2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gerçekten güzel isim :)

O haftalarda banada bıraksak filan diyorlardı, sonra bıraktırmadılar.
Dün buradaki doktorum da hematologla birlikte istişare etti konuyu. Bebek haftasıyla uyumlu, plesanta normal dedi. O yüzden kullanmaya gerek görmüyorlar işte.

Eve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler
Havadan da olabilir canm bugun bnmde basim agridi tansyonum buyugu biraz yukselmis ama bnmki sicaktan yukseliyo ev sicakti hmn kombiyi kapattim camlari actim kendime geldim kulak burun bogaza neden git dedi ki

Canım bence hiç sıkma canını benim bebişte pek iri değil genetik bir şey yapacak bir sey yok sağlıklı olsunda

Eğer doktorun bi sakınca görmüyorsa bırakman daha doğru , bana önlem amaçlı başlanmıştı.. , ben her gün ağlardım vurulurken ama ben bile vazgeçmem kolay olmadı.
Benimki de önlem amaçlı ama benim doktor çok garantici bırakmamı istemiyor yani söyle diyor siz bilirsiniz karar sizin ben sadece kullanmanızı tavsiye eserim bir şey olursa sorumlu sizsiniz

Ay bende mi bıraksam acaba ya rahat rahat doğumu mu yaparım zaten gelmişiz 36. Haftaya

canım doktorun karar versin, bizim yazdıklarımıza göre bırakma bence. hepimizin durumu farklı olabilir. Trükiye de doktorlar doğuma kadar kullandırma gibi bir rutine bağlamış gibi anladım ben.

canım doktorun karar versin, bizim yazdıklarımıza göre bırakma bence. hepimizin durumu farklı olabilir. Trükiye de doktorlar doğuma kadar kullandırma gibi bir rutine bağlamış gibi anladım ben.
38. Haftada demişti benim doktorum bırakıp doğumu bekleriz ama o bile riskli 2 haftada bebeğe bir şey olmayacağı garanti değil diyor

ayyy ne güzel, darısı başımıza. son aya girince bana bir şeyler oldu. zaman çabuk geçsin modundayım.

Havadan da olabilir canm bugun bnmde basim agridi tansyonum buyugu biraz yukselmis ama bnmki sicaktan yukseliyo ev sicakti hmn kombiyi kapattim camlari actim kendime geldim kulak burun bogaza neden git dedi ki
Sınuzit olabılırmı dıye bakıcaklar sendede tansıyon vardı dımı bana bugun ılac basladılar

Benimki de önlem amaçlı ama benim doktor çok garantici bırakmamı istemiyor yani söyle diyor siz bilirsiniz karar sizin ben sadece kullanmanızı tavsiye eserim bir şey olursa sorumlu sizsiniz
Doktorum da bana bıraktı zaten, ki benim doktor da garanticidir.ben de kaygılarımı paylaşınca/ o da çözüm olarak böyle birşey önerince tamam dedim, ve iyi ki bırakmışım diyorum. Zaten tahlillerinde bir sıkıntı olsa sana bırakmazlar , zorunlu tutarlar. Ve gebelik sonrasında bile kullandırırlar.
Ve dikkat ediyorum bu kan sulandırıcı da hep bizlere bırakıyorlar, hiç diğer ilaçları , ve özellikle Doğum şekline bile müdahale ediyorlar, sen bilirsin demiyorlar. Özellikle hemen sezeryancı doktorlar

canım ultrasonda çok ciddi bir yanılma payı var, öyle bir durum da olabilir. minyon şirin bir kız da olabilir. sonuçta kaç kilo doğarlarsa doğsunlar büyüyüp kocaman olacaklar Allah' ın izniyle..

İşte bize bırakınca da insan tereddüt ediyor ya bir şey olursa diye doktor sonuçta bir şey olup olmayacağını anlaması gerekmez mi plesanta daki kan akışından filan anlamıyorlar mı bu iğne beni çok strese soktu canım asprin de aynı şekilde sırf bu yüzden nereden gittim bu doktora diyorum hep o başıma bela etti. Bir ara devlette bir doktora gitmiştim bu ilaçların kanıtlanmış bir faydası yok boş yere kanama riskini artıyorsun demişti

hıııh yazmışsın burada, geçmiş olsun. doktorlar söylemiştir belki ama tuzu kesmelisin diye biliyorum. bu haftalarda tuz hepimiz için riskli.

kan temiz çıkmış bu çok güzel, benim de dün kontrolde azıcık yüksek çıkınca tansiyon hemen kan aldılar. inşallah protein filan da çıkmaz.

moralini iyi tutmaya çalış ki o da etkilemesin seni, başka arkadaşlarda bu haftalarda sancılar yaşadı filan ama bak daha doğum yapmadılar.

minikler ilk yaramazlıklarına başladılar galiba :)

Canım takılma kilosuna. Kızım 37. Haftada 2500 doğdu. Gayette sağlıklıydı çok şükür. Şimdi oğluş 37 de 3 kiloyu geçti. İkisi de aynı annenin karnında oysa. Bebekten bebeğe belki cinsiyete göre bile değişiyor olabilir. O yüzden hiç kıyaslama başkalarıyla. Şimdi ben kilo almasın diye kaşar badem muz vs yemiyorum ama elimde değil işte. Bu iş sanırım beslenmeye de bakmıyor bebiş alacağını alıyo bi şekilde

canım ense ve omuza masaj yapmanın kasılmaya sebep olduğunu okudum. sırtına olabilir, ben sırtımın ortalarına yaptırıyorum anneme.

Eve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler

tatlım bir de gözlerinde bir değişiklik hissedersen, çift görme, bulanık görme ya da gözünün önünde bir şey pırpır ediyor gibi, o zaman önemliymiş. aklında bulunsun.

Kızlar sizin bebişlerin hareketleri nasıl? Benimki sanki sığmıyo da derimi yırtıp çıkcak gibi çok acıyo canım gerçi hoş ne yapsa yaranamıyo çocuğum az hareket etmesede hastaneye gidiyorum

aynen öyle canım, karnımın sağından çıkıcak gibi oluyor bazen :) ama normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…