- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.621
Maşallah canım bebeğine gayet iyi herşeyMrb kizlarrrr bnde konturoldan ciktim bizim paşa 2900 gr olmuş bnm nst de sanci cikti agri kanama su gelirse gel birde bebegin hareketlerini dikkate al bu haftadan sonra hareket etmezse gobegini salla dedi bu haftalar onemliymis neden acaba ne olabilirkiinsallah sezaryen gunumede 14 gun kaldi
Ayy bunu söylediğiniz çok iyi oldu bende kötüyüm bugün yine dünde çok ağrım vardı akşam yarın dr dan rapor alicam 2 gün için perşembe cuma zaten pazartesi 37.hafta raporumu alıp ayrılacaktım ama dayanamıyorum artık şimdi analık iznimdenmi düşer o iki gün?Aslında 68 cm çok büyük değil yikadiginda da kuculebilir.hiç olmadı mevlutunu 40 tan sonra yapicaksan Mevlütte giydirirsin.Bi de eğer ki başka bi bölümden rapor alırsan aile hekimi veya bel ağrısı gibi analık izninden düşmüyor canım aklında olsun
Maşallah canım herşey yolunda gözün aydın darısı sağ Salim doğmasına olsunSelam kizlar doktordan geldik cok şükür her şey yolunda. Bebek yine makinenin kiloyu iyi ölçmedigini söyledi ama 1.5 hafta önde gidiyor dedi. Boyu 51.4 cm masallah basketçi olacak oğluşumNST de ufak sancılar belirmeye başlamış bebek kanala girmiş. Plasenta iyice yukarı çıkmış. Böyle devam ederse epidural doguma uygun.. Çok şükür her şey yolunda
Amin canim boy kilo hepsi yalan. Saglikla hayirla dogsun hepsi inşallahMaşallah canım herşey yolunda gözün aydın darısı sağ Salim doğmasına olsun
Gerçekten boyu uzunmuş. MaşallahSelam kizlar doktordan geldik cok şükür her şey yolunda. Bebek yine makinenin kiloyu iyi ölçmedigini söyledi ama 1.5 hafta önde gidiyor dedi. Boyu 51.4 cm masallah basketçi olacak oğluşumNST de ufak sancılar belirmeye başlamış bebek kanala girmiş. Plasenta iyice yukarı çıkmış. Böyle devam ederse epidural doguma uygun.. Çok şükür her şey yolunda
Ben 1.63 kocam 1.76 ama dedesi 2 metre dayilari falan 1.80 üstü kzuenler 1.80-190 civarı.. Genetiginde uzun boy var yaniGerçekten boyu uzunmuş. Maşallahsenin ve babasınında boyu uzun mu?
Çok seindim cnm. İyi düşündün iyi olacak hayırlısıylaSelam kizlar doktordan geldik cok şükür her şey yolunda. Bebek yine makinenin kiloyu iyi ölçmedigini söyledi ama 1.5 hafta önde gidiyor dedi. Boyu 51.4 cm masallah basketçi olacak oğluşumNST de ufak sancılar belirmeye başlamış bebek kanala girmiş. Plasenta iyice yukarı çıkmış. Böyle devam ederse epidural doguma uygun.. Çok şükür her şey yolunda
Saol canm bugun doktorumda aynisini dedi eger haftaya sancin cikarsa acilman varsa kesinlikle sezaryen yapmicam cunku hersey normal doguma uygun dedi bakalim belki normal dogum olur zaten normal dogum olucaksada 19 , 20 gun kalmis oluyo insallahMaşallah canım bebeğine gayet iyi herşeySen çok normal doğuracak gibisin şartlar uygunsa neden sezeryan olacaksın ki tüp bebek olsun ne farkı var
Ay ne güzel ya hadi inşallah her türlü çok az kaldı valla senin rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsinSaol canm bugun doktorumda aynisini dedi eger haftaya sancin cikarsa acilman varsa kesinlikle sezaryen yapmicam cunku hersey normal doguma uygun dedi bakalim belki normal dogum olur zaten normal dogum olucaksada 19 , 20 gun kalmis oluyo insallah
Günaydınnn... Ben çok az kilo aldım... Bebeğin kilosu 32+5 'te 2250 idi... El kadar bebe doğuracaksın diyip duruyorlar sinirimden oturdum ağladım...
Selam kızlar cıktık kontrolden bebeiş 3375 gram 52,5 cm olmuş. 2 hafta önde dedi dr. Bungidşle sezeryan olur normal olma ihtimali çok zor dedi. Bakalım haftaya cumaya sezeryan randevusu için hastaneye gitcez. Ama 22-25 şubat arası olur dedi doktorum bakalın artık kısmet.. alttan muayene etti açıklık yok ve rahimde normal sınırlarda..
Slm kızlar 2 gündür bende çok sırt ağrısı var sizdede oluyormu.
Birde vajinal akıntıda artış..
Doğummu yaklaşıyo acaba
Ay dünya ne kadar küçük...paket aldik biz. Pakize hn' ı eşimin arkadaşları önermisti. Temkinli bir kadın ama mesela hani burda nst sanci v.s. deniliyo genelde o detaylari vermiyo sadece 'nst iyi, suyumuz iyi, 39' u buluruz gibi standart cvplar' mesela boyunu ordaki ultrason göstermiyomus, devlet hastanesi gosteriyo özelde gostermiyo...değişik geldi bana.
iyiyim cnm. dün öğlen sağlam kriz geçirdim. doğalgazı açmaya geleceklerdi gelmişler ben evdeydim aslında uzanıyordum. biran için içimmi geçti yoksa doğalgazcı yalanmı söylüyor bilemedim bekledim 1 saat gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım az önce gelmiş arkadaşlar evde yokmuşsunuz dediler. ben evdeyim nasıl evde bulamazlar falan filan sinirdendim birden. 2 gün sonra gene geleceklermiş. donarım ben 2 gece daha soğukta naparım dedim. neyse tamamen koptum. elime geçen herşeyi herşeyi kırmak dökmek istedim. salak kırsan döksen ne olacak ananmı toplayacak kalkıp kendin toplayacaksın dedim.. mail attım sesli mesaj gönderdim dayadım döşedim gene hıncımı alamadım. tacizlerime dayanamadılar mesaj geldi akşam 10a kadar gelinecektir diye. şu ülkede kibarca insanca söyleyince olmuyo işte. illaki efelenip çıkışacaksın. beni bu hale bu durumlar getirdi işte. . akşam uykumu da aldım sayılır. kaç gündür uyuyamıyordum. atlattım bomba gibiyim şükürler olsun. cuma son iş günüm. akşam krizden sonra eşime dedim izin al haftaya ptz salı günü diye. doğumdan sonra alsaydım şimdi çok sıkışık işler adam yok dedi. ozaman beni bakırköyde bulursun artık. gerçi manisa daha yakın oraya da alabilirler dedim. tamam uğraşırım almaya dedi. vermezlerse rapor al yoksa bölge müdürüne mail atacağım haberin olsun dedim sabah müdürüne söylemiş izin istediğini. müdürü balıkersirdeki bilmem kim gelebilirse yerine bakar gidersin demiş. eşimde abi gitmek zorundayım yoksa hanım beni boşayacak bilgin olsun demiş
Kizlar dogum iznimi 1 subat olarak aldim, 36+3 te ayrilmis olucam ama 20 gun daha nasil dayanicam bilmiyorum. Bu hafta artik sandalyede otururken sirtim cok agriyor ozellikle sol ust tarafta surekli batma var. Ozel firma benim 3 ay ucretli 3 ay ucretsiz olarak anlastim toplam 6 ay ama 6 ay yeter mi acaba :/
Benim de akintim artti, bir de ayni diyeti yapmama ragmen sekerim de artik daha yuksek cikiyor.
Eki Görüntüle 2091892 Eki Görüntüle 2091893 Kızlar nasılsınız bakalım
Ben çok yoruluyorum okul bitse bi geceleri uyuduğum yok
Doktorum sırt agrısından dolayı bana kalsiyum ilacı verdi biraz rahatlattı ,geçen bi gece hiç uyuyamadım okula gidemedim rapor aldım bi günlük kadın-Doğumdan ,Doğum iznimden düşüyormuş çok üzüldüm
Bir de instagramdan hastane çıkışı almıştım
Etiketinde 6aylık yazıyor kadın da geri almıyor tabi alır mı çok üzüldüm
Bu ara maddi olarak beni üzen olaylar yaşıyorum moralin o açıdan sıfır.gecen usta geldi kornişlerde sıkıntı vardı onları taktı Asma katın ledini motorunu değişecekti ledi söküp yeniden taktığını görmedim ben zaten başında durmadım benim savsak eşim de durmamış adam parasını aldı gitti ,önceki hafta zeminde şele vardı taşındığımızda eşime kızdım artık değiştirt diye ,yüne benim savsak eşim gitmiş usta getirmiş adam malzeme hariç saatim 200lira dedi aldı parayı gitti yaptığı alanı görseniz benim gibi içiniz yanar
Ben bu halimde kurs+ders çalışayım insanlar emeğimi sömürsün
Bakın hastane çıkışı zıbın da burda
Mrb kizlarrrr bnde konturoldan ciktim bizim paşa 2900 gr olmuş bnm nst de sanci cikti agri kanama su gelirse gel birde bebegin hareketlerini dikkate al bu haftadan sonra hareket etmezse gobegini salla dedi bu haftalar onemliymis neden acaba ne olabilirkiinsallah sezaryen gunumede 14 gun kaldi
Oğlumda ev borcumuz vardı gerçi hala var ama hiçbirşey almamıştık .özenerek seçeyim dedim mahvettimÜzülme canım napicaksin ben de küçük şeyler alicam biraz daha çabuk buyur diye hep büyük almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?