- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.381
Günayduın kızlar belirtileriniz nasıl oldu bende ne bulantı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok normal mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sakın moralini bozma ve asla olumsuz düşünme sen ne kadar umutlu olursan Bebisimiz o kadar güzel tutunacak.Benim arkadaşım da ikizlere hamileydi birinin kalbi durdu ama çok şükür digerini sag salim aldı kucağına.Eminim senin de oyle olacak.dikkat et kendine hic yorma kendini.isi gucu bırak bol bol yat.Benim de lekem var kahverengi progestan kullanıyorum 3tane düşük ignesi vuruldum.Hakkimizda hayırlısı olsunGünaydın herkese iyi bayramlar.Ama bana bayram değil yine kanamalı bir gün yine hüsrana uğrayacağım günün başlangıcı yine üzüntü yine hüzün.Biliyorum çok istediğim için Allah bana vermiyor bir şeyi çok istersin olmaz ya olmuyor işte ne yapsam da olmuyor.Biliyorym yine olmayacak ben öğün doktoru suçlarım ama sadece kendimi kandırıyorum...Hayaller kurdum yine ama olmadı kısmet değilmiş nasibimde yokmuş olsun buna da razıyım.Anne olamayacağım yine yavruma sarılamayacağım onu öpemeyeceğim sütü mü veremeyeceğim hasta olduğunda başında bekleyemeyeceğim.Ben hep senin hasretinle yanacam ama elbet Birgül geleceksin annecim bir gün bir mutlu haberlerle uyandıracaksın bekleyeceğim seni....
Bnm başladı artık canım ya göğüsüme dokunamıyorum zaten , sabah bulantısı öğürme filan varGünayduın kızlar belirtileriniz nasıl oldu bende ne bulantı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok normal mi acaba
Benim ilk başlarda vardı göğüs sızlaması artık oda yok inş herşey yolundadırBnm başladı artık canım ya göğüsüme dokunamıyorum zaten , sabah bulantısı öğürme filan var
Yolundadır canım stres yapma bünye ile ilgili sonuçtaBenim ilk başlarda vardı göğüs sızlaması artık oda yok inş herşey yolundadır
Günayduın kızlar belirtileriniz nasıl oldu bende ne bulantı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok normal mi acaba
Bendede kabızlık varya afedersin çok zorlanıyor ve aşırı yanma oluyor.Kayısı ye anında lavaboya çıkarsın cnm deneYa kızlar afedersiniz cok fena kabizlik oldu bende ne yapacagim. Hemiroit falan yoktu bende ama galiba zorlanmaktan çatlak oluştu deli gibi kan akiyor. Ikinmamaya calisiyorum ama baska öbür türlü de çok zaman geciyor ölüyorum.. Bu sabah ic camasirima pecete koyuyorum biraz kan gördüm ama rahimden mi geldi arkadan mi anlayamadim. Psikolojimi berbat etti bu durum. Bunun bir ilacı var mi kayisiyla bilmem neyle hallolacak gibi degil. Gebelik öncesi hic böyle olmuyordum
Clexane mi cnm bana da verdi doktorMerhaba hanimlar carsamba kese gormek icin randevum var benimde gecen hafta hafif lekelenmem oldu doktora mesaj attim ve coraspirini birak dedi ve bi igne ismi soyledi simdi unuttum adini igneyi vurulunca akinti makinti kalmadi belirtiler sabah bulanti ama kusma gelmiyor ve gunde 12-15 saat uyku ve halsizlik
Ilacin yan etkisi bas donmesi,iki uc gun sonra bunyen alisiyor ve bas donmesi kalmiyor ben sabret derim ama en iyisi doktoruna sorup birakmak,bas donmen olsa bile yarim saat bi saat uzandiktan sonra etkisi gecer.Kızlar bişey soracağım dün bi iki kere kahverengi leke oldu doktor progestan iç dedi iki kez içtim çok şükür tekrsr olmadı leke acayip baş dönmesi var kalkınca zor duruyorum ayakta ,acaba leke tekrarlamazsa bırakayım mı ilacı
Kızlar bişey soracağım dün bi iki kere kahverengi leke oldu doktor progestan iç dedi iki kez içtim çok şükür tekrsr olmadı leke acayip baş dönmesi var kalkınca zor duruyorum ayakta ,acaba leke tekrarlamazsa bırakayım mı ilacı
Tamam Can'ım çok sağolCanım bende de baş dönmesi yapıyor ama ilacı bırakma kuvvetli bir ilaç gerçekten ilacı içtikçe içim rahatlıyor bebeğin tutunması daha kuvvetli oluyor.