- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.721
Aman aman canım benim sona geldin artık sık dişini.. Şu yavrun bir dogsun bir daha yanına uğramazsın. Çekirge doruktaki sühendan hanim da beni aynı öyle yapıyordu eşim ve ailesi çok baski yaptı ismi nam yapmış bir doktor onu birakmayalim diye. Ama bana iyi gelmiyordu beni geriyordu tatmin etmiyordu. Israrla embiye hanımı istedim o kadar rahatladım ki. Mesaj atsam cevap veriyor arasam mutlaka açıyor. Muayenedeyken açtı geçen hatta yemekteyim buyur dedi. Derdimi anlattim tamam 15 dakikaya muayenehanede olurum hemen hallederim dedi. 10 dakika gecmeden beni arayip işimi halletti.. Doruk hastaneleri gercekten güzel hizmet veriyor ama işte her doktor aynı değil malesefAh be kuzum kadının bana psikolog gibi olmasına ne hcet. Randevumuz 5 dakika zor sürüyo. Ultrosona bakıyo bakıyo tamam diyo gönderiyo. Ne çocuğun yüzünü görebiliyoruz ne bişeyi. Kendi çapında bişilere bakıp herley iyi diyip yolluyor. Çok rahatsız oluyorum ve o kadar sinir oluyorum ki bi gün çok papaz olucaz ama hayırlısıyla az kaldı
Evet evet 1. Saat 140a kadar cikabilirsin. Yiyecekleri dene bence mesela doymak icin ben tam bugday unlu makarna, bulgur pilavini ben corba kasesi kadar yiyorum hic yukseltmiyor. Yoksa tek basina sebze et yogurtla ben hic doymuyorum
Canım sana 1. Saat 120 diye kim dedi. 120 normal bi değer. Zaten 120 çıkıyorsa şeker yok bence sendeBen 1. Saatte de 120 aşağısini sinir alıyordum da biraz esnetmem gerek diyeti. 140 alsam sıkıntı olmuyor , normal o zaman .
Ben de artık dayanamıyorum geceleri. Peynir ekmek falan yediğim oluyo az bişeyCanm bnmkide bir hafta geride gozukuyordu bnde kaşar ceviz badem sut yogurt hergun et yedim cok şükür bir haftada kilosu normala dondu haftasina yetisti bnde listeden biraz uzaklastim cunku doktorum ac kalmamaya calis sık sık az az yemk ye dedi bnde gecede acikiyorum mecbur kalkip bsyler yiyorum bu son ay ac kalmamamiz lazimmis hm bebek kilosu icin hm bebek strese giriyormus ac kalirsak
Üzülme tatlim hepimiz çirkin ördeklere döndüm ben son iki haftada yaklaşık 4 kilo almışım 6 aya kadar kilo almadim simdi haftada 2 kilo aliyorum nerdeyse.. Neyse ki sona geldik artıkEki Görüntüle 2092144
Ya ben hiç doymamaya başladım siz de öyle misiniz
Yediklerim aynı ama lokmalar kat kat
Benim de şekere dikkat etmem gerekiyor ama ölçen veya ölç diyen YÖK
Eczanelerde ayaküstü ölçüyorlar mı bi gün denesem kaçmış
Bir de aşırı hızlı kilo almaya başladım çok üzülüyorum bu ara hep bi üzülüyorum zaten iyice çirkinleştim sözde hastanede foto çekilecektim yüzüm kızarık kızarık ve zaten kafam büyüktür kilodan dolayı oldu kocaman aynalara bakamıyorum kendini sadece snapchatte mutlu hissediyorum :))))
Evet haklisin bana da oyle demisti simdi sen yazinca hatirladim. Mesela aclik hep yuksekse ya da aksam yemegi ama yok benim hep farkli ogunler. Dun oglendi mesela bugun aclik yuksek cikti. Yuksek dedigim de maksimum 5-10 puan yuksek goruyorum, siniri geciyorum yani. Sadece 1 defa dayanamayip 4-5 tane kurabiye yedim arka arkaya onda 189 gordum.Cok pisman oldum.Yani dikkat etmesem ben de 200 bile gorurum.Bunu söyleyen kadın doğum dr um canım. Yenilerde bi hastası şeker yüzünden bebeğini kaybetmiş ama çok uyarmama rağmen dikkat etmiyordu dedi aşırı yükselmiş şekeri. Son haftalarda böyle birden aşırı yükselmeler olursa tehlikeli sanırım onu kastetti. Benim en fazla 160 civarı oluyo. Endokrin dr u farklı öğünlerde 3 4 defa olmuşsa üzernde durmuyor. Ama aynı öğünde üst üste yüksek çıkarsa önrm veriyor. Benim insüline başladığımız hafta öyleydi sabah kahvaltı tokluklarım o hafta hep yüksekti. Senin de belli bi öğğnde mi yoksa farklı öğünler mi
Olsun yine iyisin ben başlarda da kilo aldımÜzülme tatlim hepimiz çirkin ördeklere döndüm ben son iki haftada yaklaşık 4 kilo almışım 6 aya kadar kilo almadim simdi haftada 2 kilo aliyorum nerdeyse.. Neyse ki sona geldik artık
Insallah canimBence başlatmaz canım. Benim de gecen hafta yüksekti biraz bir kaç defadan bişey olmaz ve zaten son aylarda insüline başlanmaz dedi..
Evet ya dogumdan sonra cikartiriz insallah canm git gide canm bsyler cekmeyi basladi ama biraz daha sabr diyorum bi yandan da iyi oldu kilo almamis oldum yoksa bn hp hamurlu yemk yerdim cok kilo alirdim kolay veremezdimSağol canım bakayım öğünleri cogaltayim bende . Zormuş hem şekere dikkat edip hem kilo aldırmaya çalışmak . Artık ikisine de dikkat etmeye çalışalım. Bi hafta . Bebisler sağlıklı dogsunlar da bu günlerin acısını ısırarak çıkartırız
Evet cok acikiyorum bnm doktorum ozellikle uyardi ac kalmamaya calis bebek strese girer diye bi kerenst de kalp atislari duzensz cikti ya ozmn actim artik ac kalmamaya calisiyorum bnde gece yogurtla ekmek yiyorum yoğurt sekeri dengede tutuyormus Allah yardimcimiz olsun canmBen de artık dayanamıyorum geceleri. Peynir ekmek falan yediğim oluyo az bişey
Sadece konuşmak için konuşuyorlar boşverelimmm...Ya kızlar bir de 2.dönemle ilgili bi toplantıya katılmamak için ki bunun için iki saat boş beklemem gerekiyordu ,müdürden izin almaya gittim odasına
Bana ne dese
Duygu hocam geçen arkadaşlarla da paylaştım bunu sen bu sene çok yavaşladın (gibi bir kelimeydi tam me sesi unuttum) ben seni geçen sene gördüğümde daha dinamiktin,tabi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ama ben seni böyle tanımamıştım falan filan dedi ben de dedim genç değişim kendimi tasıyamıyprum ve en önemli öncelimin sınıflarımın geri kalmaması eğitimin aksamaması falan ama içimden de ‘sen ne diyorsun o ne anlıyor ‘ açana dedim
Allahım bu boş konuşmaları insanlar niye bana yapıyor hep yumuşak yüzlüyüm diye bunlara katlanmak zorunda kalıyorum
Aynen cnm dikkat etmesem çok rahat 200 300 görürüm. Dikkat ettiğim halde 160 görüyorsam:/Evet haklisin bana da oyle demisti simdi sen yazinca hatirladim. Mesela aclik hep yuksekse ya da aksam yemegi ama yok benim hep farkli ogunler. Dun oglendi mesela bugun aclik yuksek cikti. Yuksek dedigim de maksimum 5-10 puan yuksek goruyorum, siniri geciyorum yani. Sadece 1 defa dayanamayip 4-5 tane kurabiye yedim arka arkaya onda 189 gordum.Cok pisman oldum.Yani dikkat etmesem ben de 200 bile gorurum.
Bizde uzun bir düşünme sürecinin ardından karar verdik...ARYA olcak ama hala Derin ve Ada isminde aklım kaldı :) eşim hiç fikir söylememişti okadar sordum en son o Arya deyince de kıramadım..sizce arya derin koysam çok mu uzun olurKızlar sonunda isme karar verdik galiba
Ateş Ege :)
Bunları yazınca kendi eski günlerimi hatırlıyorum, yıllarca bekar yalnız yaşadım, o sırada defalarca taşındım ve uğraş dur her şeyle. Hoş şimdi de evle ilgili her şey hala benden soruluyor, evlenince de değişmedi. Hatta matkaplı delik delincekse bile eşimi beklemeye kalksam aylar sürer deyip başlıyorum işe :) ama haklısın bazen geliyorlar insana, daha doğrusu getiriyorlar :) neyse sen yine de bir ay daha sakin olmaya çalış, yoksa çocuk da sinirleniyormuş :) sonra ayarlı bir bebek çıkar bak :)
Yogurda bira Eytinyagi ve azcik pul biber koy. Ama yaninda ekmek yeme kizEvet cok acikiyorum bnm doktorum ozellikle uyardi ac kalmamaya calis bebek strese girer diye bi kerenst de kalp atislari duzensz cikti ya ozmn actim artik ac kalmamaya calisiyorum bnde gece yogurtla ekmek yiyorum yoğurt sekeri dengede tutuyormus Allah yardimcimiz olsun canm
Yine de eyvah eyvah denilecek bir kilo degil canim gecen arkadasimla konustum doguma kadar 22 kilo almis bebek 3 aylik olmadan kilosunu geri vermis. Hamilelik kilolari kalmiyor geneldeOlsun yine iyisin ben başlarda da kilo aldım))
63-78
Mesela şu an çok açım:) saat 6 da yemek yemiştim meyve falan yedim ama hiç faydası yok. Böyle yatsam da uyuyamıyorum açlıktan. Mecbur bişeyler atıştırmam lazımEvet cok acikiyorum bnm doktorum ozellikle uyardi ac kalmamaya calis bebek strese girer diye bi kerenst de kalp atislari duzensz cikti ya ozmn actim artik ac kalmamaya calisiyorum bnde gece yogurtla ekmek yiyorum yoğurt sekeri dengede tutuyormus Allah yardimcimiz olsun canm
Zetinyagmi ay kiz zeytinyag sevmiyorum zar zor salatada yiyorum pul biberde yiyemiyorum kiYogurda bira Eytinyagi ve azcik pul biber koy. Ama yaninda ekmek yeme kiz
Bnde 6 da yemk yedim bnde acim canm ya bi bardak sut yarim elma yiycem bakalim bastirirmiMesela şu an çok açım:) saat 6 da yemek yemiştim meyve falan yedim ama hiç faydası yok. Böyle yatsam da uyuyamıyorum açlıktan. Mecbur bişeyler atıştırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?