2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım sen yanlış hatırlamıyorsam Bursa'daydın. Doktorunu merak ettim hastaneyi yazdıklarından tahmin ettim tabi de.

Kızlar çok moralim bozum dünde baş ağrım vardı bugün dayanılmaz bir hale geldi gözüme vuruyor.eczaneye uğradım tansiyonumda 14/10 çıktı.biraz limon sıktım içtim hala başım çok ağrıyor.doktora yazdım cevap bekliyorum inşallah kötü birşey değildir kızlar.internette gebelik zehirlenmesi yazıyor.

Oncelikle sakin ol canm bi banyo yap bitane limon sik ic biraz otur sonra tekrar ölç bakim bnm doktorum soylemisti hmn dusuruyo

Kadın doğumdan almazsan düşmüyor aile hekiminden al mesela

İyi akşamlar kızlar
Bugün benim de kontrolüm vardı. Şükür bi sorun yok. Nst de hiç sancım yokmuş artık olsa iyi olur dedi dr. Magnezyumu bıraktırdı. 3 kilo 48 cm olmş paşa. Dr a fazla geliyo kilosu Her seferinde söylediği sen minyonsun fazla kilo aldırma.. nasıl yapacaksam onu:) Salı günü gel dedi. Şekerle ilgili de çok dikkat et kendini kötü hissettiğinde hemen ölç yüksek çıkarsa beklemeden gel dedi. Sadece Yediklerinden değil stres vs den de yükselebilr dedi. Bizden haberler böyle

@Liviya cnm senin de güzel geçmiş kontrolün sevindim cnm nst fotonu atabilir misin. Sancı olduğunda nasıl oluyo çok merak ettim:)

Canim limon kullanmışsin tedbiren doktorunun cevabını bekle ve sakin olmaya çalış.

Hemsireler ebeler vs nasil canim?
Bir de dogum gece filan olursa kendi doktorun ek ucret odeyerek mi geliyor yoksa direk geliyor mu?
Lokman hekim ve etimed arasinda cok kalmistik ilk zamanlar. Sonra ordan neden vazgectik hic hatirlamiyorum. Bence numarasini ilk basta vermesi onemli bi arti. Bana her kosulda ulasabilirsiniz guveni veriyor insana hic degilse.
Bi de Gittiginde samimi mi davraniyor?
Gecmis olsun canim panikleme once, o da artirir tansiyonu. Sarimsak dengeler diye biliyorum bi tane yut istersen. Veya sodaya limon sıkabilirsin.

çok güzellermiş canım Güle güle kullanın alttaki kapı süsü mu cok guzelmas ..Sorma öyle oluyor benim de pijamalar biraz büyük.çanta aldım bi tane çanta değil valiz geldi kocaman. Degistirsem bi ton is hadi dedim neyse netten almak riskli oluyor gercekten

Ay masallah kilosu cok iyi canm neden senin drya hp fazla geliyo ki bnm nst kagitlarim doktorumda kaliyo dosyama koyuyo kagitta en altteki dalgali cizilar senin sancin oluyo bnmki dört kez 50 sanci cikti senin ki yanindaysa at bakim varsa soylerim :))))

Kapı susunu ekleyemedim ama cikolata atolyesini hepinize oneririm gayet basaril hepsi geldi ve ben çoook begendim

Eklentiler

• IMG-20180110-WA0009.webp
    6 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20180110-WA0003.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20180110-WA0001.webp
    21 KB · Görüntüleme: 118
Geçmiş olsun canım panik yapma inşallah biraz daha iyisindir simdi

Bugün hiç aklımda yokken yenidoğan çekimi yaptırmaya karar verdim. Var mı yaptıracak olan? Normalde bu tip şeyleri fazla telaş olarak gören ben hamilelikte tacıdır, kapı süsüdür, yenidoğan çekimidir pek heveslendim nedense

Canim ins guzel ve rahat bir dogum olur Yavruna saglikla kavusursun heycanli gunler yasiyoruz

Canım ne yaptın diye merak ettim mesajlarına baktım doğmuş evladın çok şükür çok sevindim :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde büyütün inşallah

Ben sadece hastane cekimi icin anlastim fotografciyla.Yani poz verilerek degil de o anki dogal anlari cekecek anı olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…