu düşün ben o duygukarı çok iyi biliyorum bende anne olamayacağım artık dedim kendi evlatlarımı öpüp koklayamayacağım dişiye ümitsiDim benim normal yoldan olmadı çocuğum 3 kere denedim her seferinde yıkıldım ama pes etmedim ümit ettim dua ettim ve inşallah olma dediğimde kavuştum yavrularıma hemde ben bir tane isterken Rabbim beni iki taneyle ödüllendirdi sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inşallah sınavımızın ne olduğunu bilemeyiz rabbşm daha büyükleriyle sınamasın hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin hepimize eminim sende yaşayacaksın yeterki umudunu kaybetme en kötü şey o çünkü hep güzel düşün konuş onlarla sımsıkı tutunsunlar sana Rabbim ne derse o güzel günlerde dualarımız seninleGünaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Canım üzme kendini senin stresin bebegini de etkiler inşallah bişey olmayacak bebeklerine allah sağlıkla doğmayı nasip etsin dualarım seninle rabbim korusun evlatlarimizıGünaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?