- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.681
Foto yükleyemedim cnm hata veriyor nedense. Ama benim de bi kere 70 iki kere de 50 olmuş sancı. Düzenli olmadığı için mi acaba sancın yok dediAy masallah kilosu cok iyi canm neden senin drya hp fazla geliyo ki bnm nst kagitlarim doktorumda kaliyo dosyama koyuyo kagitta en altteki dalgali cizilar senin sancin oluyo bnmki dört kez 50 sanci cikti senin ki yanindaysa at bakim varsa soylerim :))))
Cok sukur iyiyim ama hafif kan geliyo yine doktor devm edebilir dedi bu normalmi yoksa acilmami oluyo korku icindeyim cuma gidecegim ins doktoraSaol kuzum insallah hepimize kolay dogumlar nasip olur sen nasil oldun iyimisin
Canım inşallah bi kerelik bişeydir. Nete bakma moralin bozulur. dr un ne diyecek bakalım bize de haber verKızlar çok moralim bozum dünde baş ağrım vardı bugün dayanılmaz bir hale geldi gözüme vuruyor.eczaneye uğradım tansiyonumda 14/10 çıktı.biraz limon sıktım içtim hala başım çok ağrıyor.doktora yazdım cevap bekliyorum inşallah kötü birşey değildir kızlar.internette gebelik zehirlenmesi yazıyor.
Cok Sagol cnm allah razı olsun evet 5 gün oldu cok şükür kavustuk darısı bekleyen herkesin basına artık :)Canım ne yaptın diye merak ettim mesajlarına baktım doğmuş evladın çok şükür çok sevindim :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde büyütün inşallah
Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Insallah boylece tamamlarsin. Benim de ayni seyleri yememe rahmen bu hafta sekerim daha yuksek cikmaya basladi. Gunde 4 defa olcmeye devam ediyorum ve bu hafta 4 defa sinirin uzerinde cikti. Randevum 17sinde beklicem bakalim acaba insuline baslatir mi? Sana 1 defa bile yuksek ciksa yine de gel mi dedi?İyi akşamlar kızlar
Bugün benim de kontrolüm vardı. Şükür bi sorun yok. Nst de hiç sancım yokmuş artık olsa iyi olur dedi dr. Magnezyumu bıraktırdı. 3 kilo 48 cm olmş paşa. Dr a fazla geliyo kilosu Her seferinde söylediği sen minyonsun fazla kilo aldırma.. nasıl yapacaksam onu:) Salı günü gel dedi. Şekerle ilgili de çok dikkat et kendini kötü hissettiğinde hemen ölç yüksek çıkarsa beklemeden gel dedi. Sadece Yediklerinden değil stres vs den de yükselebilr dedi. Bizden haberler böyle
@Liviya cnm senin de güzel geçmiş kontrolün sevindim cnm nst fotonu atabilir misin. Sancı olduğunda nasıl oluyo çok merak ettim:)
Hemsireler ebeler vs nasil canim?
Bir de dogum gece filan olursa kendi doktorun ek ucret odeyerek mi geliyor yoksa direk geliyor mu?
Lokman hekim ve etimed arasinda cok kalmistik ilk zamanlar. Sonra ordan neden vazgectik hic hatirlamiyorum. Bence numarasini ilk basta vermesi onemli bi arti. Bana her kosulda ulasabilirsiniz guveni veriyor insana hic degilse.
Bi de Gittiginde samimi mi davraniyor?
Banada onemli bi sancin yok dedi canm ama artik kendini konturol et kanama leke su gelirse hmn gel birde bebek hareketlerini takip et dediFoto yükleyemedim cnm hata veriyor nedense. Ama benim de bi kere 70 iki kere de 50 olmuş sancı. Düzenli olmadığı için mi acaba sancın yok dedi
Evet canım çok riskliçok güzellermiş canım Güle güle kullanın alttaki kapı süsü mu cok guzelmas ..Sorma öyle oluyor benim de pijamalar biraz büyük.çanta aldım bi tane çanta değil valiz geldi kocaman. Degistirsem bi ton is hadi dedim neyse netten almak riskli oluyor gercekten
Biseye uzuldun kafaya taktiysan hemen etkiliyor tansiyonu. Birkac saat sonra bir daha olctur bakalim belki dusmustur.Kızlar çok moralim bozum dünde baş ağrım vardı bugün dayanılmaz bir hale geldi gözüme vuruyor.eczaneye uğradım tansiyonumda 14/10 çıktı.biraz limon sıktım içtim hala başım çok ağrıyor.doktora yazdım cevap bekliyorum inşallah kötü birşey değildir kızlar.internette gebelik zehirlenmesi yazıyor.
Alla alla neden kanaman oluyo ki canm bnm doktorum az bile olsa kanama leke olursa hmn gel dedi acaba cati muayenesiinde tahriş mi olduCok sukur iyiyim ama hafif kan geliyo yine doktor devm edebilir dedi bu normalmi yoksa acilmami oluyo korku icindeyim cuma gidecegim ins doktora
Çok haklısın aslında ... yabancı ülkelerde pek kilo boy bilgisi bile verilmiyor diyor bir arkadaşım bizde bi takmışlar bebek illede tosun gibi olacak diyor... sanırım hormonlarım benim fazla takmamı sağlıyor..Kimene kaç kilo doğuracağım, Türk toplumunun bu her b.ka maydonoz olmasına inanılmaz sinirleniyorum. Benim de aynı şekilde aldığım kilo az. Hatta bir hesap yaparsan, bebek+suyu+plesanta+artan kan hacmi filan... aldığım kiloyu karşılamıyor. Yani ya ben kilo veriyorum, ya bebek küçük ya da kanım artmadı filan... Türk teyzeleri olsa hemen teşhis koyardı. Hiç takma kafana lütfen, mantıksız çok bilen insanlar için kendini ve bebeği üzdüğüne değer mi?
Canım sen yanlış hatırlamıyorsam Bursa'daydın. Doktorunu merak ettim hastaneyi yazdıklarından tahmin ettim tabi de.
Gözüm tırsıyor bu kızda önce gelirse kimse yetişemez ama diyorum talimliyim bu sefer çantam yanımda olacak...Ay canim benim kiyamam. Zamansiz olmus kuzucuk da beklemis oyle. Benim endiselerim de bunlardan iste. Aniden hastaneye gitsek esimin eve ugramasi vs gerekse ben tek basima kalacagim oylece. Ki devlete gitmememdeki en buyuk sebep tek basima olmak istememekti
Bi yandan diyorum süsü püsü olmayacak cok mu garip olur ki, bi yandan ne geregi var diyorum. Pek hevesim de yok malesef.
Evet hic degilse zamani belli canim, ailen ona gore gelir. Onlarla beraber olmus olursun dogum oncesi. Cok iyi gelir bence ailenin yaninda olmasi
Uzulme canim cikacagi varsa cikiyor o para malesef. Tabi esin ustalarin basinda dursaydi iyi olurmus ama artik giden gitti canini sıkmana degmez. Bizim de geldi mi ust uste gelir hep. Gecen muayenede arabamiz cekildi mesela, otopark parasi, cezasi, taksi parasi derken gitti bisuru.
68 cm de cok buyuk degil sanki ama degistirme imkanin hic mi yok
Masallah kuzuna canim. Dogum olabilir daha ne olsun
Cok heyecanli ya gunu belli olanlar nasi geciriyorsunuz zamani masallah valla
Aynen oyle ben de evlenince geldim 2.5 sene kadar once.ustune de 2 kez tasindim komsu filan da edinemedim benim esimin de akrabasi vs yok. Askeriyede calisiyor. Bi ordaki arkadaslari iste. Esler olarak da tanismadik bile daha. Geleceklerini hic sanmiyorum
Bizimkiler de ben arayinca gelebilecekler. Annem de calistigi icin. Keske o bari biraz once gelebilcek olsa
Bence de mevludu baba evinde yapman daha iyi olurmus canim. Arkadaslar olmadan da tadi olmuyor ki. Bi basina oldugun yerde yapip napacaksin..
Bu hafta randevu alamayinca Lokman hekim Pakize hanimdan randevu almistik biz de saliyaama hic yoktan bi dunya tahlil istenir simdi kaydimiz olmayinca diye vazgectik. Zaten sonradan aradilar iptal oldu randevu. Sen memnun musun canim? Etimede Banu Ucara gidiyorum ben. Herkes onu tavsiye etmis esime. Eve de nispeten yakin ve sakin bi hastane olunca orda basladik. Sonra da degistirmedik.
Sen memnun musun canim?
Masallah canim gozun aydin. Boyle devam eder gonlune gore olur insallah her sey
İnternet felaket tellalı gibi dur üzme kendini..Kızlar çok moralim bozum dünde baş ağrım vardı bugün dayanılmaz bir hale geldi gözüme vuruyor.eczaneye uğradım tansiyonumda 14/10 çıktı.biraz limon sıktım içtim hala başım çok ağrıyor.doktora yazdım cevap bekliyorum inşallah kötü birşey değildir kızlar.internette gebelik zehirlenmesi yazıyor.
Evet 1. Saat olcersem 140 2. Saat olcersem 120, aclik 95.kahveci34 Canim siniri kaç olarak alıyor doktorun 120 mi ?
Ben 1. Saatte de 120 aşağısini sinir alıyordum da biraz esnetmem gerek diyeti. 140 alsam sıkıntı olmuyor , normal o zaman .Evet 1. Saat olcersem 140 2. Saat olcersem 120, aclik 95.
Sanrim tahris oldu yani ins öyledir doktor polikiniklte bakti dogum hanedeki doktor ayri bakti ve acimisti o yuzden oldu galibaAlla alla neden kanaman oluyo ki canm bnm doktorum az bile olsa kanama leke olursa hmn gel dedi acaba cati muayenesiinde tahriş mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?