2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Foto yükleyemedim cnm hata veriyor nedense. Ama benim de bi kere 70 iki kere de 50 olmuş sancı. Düzenli olmadığı için mi acaba sancın yok dedi

Canım inşallah bi kerelik bişeydir. Nete bakma moralin bozulur. dr un ne diyecek bakalım bize de haber ver

Canım ne yaptın diye merak ettim mesajlarına baktım doğmuş evladın çok şükür çok sevindim :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde büyütün inşallah
Cok Sagol cnm allah razı olsun evet 5 gün oldu cok şükür kavustuk darısı bekleyen herkesin basına artık :)

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Insallah boylece tamamlarsin. Benim de ayni seyleri yememe rahmen bu hafta sekerim daha yuksek cikmaya basladi. Gunde 4 defa olcmeye devam ediyorum ve bu hafta 4 defa sinirin uzerinde cikti. Randevum 17sinde beklicem bakalim acaba insuline baslatir mi? Sana 1 defa bile yuksek ciksa yine de gel mi dedi?

Ebeler hemşireler iyi ben memnunum. Ben sorunlu bir hastayım aslında çok panik yapıyorum ama yine de olumsuz bişeyle karşılaşmadım. Ilk seferde hicbirseyi kabul etmiyorum. Kabul etmesem ne olacak sanki Ücret konusunu konuşmadık ikinci doğumumda gece olursa ücret ödeniyordu sormadım ben bu sefer degismediyse aynıdır. Yani olması gerektiği gibi bence ben de seviyeli bir insanım zaten. Kişiye göre değişir.

Ben baya alıştım lokman hekime normalde de bu hastane ailecek tercihimiz diğer durumlarda hastalıklarda.

Foto yükleyemedim cnm hata veriyor nedense. Ama benim de bi kere 70 iki kere de 50 olmuş sancı. Düzenli olmadığı için mi acaba sancın yok dedi
Banada onemli bi sancin yok dedi canm ama artik kendini konturol et kanama leke su gelirse hmn gel birde bebek hareketlerini takip et dedi

Evet canım çok riskli
Fotoğraflar bizim filtreli fotolar gibi
Alttaki çikolata kutusu metal içinde de yine aynı şekilde sarılı çikolatalar var

Biseye uzuldun kafaya taktiysan hemen etkiliyor tansiyonu. Birkac saat sonra bir daha olctur bakalim belki dusmustur.

Cok sukur iyiyim ama hafif kan geliyo yine doktor devm edebilir dedi bu normalmi yoksa acilmami oluyo korku icindeyim cuma gidecegim ins doktora
Alla alla neden kanaman oluyo ki canm bnm doktorum az bile olsa kanama leke olursa hmn gel dedi acaba cati muayenesiinde tahriş mi oldu

Çok haklısın aslında ... yabancı ülkelerde pek kilo boy bilgisi bile verilmiyor diyor bir arkadaşım bizde bi takmışlar bebek illede tosun gibi olacak diyor... sanırım hormonlarım benim fazla takmamı sağlıyor..
İnsanlar çok tuhaf.. düşünsenize bugün okulda sınıfın birine dedim ki ( ki 20dk o sınıfı susturamadım. 6. Sınıf birde bunlar biliyormusunuz.. ) sizin diğer sınıflardan farkınız varmı?? Var yaramazmışsınız hocaları delirmemiş diyolar... yaramazlık marifet değil ki sizde onlar gibisiniz yaparsınız başarırsınız.. öğretmenleriniz dersinize girmek istemeyecek.. ayakları geri geri gidecek... çok ayıp dedim kendiniz e laf dedirtmeyin.. falan dedim... 3 5 öğrenci velilerine anlatmış... müdür desi hakkında şikayet var.. nolmuş deyince... bem sınıfa hakaret etmişim. Gerizekalısınız size kimse derse girmek istemiyor ayakları geri geri gidiyor herkesin demişim... böyle demişler düşünebiliyormusunuz.. oysa ben nasıl açıklama yapmıştım... keşke bana gelirlermiş birde bensem dinleselermiş dedim müdüre... Sınıf annesi gelmiş allahtan diğer çocuklar öğretmenimiz öyle demedi onlar farklı anlatmışlar demişler.. kadın hakkınızı helal edin şikayete geldiğim için ben çok üzgünüm bu çocukların lafından sonra diyoo.. ben üzüldüm olan bu dedim bende..

Gözüm tırsıyor bu kızda önce gelirse kimse yetişemez ama diyorum talimliyim bu sefer çantam yanımda olacak...

İnternet felaket tellalı gibi dur üzme kendini..

Kızlar benimde bugün kontrol vardı . Bebek geriden geliyor biraz. Şeker diyetini biraz daha esnetebilirsin ama dikkat etmen gerekir ölçümlere devam dedi doktor. Kaşar , süt , peynir yiyorum aslında ek olarak neler yemem gerek acaba. Karın çevresi iki hafta filan geri sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…