2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bnmkide bir hafta geride gozukuyordu bnde kaşar ceviz badem sut yogurt hergun et yedim cok şükür bir haftada kilosu normala dondu haftasina yetisti bnde listeden biraz uzaklastim cunku doktorum ac kalmamaya calis sık sık az az yemk ye dedi bnde gecede acikiyorum mecbur kalkip bsyler yiyorum bu son ay ac kalmamamiz lazimmis hm bebek kilosu icin hm bebek strese giriyormus ac kalirsak

Doktorum Gizem Yıldırım.
Hastanenin adıda Yıldırım Özel Doruk hastanesi ama doktoru tavsiye etmiyorum

Anladım canım zaten yazdıklarından baya umursamaz biri herhalde. Çok zor randevu alındığını duymuştum daha önce de bu tavırlarını bilmiyordum. Acil bişey olduğu zaman ben de nöbetçi hekim var diye oraya gidiyorum da o yüzden sordum zaten.

Doktorum Gizem Yıldırım.
Hastanenin adıda Yıldırım Özel Doruk hastanesi ama doktoru tavsiye etmiyorum
Canım doktorundan bu kadar sıkıntılı olmana üzülüyorum. Ben de ayni hastanedeyim embiye hanima gidiyorum biliyorsun ama o kadar memnunum ki bugün gittim yine. Uzun uzun konuştuk tüm ihtimalleri her şeyi.. Doktor hanim size özellikle bir konuda teşekkür etmek istiyorum dedim. Ne zaman arasam telefonunuzu açıyorsunuz ve hep aynı sakin tavirla cevap veriyorsunuz dedim. Elimden geldigince hep ulasabilmenizi sagliyorum mesajlari okumadan cevap vermeden gecmiyorum dedi..

Sezaryen olmak istemiyorum gerek kalmadıkça dedim. Doruk hastanelerinin kayıtlarında en az sezaryen yapan benim dedi.. Bu da bir sabır gerektiriyor kesip dikmek kolay.. Kadın bana psikolog gibi geliyor valla çok memnunum.. Iyi ki ısrarla bu doktoru istemisim.. Senin dogumuna gizem hanim girmezse insallah embiye hanım girer canım. Sabret doktoruna ikinci evladinda gitmezsin. Ama benim yine olsa yine embiye hanima gidecegim inşallah

Biz de bakalım , Uras..

Ah be kuzum kadının bana psikolog gibi olmasına ne hcet. Randevumuz 5 dakika zor sürüyo. Ultrosona bakıyo bakıyo tamam diyo gönderiyo. Ne çocuğun yüzünü görebiliyoruz ne bişeyi. Kendi çapında bişilere bakıp herley iyi diyip yolluyor. Çok rahatsız oluyorum ve o kadar sinir oluyorum ki bi gün çok papaz olucaz ama hayırlısıyla az kaldı

Aynen bende öyle yapayım inşallah. Aç kalmadan yiyeyim. Haftaya tekrar çağırdı . O zamana kadar bakalım ne olacak. Bende eşimde zayıf dogmusuz. Şu an da eşim normale göre zayıf zaten . Doktor genetiktir muhtemelen diyorda işte ben taktım

O kadar kalabalık ki sanki hastanenin en gözde doktoruymuş gibi çok hastası var. Herkes çok memnun gibi bazen bende mi bi problem var diyodum ta kii artık gebelerin onu tercih etmediğini duydum. Gelenler hep kadın hastalıklarıymış meğersem

Bakalım benimki de geriydi, yediklerim yaramış mı görüver/ yarın kontrolüm var, yazarım buraya..
Kızlar 3 kilo / boy 50 cm geçenler maşallah tosunlara.. kaç kilo doğacaklar şimdiden merak ediyorum, şimdiden bu kdarlRsa

Bence başlatmaz canım. Benim de gecen hafta yüksekti biraz bir kaç defadan bişey olmaz ve zaten son aylarda insüline başlanmaz dedi..

Bnde esimde dedigin gibi zayifiz canm ama bana doktorum genetik bsy demedi direkt yemene icmene dikkat et bol proteinli beslen dedi bnde ayni listeye gore besleniyorum ama ogunleri cogalttim birde kaşar ekledim ozellikle kasar et ceviz muz kilo yapiyormus bebise ama bn muz yemedim canm bu hafta dene bakalim insallah haftasina yetisir minik

Ben 1. Saatte de 120 aşağısini sinir alıyordum da biraz esnetmem gerek diyeti. 140 alsam sıkıntı olmuyor , normal o zaman .
Evet evet 1. Saat 140a kadar cikabilirsin. Yiyecekleri dene bence mesela doymak icin ben tam bugday unlu makarna, bulgur pilavini ben corba kasesi kadar yiyorum hic yukseltmiyor. Yoksa tek basina sebze et yogurtla ben hic doymuyorum

Bunu söyleyen kadın doğum dr um canım. Yenilerde bi hastası şeker yüzünden bebeğini kaybetmiş ama çok uyarmama rağmen dikkat etmiyordu dedi aşırı yükselmiş şekeri. Son haftalarda böyle birden aşırı yükselmeler olursa tehlikeli sanırım onu kastetti. Benim en fazla 160 civarı oluyo. Endokrin dr u farklı öğünlerde 3 4 defa olmuşsa üzernde durmuyor. Ama aynı öğünde üst üste yüksek çıkarsa önrm veriyor. Benim insüline başladığımız hafta öyleydi sabah kahvaltı tokluklarım o hafta hep yüksekti. Senin de belli bi öğğnde mi yoksa farklı öğünler mi

Sağol canım bakayım öğünleri cogaltayim bende . Zormuş hem şekere dikkat edip hem kilo aldırmaya çalışmak . Artık ikisine de dikkat etmeye çalışalım. Bi hafta . Bebisler sağlıklı dogsunlar da bu günlerin acısını ısırarak çıkartırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…