2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnş olacak cnm biraz zaman ver annesi çok küçük o daha
Kilo artışı nasıl olmuş peki

Az daha sabır canım az kaldı inşallah onu da yapacak küçük hanım. Zor bi süreç tabi hiç kolay değil ama geçecek ve yavruna kavuşacaksın inşallah

Işten gelince hemen yatıyorum halim kalmıyor uyuyorum böyle de gece pinekliyorum.benim kiz sürekli midemde oynuyor 1 haftadır sizinde öylemi ? Acıkınca özellikle midemi kemirdigini düşünüyorum artik

Yok demedi ama bu ay gittigimde sorucam onu aklimda. Diyete devam edecekmiyim
Diye de sorucam. 17 ocak kontrolum

Kızlar hastaneye geldim tansiyon ilacı verdiler tansiyonum hala yüksek tahlil yaptılar sonuç bekliyoruz.protein değerine bakılacakmış yüksekse hastaneye yatıracaklar.

Kızlar hastaneye geldim tansiyon ilacı verdiler tansiyonum hala yüksek tahlil yaptılar sonuç bekliyoruz.protein değerine bakılacakmış yüksekse hastaneye yatıracaklar.
Canim geçmiş olsun ya inşallah kotu bisey çıkmaz , Allah yardımcın olsun . Haberdar et bizi de .

Işten gelince hemen yatıyorum halim kalmıyor uyuyorum böyle de gece pinekliyorum.benim kiz sürekli midemde oynuyor 1 haftadır sizinde öylemi ? Acıkınca özellikle midemi kemirdigini düşünüyorum artik
Bende gece gündüz fark etmiyor hiç uyuyamıyorum , yatsam da sadece dönüp duruyorum . Acıkınca bebisler stres oluyormuş kalp atışları bile değişiyormuş ya ondan olabilir . Sana sinyal veriyor demek anne yemek diye

Henüz devamını okumadım canım ama bugün azıcık yüksek çıktı benim tansiyonda hemen kan aldılar. Bırakmadılar hastaneden, bir saat sonra yine ölçtüler filan düşmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…