2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yine de eyvah eyvah denilecek bir kilo degil canim gecen arkadasimla konustum doguma kadar 22 kilo almis bebek 3 aylik olmadan kilosunu geri vermis. Hamilelik kilolari kalmiyor genelde
Evet evet korkmayın kilolardan. Hele hamilelik öncesi zayıfsanız daha çabuk gidiyo. Yalnız ikincide çabuk gitmiyo diyorlar onu da yaşayıp görecez artık:)

Canım sana 1. Saat 120 diye kim dedi. 120 normal bi değer. Zaten 120 çıkıyorsa şeker yok bence sende
Ya bana doktor değer söylememişti bende netten bakmıştım o zamandan beri ilk saate 120 den aşağısı olsun diye dikkat ediyordum. Arada kaciyordu tabi ama genelde öyle kendim yapmaya çalışmıştım.

Evet evet 1. Saat 140a kadar cikabilirsin. Yiyecekleri dene bence mesela doymak icin ben tam bugday unlu makarna, bulgur pilavini ben corba kasesi kadar yiyorum hic yukseltmiyor. Yoksa tek basina sebze et yogurtla ben hic doymuyorum
Bende doymuyordum doymuş gibi kalkiyordum ama o da sıkıntı oldu hem bayağı kilo verdim hem bebek geriledi .on gündür zaten esnetmistim diyeti yine esnek devam etcem. Sürekli aç geziyor gibiydim ama alışmıştım. Esnetince kendime geldim biraz.

Kesinlikle bende sürekli börek , kek filan yerdim herhalde. Kilo olayı açısından iyi oldu . Hayırlısı zaten yavaş yavaş sona geldik. Sağlıklı olalım bebislerde öyle olsun yeter.

Evet evet korkmayın kilolardan. Hele hamilelik öncesi zayıfsanız daha çabuk gidiyo. Yalnız ikincide çabuk gitmiyo diyorlar onu da yaşayıp görecez artık:)
68 ile hamile kaldim insallah 65 altina düşerim yaaa ne guzel olur :)) ikinciyi tecrübe edenler soyler bize artik bizim ona senelerimiz var daha

Kesinlikle bende sürekli börek , kek filan yerdim herhalde. Kilo olayı açısından iyi oldu . Hayırlısı zaten yavaş yavaş sona geldik. Sağlıklı olalım bebislerde öyle olsun yeter.
Aynen oyle zaten surda ne kaldi iki uc hafta sonrada serbest insallah:)

68 ile hamile kaldim insallah 65 altina düşerim yaaa ne guzel olur :)) ikinciyi tecrübe edenler soyler bize artik bizim ona senelerimiz var daha
İlk de 53 ile hamile kalmıştım emzirirken bi ara 50 ye bile düşmüştğm. Ama emzirme döneminde çok yemeye alışmışım sanırım. Çok acıkırdım çok yerdim:) Emzirmeyi bıraktırdığımda hemen başladım kilo almaya 59 ları bile gördğm diyet yapmak zorunda kaldım vermek için. Bünyeden bünyeye de değişiyor sanırım bu durum

Ne guzel canim ben en son düğünümde 52 kiloydum:) kocam da 85 civariydi. sonra ben 68 kocam da 100 oldu geceleri bile kalkip hamur yoğurup dolaptaki kiymayi eritip pide yapip yiyip sabaha karsi yatiyorduk:)) ama kararliyiz bebek doğsun diyetisyene gidecez iyice bir kilo vermemiz lazim

Bu saatte benide acıktırdınız kızlar
Tartımın pili bitti 1 aydır tartılamıyorum doktorda tartmıyo beni
Ama 2 haftadır çok acıkıyorum bende

Bu arada bizede ilişki yasağı vermedi doktor ama ben dün kapanışı yaptım artık ağırlaştım ve bebiş bizi dıyuyor gibi geliyor

Bu arada hala ilişkiye devam eden var mı?
Kızlar bolca çoklu alıntı yaptım size bakmadan yatamadim
Biz 35 e kadar devam ettik düzenli olarak ilişkiye. Normalde ilkinde korkuyodum ilk bebegimde ama ikincide tadını çıkardım. Riskim olmasa bir iki hafta daha devam ederdim

Olsun yine iyisin ben başlarda da kilo aldım ))
63-78
Ben ilkinde 68-75 ile tamamladım 6 buçuk kilo almıştım
Ikincide 64 ile başladım en son 79 dum
Hiç sıkınti yapmayin kilolar zamanla gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…