2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Dediğin gibi bu rahat bi takım değildir sadece fotoğrafta anısı olsun diye
Gittim e bebekten de hastane çıkışı aldım
İlk Doğumda onu veririm sonra birara da bunu giydirir resim çektiririm artık
Ben bu üzüntüyle veya o parayla fakirleşmem tabi ama o nasıl bogazından geçirecek kendileri düşünsün (

Seninki haftalardır gelmeye çalışıyor :) artık gelse de normal zaten tatlım, otur hamileliğin son günlerinin tadını çıkar
Evet kuzum ya bnce sezaryen istemiyir gibi bnm paşam bakalim insallah normalmi sezaryen mi hayirlisiyle gelsinde Senin konturol buyundu dimi ?

Canım başka özel hastane yokmu çevrende, gerçekten böyle bir doktor çekilmez ya. Şimdi de değiştirsen bir şey olmaz. Ben de yurtdışına gelince 34 de değiştirmiş oldum. Öyle Mesajlar atmak zorunda kaldığın biriyle ve gerilimle doğum yapacağına Güler yüzlü düzgün bir doktor bulabilsen keşke.

Gözsün aydın :) az sonra da ben gidiyorum, darısı başıma :)

Ay canim benim kiyamam. Zamansiz olmus kuzucuk da beklemis oyle. Benim endiselerim de bunlardan iste. Aniden hastaneye gitsek esimin eve ugramasi vs gerekse ben tek basima kalacagim oylece. Ki devlete gitmememdeki en buyuk sebep tek basima olmak istememekti
Bi yandan diyorum süsü püsü olmayacak cok mu garip olur ki, bi yandan ne geregi var diyorum. Pek hevesim de yok malesef.
Evet hic degilse zamani belli canim, ailen ona gore gelir. Onlarla beraber olmus olursun dogum oncesi. Cok iyi gelir bence ailenin yaninda olmasi

Uzulme canim cikacagi varsa cikiyor o para malesef. Tabi esin ustalarin basinda dursaydi iyi olurmus ama artik giden gitti canini sıkmana degmez. Bizim de geldi mi ust uste gelir hep. Gecen muayenede arabamiz cekildi mesela, otopark parasi, cezasi, taksi parasi derken gitti bisuru.
68 cm de cok buyuk degil sanki ama degistirme imkanin hic mi yok

Masallah kuzuna canim. Dogum olabilir daha ne olsun
Cok heyecanli ya gunu belli olanlar nasi geciriyorsunuz zamani masallah valla

Aynen oyle ben de evlenince geldim 2.5 sene kadar once. ustune de 2 kez tasindim komsu filan da edinemedim benim esimin de akrabasi vs yok. Askeriyede calisiyor. Bi ordaki arkadaslari iste. Esler olarak da tanismadik bile daha. Geleceklerini hic sanmiyorum
Bizimkiler de ben arayinca gelebilecekler. Annem de calistigi icin. Keske o bari biraz once gelebilcek olsa

Bence de mevludu baba evinde yapman daha iyi olurmus canim. Arkadaslar olmadan da tadi olmuyor ki. Bi basina oldugun yerde yapip napacaksin..

Bu hafta randevu alamayinca Lokman hekim Pakize hanimdan randevu almistik biz de saliya ama hic yoktan bi dunya tahlil istenir simdi kaydimiz olmayinca diye vazgectik. Zaten sonradan aradilar iptal oldu randevu. Sen memnun musun canim? Etimede Banu Ucara gidiyorum ben. Herkes onu tavsiye etmis esime. Eve de nispeten yakin ve sakin bi hastane olunca orda basladik. Sonra da degistirmedik.
Bende Aysun Hanıma gidiyorum
Sen memnun musun canim?

Masallah canim gozun aydin. Boyle devam eder gonlune gore olur insallah her sey

Tamam cnm bir sor baklım ne diyecek

Evet dünya küçük...

Bize numarasini verdi hiç aramadım ama ben.

Boyunu da söylüyor.

Allah allah şimdi merak ettim iyice. Hoş zaten ben de noyu alip sohbet edip sabah "günaydın" msjlari atmiycaktim ama dogum esnasinda bir terslik yapilirsa o zaman hiç oldu bittiye getirip kapatmam konuyu. Hayırlısıyla doğursaydık.

Adıyla yaşasın cnm ben hala karar veremedim

Çok zor bir karar ya :)

Biz poyraz demiştik bir ara ama kayınvalidem hiç istemedi. Bir de o kadar çok poyraz var ki bu ara vazgeçtik. Dede isimleri filan asla koydurmam dedim en baştan zaten :) rahat söylenen, çok uzun olmayan bir isim aradık hep. İkinci ismi de sadece soyadımız çok yaygın olduğundan ekliyoruz, yoksa kullanılmayacak. Ben iki isimle seslenilmesini hiç sevmiyorum.

Saol canm bnm hic sorma gun bellinolunca hic zaman gecmiyo

Aynen çok zor bir karar birde soruyorlar isim bellimi birşey söyleyincede her isme kulp takıyorlar sinir oluyorum

Sen memnun musun ?

Ben memnunum alıştım heralde birde lokman hekimi seviyorum iki doğumumu da orda yaptım bu üçüncü olacak. Çok fazla beklentim de yok sanırım ondan bir sıkıntım yok. İkinci dogumum da Aysun hanim dı. Hem Aysun hanim dan memnunum hemde Aysun hanim sezeryan sonrası normal doğum için denerim dedi o yüzden tecihim Aysun Hanim .

Yani arasam belkide açmayacak aramadım hiç. Ama ilk gittiğimiz gün verdi kartını bize dahilisi ve cep numarasını da yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…