2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet hiç kilo boy bilgisi yok, zaten usg yok :) gerçekten bugün hastanede onlarca hamile gördüm, hiç biri endişeli değil. Doktorlar strese sokmuyor çünkü. Ben tosun bebek filan da istemiyorum, sağlıklı olsun başka da önemli bir şey yok

İşiniz zor gerçekten, çocuk ya da genç değil, canavar gibi bazıları.

Canım isim çok güzel ama benden tavsıye “ş” harfi olmayan bir isim seçmen. Yurtdışında yaşamak isterse telafuz sorunu yaşayacak..

Haklısın ben de hiç istemedim, kendi ismimden dolayı da çekiyorum bu konuda :) ama zaten iki kimliği olacak ve buradaki kimliğinde ates olarak yazılabilecek, bir de gerekirse Ege yi kullanır dedik. İsmi böyle koymasam soyadımızda ö var, onu da aşamıyorum :)

Üçü de güzel isimler ama arya ve ada daha güzel bence. Normalde asla iki isim koymazdım ama dediğim soyadımız o kadar yaygın bir soyad ki, Türkiye'de gittiğim hastanede bile aynı isim soyİsimli 10 tane filan hasta vardı. O yüzden bir ayırt edicilik kazansın diye iki isimde mecbur kaldık.

Arkadaşlar genel bir cevap veriyim, Mesajlar çok birikince etiketleyemiyorum :)

Doktor kontrolümüz iyi geçti, zaten biliyorsunuz artık burada mezura ile ölçüp kalp atışlarına bakıyorlar :) bu hafta itibariyle rutin olarak vajinal bakteri kontrolüne başladılar. Haftaya çıkacak sonuç. Bir de kontrollerimiz artık haftada bire düştü.

Sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı ilk başta, baş ağrısı ve gözümde görme bozukluğu var mı diye sordular, yok dedim. Ama yine de kan testi istedi. Sonrasında tansiyonum da düştü zaten.

Artık bekleme sürecine girdik dedi, suyun gelirse filan hastaneye geleceksin, onun dışında bebeğin hareketlerini takip edeceksin dediler. Bunlar dışında 40 hafta dolana kadar bekleyeceğiz, ondan sonra gelmezse doğumu başlatacağız dediler.

Gelelim diğer can alıcı noktaya, kan sulandırıcı iğne... bebekte gelişim geriliği veya plesantada ilk haftalarda gelişim problemi yoksa kullanmana gerek yok, biz burada bu ilaçları kullandırmıyoruz dediler. 2000 yılına kadar kullandırıyorduk, sonraki araştırmalarda gerek görülmedi dediler. Ve şimdi bırakmamı söylediler. Tabi ki bu beni korkutuyor çünkü Türkiye de doktorlar gözümüzü korkutmuşlar ama bugün iki hematolog da bunu söyleyince güvenmek geliyor içimden.

Ne kadar net ve akıl karıştırmayan bilgiler veriyorlar. Içini ferah tut canım o ilaç konusunda gecen yil cok araştırma yapip strese girmiştim baksana adamlar 2000'den sonra bırakmışlar. Her şey umduğundan da güzel olacak ve dogumdan sonra neden bu kadar strese sokmuşlar bizi ilactan degil stresten zarar gorduk diycez.

Bizde ilkinin ismi seneler önceden teee flört doneminden belliydi kolay oldu alperen koyduk ikincide ara ara bir hal olduk yiğit semih olacak nasipse yigit babadan semih anneden .Daha dün kesinleşti .
Bu arada adı yiğit olanlar nasıl oluyor semihler sakinmiş

Bizde Derin Ben oğlumun adını koymuştum. Eşim sıra bende demişti... isim listesinde Alya Ada Alara Derin Gökçe.. vardı. Ama enson konuşurken oğlym kardeşimin ismi Derin olsun ben öyle koycam diyince... Eşim yine isim koyamadım ya ben diyor

günaydın kızlar. dün ilk defa ayak parmaklarım dombik dombik oldu ve normalden fazla yürüdüğüm için oldu oda. ay o nasıl bir acıymış. üzerine basamadım resmen eve gelip çoraplarımı çıkarınca fark ettim. bende ayakkabı ayağımı vurdu heralde diye saf saf düşünüyordum

Bunu eşine böyle soylemeyeceksen sorun yok bence benimki olsa pek alınır

Ben aylardır böyle söylüyorum beni takmıyor bile
Bu arada bizede ilişki yasağı vermedi doktor ama ben dün kapanışı yaptım artık ağırlaştım ve bebiş bizi dıyuyor gibi geliyor

kapanış diye bir şey mi vardı:)) adamın göbeğimi görünce kaçası geliyor sanırım

inşallah başlar cnm. öbür türlü sağlığı yerinde mi bir sıkıntısı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…