2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah canım bebeğine gayet iyi herşey Sen çok normal doğuracak gibisin şartlar uygunsa neden sezeryan olacaksın ki tüp bebek olsun ne farkı var

Selam kizlar doktordan geldik cok şükür her şey yolunda. Bebek yine makinenin kiloyu iyi ölçmedigini söyledi ama 1.5 hafta önde gidiyor dedi. Boyu 51.4 cm masallah basketçi olacak oğluşum NST de ufak sancılar belirmeye başlamış bebek kanala girmiş. Plasenta iyice yukarı çıkmış. Böyle devam ederse epidural doguma uygun.. Çok şükür her şey yolunda

Ayy bunu söylediğiniz çok iyi oldu bende kötüyüm bugün yine dünde çok ağrım vardı akşam yarın dr dan rapor alicam 2 gün için perşembe cuma zaten pazartesi 37.hafta raporumu alıp ayrılacaktım ama dayanamıyorum artık şimdi analık iznimdenmi düşer o iki gün?

Maşallah canım herşey yolunda gözün aydın darısı sağ Salim doğmasına olsun

Gerçekten boyu uzunmuş. Maşallah senin ve babasınında boyu uzun mu?

Çok seindim cnm. İyi düşündün iyi olacak hayırlısıyla

Beebeğine uyku tulumu alan var mı ? Aldıysanız ne aldınız ben öyle bakip bakip bilemeyip almiyorum

Maşallah canım bebeğine gayet iyi herşey Sen çok normal doğuracak gibisin şartlar uygunsa neden sezeryan olacaksın ki tüp bebek olsun ne farkı var
Saol canm bugun doktorumda aynisini dedi eger haftaya sancin cikarsa acilman varsa kesinlikle sezaryen yapmicam cunku hersey normal doguma uygun dedi bakalim belki normal dogum olur zaten normal dogum olucaksada 19 , 20 gun kalmis oluyo insallah

Saol canm bugun doktorumda aynisini dedi eger haftaya sancin cikarsa acilman varsa kesinlikle sezaryen yapmicam cunku hersey normal doguma uygun dedi bakalim belki normal dogum olur zaten normal dogum olucaksada 19 , 20 gun kalmis oluyo insallah
Ay ne güzel ya hadi inşallah her türlü çok az kaldı valla senin rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin

Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...

Kimene kaç kilo doğuracağım, Türk toplumunun bu her b.ka maydonoz olmasına inanılmaz sinirleniyorum. Benim de aynı şekilde aldığım kilo az. Hatta bir hesap yaparsan, bebek+suyu+plesanta+artan kan hacmi filan... aldığım kiloyu karşılamıyor. Yani ya ben kilo veriyorum, ya bebek küçük ya da kanım artmadı filan... Türk teyzeleri olsa hemen teşhis koyardı. Hiç takma kafana lütfen, mantıksız çok bilen insanlar için kendini ve bebeği üzdüğüne değer mi?

Oyy maşallah, aceleci senin ki önden önden tamamlıyor işleri :) sanırım Şubat değil Ocak yazacaktın:) hadi hayırlısı bakalım.

Slm kızlar 2 gündür bende çok sırt ağrısı var sizdede oluyormu.
Birde vajinal akıntıda artış..
Doğummu yaklaşıyo acaba

Yürürsem bende de artış oluyor canım ağrılarda. Uykudan önce omuzlar hariç sırtıma biraz masaj yaptırıyorum çok iyi geliyor.

Vajinal alıntıda bende de artış var, bazen şeffaf bazen sarımtrak. Ama geçen gün okurken gördün son ayda artması normalmiş, birazdan doktora gideceğim unutmazsam sorarım.

Evet dünya küçük...

Bize numarasini verdi hiç aramadım ama ben.

Boyunu da söylüyor.

Bunları yazınca kendi eski günlerimi hatırlıyorum, yıllarca bekar yalnız yaşadım, o sırada defalarca taşındım ve uğraş dur her şeyle. Hoş şimdi de evle ilgili her şey hala benden soruluyor, evlenince de değişmedi. Hatta matkaplı delik delincekse bile eşimi beklemeye kalksam aylar sürer deyip başlıyorum işe :) ama haklısın bazen geliyorlar insana, daha doğrusu getiriyorlar :) neyse sen yine de bir ay daha sakin olmaya çalış, yoksa çocuk da sinirleniyormuş :) sonra ayarlı bir bebek çıkar bak :)

Çalışanlara Allah kolaylık versin diyorum, son bir haftadır bana her şey daha zor olmaya başladı. Yürümek, oturmak, yatmak, kalkmak gibi her şey. Yani ücretsiz izin konusunda ne kadar uzun alırsan o kadar iyi olur bence.

Hastane çıkışını 6 aylık tuluma yapmak nasıl bir mantıkmış acaba? Geri almıyor da, bebekler 6 aylıkken mi çıkıyormuş hastaneden. Kızdırmasın kafamızı gidip instagramda rezil etmeyelim onu.
Bu arada ben hastane çıkışlarını daha rahat bir şeyler aldım, minnacıkken bu tüller filan rahatsız eder gibime geliyor, o yüzden biraz büyüdüğünde de giydirebilirsin, güzel fotoğraflar çekersin.
O vicdansız ustalara da ayrı kılım, bu yüzden her işimi kendim yapmayı öğrendim resmen.

Seninki haftalardır gelmeye çalışıyor :) artık gelse de normal zaten tatlım, otur hamileliğin son günlerinin tadını çıkar

Üzülme canım napicaksin ben de küçük şeyler alicam biraz daha çabuk buyur diye hep büyük almisim
Oğlumda ev borcumuz vardı gerçi hala var ama hiçbirşey almamıştık .özenerek seçeyim dedim mahvettim
Kendime gecelik aldım n11 sen bari o güzel gelse bir de şunları aldım neyseki bunlar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…