- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.901
biz de de tsm tersi eşim , ben hala alışamadım, çok farklı geliyor , ama anlamı çok güzel ..
tabiki de İnan, ben de ist da peritinolog/ kendı doktorum/ ve tüp de uzman doktoruma sordum, 3 ü de detaylıdan sonra bırak gerek yok dedi. Ama tabi alışmış olduğun için sanki bırakınca bişe olacak gibi geliyor. Doktorum beni şöyle rahatlamıştı; sen gönlün rahat etsin diye bırakmıyorsan ona bişe olur diye hiç sıkıntı yapma, baktık gelişiminde bi durgunluk var, tekrar başlarız dedi, bu cümlesi beni rahatlatmıştı.. çünkü kan akımı , plesantayla bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor.
doğum sonrası için ne dedi peki? benim kafam sonrası için çok karışık.
Havadan da olabilir canm bugun bnmde basim agridi tansyonum buyugu biraz yukselmis ama bnmki sicaktan yukseliyo ev sicakti hmn kombiyi kapattim camlari actim kendime geldim kulak burun bogaza neden git dedi kiEve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler
Canım bence hiç sıkma canını benim bebişte pek iri değil genetik bir şey yapacak bir sey yok sağlıklı olsundaMerhaba kızlar..Bugün 36.hafta kontrolüm vardı.Biraz canım sıkıldı, benim bebiş 2370 lerde bi kiloda çıktı.Doktor biraz minik ana bu problem değil gayet sağlıklı dedi,ama yinede üzüldüm, çok ta dikkatli besleniyorum, niye büyümediki benim kız((
Benimki de önlem amaçlı ama benim doktor çok garantici bırakmamı istemiyor yani söyle diyor siz bilirsiniz karar sizin ben sadece kullanmanızı tavsiye eserim bir şey olursa sorumlu sizsinizEğer doktorun bi sakınca görmüyorsa bırakman daha doğru , bana önlem amaçlı başlanmıştı.. , ben her gün ağlardım vurulurken ama ben bile vazgeçmem kolay olmadı.
Ay bende mi bıraksam acaba ya rahat rahat doğumu mu yaparım zaten gelmişiz 36. Haftaya
benim de kırmızı var, sanırım o bir çatlakSelam kızlar
2-3 gündür göbek deliğimin çevresinde halka şeklinde hafif morluk var sizde var mı normal midir acaba
38. Haftada demişti benim doktorum bırakıp doğumu bekleriz ama o bile riskli 2 haftada bebeğe bir şey olmayacağı garanti değil diyorcanım doktorun karar versin, bizim yazdıklarımıza göre bırakma bence. hepimizin durumu farklı olabilir. Trükiye de doktorlar doğuma kadar kullandırma gibi bir rutine bağlamış gibi anladım ben.
Bugün nst çekilirken bir anımı anlatacağım size nst odaları dolu olduğundan dr'um beni dogumhaneye gönderdi ordan ceksinler diye gittim tek kişilik oda bildiğiniz yattım neyse bağladılar nst yi bir kadın çığlığı geliyor sürekli eyvah dedim nereye düştüm ben.sonra eşi vardı galiba yanında sürekli destekliyor kadını az kaldı sabret felan sonra çıkardılar diğer hastalar rahatsız oluyor diye eşini.benim çıkmam lazım hayatım dedi adam gitti.ebeler yaninda koridorda gezidiyorlar.sancin gelirse bacaklarini ac aynen böyle otur ikin diyorlar sancin gecince yurumen lazim diyorlar nooolur klozette ikinayim halim kalmadi diyor kadın izin vermediler dusersin diye sonra dr u geldi galiba erkek sesi nasıl oldun bakalim dedi benim dayanacak gücüm kalmadı artık dedi kadın doktora ağlamaklı olarak bakalim bi dedi dr sesleri kesildi aradan 5 dk geçti geçmedi bir bebek ağlaması geldi icimden birsey koptu gitti sanki sonra annesiydi galiba kadının telefon açtı biryere gözümün aydin doğdu bebeğimiz diye çok duygulandım yaa ne kadar kolay diye düşündüm ilk ama sonrasında ben yeni gelmiştim oraya kim bilir kaç saat sancı çekti kadın dedim.Allah hepimize kolay doğum versin insallah
Sınuzit olabılırmı dıye bakıcaklar sendede tansıyon vardı dımı bana bugun ılac basladılarHavadan da olabilir canm bugun bnmde basim agridi tansyonum buyugu biraz yukselmis ama bnmki sicaktan yukseliyo ev sicakti hmn kombiyi kapattim camlari actim kendime geldim kulak burun bogaza neden git dedi ki
ses yok geceden beri. bende merak ediyorum.melis343434
Doktorum da bana bıraktı zaten, ki benim doktor da garanticidir.ben de kaygılarımı paylaşınca/ o da çözüm olarak böyle birşey önerince tamam dedim, ve iyi ki bırakmışım diyorum. Zaten tahlillerinde bir sıkıntı olsa sana bırakmazlar , zorunlu tutarlar. Ve gebelik sonrasında bile kullandırırlar.Benimki de önlem amaçlı ama benim doktor çok garantici bırakmamı istemiyor yani söyle diyor siz bilirsiniz karar sizin ben sadece kullanmanızı tavsiye eserim bir şey olursa sorumlu sizsiniz
Merhaba kızlar..Bugün 36.hafta kontrolüm vardı.Biraz canım sıkıldı, benim bebiş 2370 lerde bi kiloda çıktı.Doktor biraz minik ana bu problem değil gayet sağlıklı dedi,ama yinede üzüldüm, çok ta dikkatli besleniyorum, niye büyümediki benim kız((
İşte bize bırakınca da insan tereddüt ediyor ya bir şey olursa diye doktor sonuçta bir şey olup olmayacağını anlaması gerekmez mi plesanta daki kan akışından filan anlamıyorlar mı bu iğne beni çok strese soktu canım asprin de aynı şekilde sırf bu yüzden nereden gittim bu doktora diyorum hep o başıma bela etti. Bir ara devlette bir doktora gitmiştim bu ilaçların kanıtlanmış bir faydası yok boş yere kanama riskini artıyorsun demiştiDoktorum da bana bıraktı zaten, ki benim doktor da garanticidir.ben de kaygılarımı paylaşınca/ o da çözüm olarak böyle birşey önerince tamam dedim, ve iyi ki bırakmışım diyorum. Zaten tahlillerinde bir sıkıntı olsa sana bırakmazlar , zorunlu tutarlar. Ve gebelik sonrasında bile kullandırırlar.
Ve dikkat ediyorum bu kan sulandırıcı da hep bizlere bırakıyorlar, hiç diğer ilaçları , ve özellikle Doğum şekline bile müdahale ediyorlar, sen bilirsin demiyorlar. Özellikle hemen sezeryancı doktorlar
Kızlar anca yazabiliyorum.hepiniz merak etmişsiniz sağolun.dün gece sabaha kadar hastanedeydim.tansiyonum bir şekil düşmüyor artık hapa başladım.
Başıma ara ara ağrı giriyor ve o ara tansiyonum çıkıyor.bir ensem bir alnım saçma sapan yerlerde birden.dün kanda birşey çıkmadı ama 24 saat idrar biriktirmemi istediler protein bakılacak cıkarsa yatıs yapılacak dediler.
Dün gece nst de kalp atısları cok hızlıydı cok korktum.bugun iyiydi nst.ama cok cok moralım bozuk bu bas agrısı benı cok korkutmaya basladı.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.cok kucuguz daha .
Canım takılma kilosuna. Kızım 37. Haftada 2500 doğdu. Gayette sağlıklıydı çok şükür. Şimdi oğluş 37 de 3 kiloyu geçti. İkisi de aynı annenin karnında oysa. Bebekten bebeğe belki cinsiyete göre bile değişiyor olabilir. O yüzden hiç kıyaslama başkalarıyla. Şimdi ben kilo almasın diye kaşar badem muz vs yemiyorum ama elimde değil işte. Bu iş sanırım beslenmeye de bakmıyor bebiş alacağını alıyo bi şekildeMerhaba kızlar..Bugün 36.hafta kontrolüm vardı.Biraz canım sıkıldı, benim bebiş 2370 lerde bi kiloda çıktı.Doktor biraz minik ana bu problem değil gayet sağlıklı dedi,ama yinede üzüldüm, çok ta dikkatli besleniyorum, niye büyümediki benim kız((
Canim iyisiniz sevindim.. Benim de tansiyonum bir kere yüksek çıkmıştı dunyalar basima yıkılmıştı sanki. Üstelik idrarda da eser miktarda protein kaçağı çıkmıştı. Şükür ki şikayetim devam etmedi sonra tansiyonum normale döndü ve bir daha da yükselmedi. Kendine stres yaparsan işini daha da zorlaştirirsin. Bolca dinlen kendini sakin tut ve eşin alnina ensene boynuna bolca masaj yapsin bana çok iyi geliyor masaj
Eve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler
Kızlar sizin bebişlerin hareketleri nasıl? Benimki sanki sığmıyo da derimi yırtıp çıkcak gibi çok acıyo canım gerçi hoş ne yapsa yaranamıyo çocuğum az hareket etmesede hastaneye gidiyorum
38. Haftada demişti benim doktorum bırakıp doğumu bekleriz ama o bile riskli 2 haftada bebeğe bir şey olmayacağı garanti değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?