- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.701
Canm bnmkide bir hafta geride gozukuyordu bnde kaşar ceviz badem sut yogurt hergun et yedim cok şükür bir haftada kilosu normala dondu haftasina yetisti bnde listeden biraz uzaklastim cunku doktorum ac kalmamaya calis sık sık az az yemk ye dedi bnde gecede acikiyorum mecbur kalkip bsyler yiyorum bu son ay ac kalmamamiz lazimmis hm bebek kilosu icin hm bebek strese giriyormus ac kalirsakKızlar benimde bugün kontrol vardı . Bebek geriden geliyor biraz. Şeker diyetini biraz daha esnetebilirsin ama dikkat etmen gerekir ölçümlere devam dedi doktor. Kaşar , süt , peynir yiyorum aslında ek olarak neler yemem gerek acaba. Karın çevresi iki hafta filan geri sanırım .
İnsallah ondandr canm sen genede dikkat et yorma kendiniSanrim tahris oldu yani ins öyledir doktor polikiniklte bakti dogum hanedeki doktor ayri bakti ve acimisti o yuzden oldu galiba
Doktorum Gizem Yıldırım.
Hastanenin adıda Yıldırım Özel Doruk hastanesi ama doktoru tavsiye etmiyorum
Canım doktorundan bu kadar sıkıntılı olmana üzülüyorum. Ben de ayni hastanedeyim embiye hanima gidiyorum biliyorsun ama o kadar memnunum ki bugün gittim yine. Uzun uzun konuştuk tüm ihtimalleri her şeyi.. Doktor hanim size özellikle bir konuda teşekkür etmek istiyorum dedim. Ne zaman arasam telefonunuzu açıyorsunuz ve hep aynı sakin tavirla cevap veriyorsunuz dedim. Elimden geldigince hep ulasabilmenizi sagliyorum mesajlari okumadan cevap vermeden gecmiyorum dedi..Doktorum Gizem Yıldırım.
Hastanenin adıda Yıldırım Özel Doruk hastanesi ama doktoru tavsiye etmiyorum
Oyy maşallah, aceleci senin ki önden önden tamamlıyor işleri :) sanırım Şubat değil Ocak yazacaktın:) hadi hayırlısı bakalım.
Kızlar sonunda isme karar verdik galiba
Ateş Ege :)
Biz de bakalım , Uras..Çok zor bir karar ya :)
Biz poyraz demiştik bir ara ama kayınvalidem hiç istemedi. Bir de o kadar çok poyraz var ki bu ara vazgeçtik. Dede isimleri filan asla koydurmam dedim en baştan zaten :) rahat söylenen, çok uzun olmayan bir isim aradık hep. İkinci ismi de sadece soyadımız çok yaygın olduğundan ekliyoruz, yoksa kullanılmayacak. Ben iki isimle seslenilmesini hiç sevmiyorum.
Canım doktorundan bu kadar sıkıntılı olmana üzülüyorum. Ben de ayni hastanedeyim embiye hanima gidiyorum biliyorsun ama o kadar memnunum ki bugün gittim yine. Uzun uzun konuştuk tüm ihtimalleri her şeyi.. Doktor hanim size özellikle bir konuda teşekkür etmek istiyorum dedim. Ne zaman arasam telefonunuzu açıyorsunuz ve hep aynı sakin tavirla cevap veriyorsunuz dedim. Elimden geldigince hep ulasabilmenizi sagliyorum mesajlari okumadan cevap vermeden gecmiyorum dedi..
Sezaryen olmak istemiyorum gerek kalmadıkça dedim. Doruk hastanelerinin kayıtlarında en az sezaryen yapan benim dedi.. Bu da bir sabır gerektiriyor kesip dikmek kolay.. Kadın bana psikolog gibi geliyor valla çok memnunum.. Iyi ki ısrarla bu doktoru istemisim.. Senin dogumuna gizem hanim girmezse insallah embiye hanım girer canım. Sabret doktoruna ikinci evladinda gitmezsin. Ama benim yine olsa yine embiye hanima gidecegim inşallah
Aynen bende öyle yapayım inşallah. Aç kalmadan yiyeyim. Haftaya tekrar çağırdı . O zamana kadar bakalım ne olacak. Bende eşimde zayıf dogmusuz. Şu an da eşim normale göre zayıf zaten . Doktor genetiktir muhtemelen diyorda işte ben taktımCanm bnmkide bir hafta geride gozukuyordu bnde kaşar ceviz badem sut yogurt hergun et yedim cok şükür bir haftada kilosu normala dondu haftasina yetisti bnde listeden biraz uzaklastim cunku doktorum ac kalmamaya calis sık sık az az yemk ye dedi bnde gecede acikiyorum mecbur kalkip bsyler yiyorum bu son ay ac kalmamamiz lazimmis hm bebek kilosu icin hm bebek strese giriyormus ac kalirsak
Anladım canım zaten yazdıklarından baya umursamaz biri herhalde. Çok zor randevu alındığını duymuştum daha önce de bu tavırlarını bilmiyordum. Acil bişey olduğu zaman ben de nöbetçi hekim var diye oraya gidiyorum da o yüzden sordum zaten.
Bu arada hala ilişkiye devam eden var mı?
Bakalım benimki de geriydi, yediklerim yaramış mı görüver/ yarın kontrolüm var, yazarım buraya..Kızlar benimde bugün kontrol vardı . Bebek geriden geliyor biraz. Şeker diyetini biraz daha esnetebilirsin ama dikkat etmen gerekir ölçümlere devam dedi doktor. Kaşar , süt , peynir yiyorum aslında ek olarak neler yemem gerek acaba. Karın çevresi iki hafta filan geri sanırım .
Bence başlatmaz canım. Benim de gecen hafta yüksekti biraz bir kaç defadan bişey olmaz ve zaten son aylarda insüline başlanmaz dedi..Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Insallah boylece tamamlarsin. Benim de ayni seyleri yememe rahmen bu hafta sekerim daha yuksek cikmaya basladi. Gunde 4 defa olcmeye devam ediyorum ve bu hafta 4 defa sinirin uzerinde cikti. Randevum 17sinde beklicem bakalim acaba insuline baslatir mi? Sana 1 defa bile yuksek ciksa yine de gel mi dedi?
Bnde esimde dedigin gibi zayifiz canm ama bana doktorum genetik bsy demedi direkt yemene icmene dikkat et bol proteinli beslen dedi bnde ayni listeye gore besleniyorum ama ogunleri cogalttim birde kaşar ekledim ozellikle kasar et ceviz muz kilo yapiyormus bebise ama bn muz yemedim canm bu hafta dene bakalim insallah haftasina yetisir minikAynen bende öyle yapayım inşallah. Aç kalmadan yiyeyim. Haftaya tekrar çağırdı . O zamana kadar bakalım ne olacak. Bende eşimde zayıf dogmusuz. Şu an da eşim normale göre zayıf zaten . Doktor genetiktir muhtemelen diyorda işte ben taktım
Yaramistir inşallah canim ya . Büyüsün inşallah bebisler.Bakalım benimki de geriydi, yediklerim yaramış mı görüver/ yarın kontrolüm var, yazarım buraya..
Kızlar 3 kilo / boy 50 cm geçenler maşallah tosunlara.. kaç kilo doğacaklar şimdiden merak ediyorum, şimdiden bu kdarlRsa
Evet evet 1. Saat 140a kadar cikabilirsin. Yiyecekleri dene bence mesela doymak icin ben tam bugday unlu makarna, bulgur pilavini ben corba kasesi kadar yiyorum hic yukseltmiyor. Yoksa tek basina sebze et yogurtla ben hic doymuyorumBen 1. Saatte de 120 aşağısini sinir alıyordum da biraz esnetmem gerek diyeti. 140 alsam sıkıntı olmuyor , normal o zaman .
Bunu söyleyen kadın doğum dr um canım. Yenilerde bi hastası şeker yüzünden bebeğini kaybetmiş ama çok uyarmama rağmen dikkat etmiyordu dedi aşırı yükselmiş şekeri. Son haftalarda böyle birden aşırı yükselmeler olursa tehlikeli sanırım onu kastetti. Benim en fazla 160 civarı oluyo. Endokrin dr u farklı öğünlerde 3 4 defa olmuşsa üzernde durmuyor. Ama aynı öğünde üst üste yüksek çıkarsa önrm veriyor. Benim insüline başladığımız hafta öyleydi sabah kahvaltı tokluklarım o hafta hep yüksekti. Senin de belli bi öğğnde mi yoksa farklı öğünler miHerseyin yolunda olmasina cok sevindim. Insallah boylece tamamlarsin. Benim de ayni seyleri yememe rahmen bu hafta sekerim daha yuksek cikmaya basladi. Gunde 4 defa olcmeye devam ediyorum ve bu hafta 4 defa sinirin uzerinde cikti. Randevum 17sinde beklicem bakalim acaba insuline baslatir mi? Sana 1 defa bile yuksek ciksa yine de gel mi dedi?
Biz de aylardir tik yok daBu arada hala ilişkiye devam eden var mı?
Sağol canım bakayım öğünleri cogaltayim bende . Zormuş hem şekere dikkat edip hem kilo aldırmaya çalışmak . Artık ikisine de dikkat etmeye çalışalım. Bi hafta . Bebisler sağlıklı dogsunlar da bu günlerin acısını ısırarak çıkartırızBnde esimde dedigin gibi zayifiz canm ama bana doktorum genetik bsy demedi direkt yemene icmene dikkat et bol proteinli beslen dedi bnde ayni listeye gore besleniyorum ama ogunleri cogalttim birde kaşar ekledim ozellikle kasar et ceviz muz kilo yapiyormus bebise ama bn muz yemedim canm bu hafta dene bakalim insallah haftasina yetisir minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?